KAALman Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 http://www.dieselstation.com/cars/2010-mazda-cx-7-a1551.html Citiraj LP KAALman
poky Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 ?e bolj?e zgleda. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Mazde so pa ?edalje bolj vesele. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
jures Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Zakaj to delajo? Pol tvoj zgleda ze star...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Sedanja mi je mnogo lep?a, tale pa je kot da so sedanjo kri?al s Tuaregom, ki se mi niti mal ne dopade! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Napisano 17. marec, 2009 Sedanja mi je mnogo lep?a, tale pa je kot da so sedanjo kri?al s Tuaregom, ki se mi niti mal ne dopade! Ma ni slaba sedaj bodo temne barve (crna) prisle bolj do izraza....drugace mi je notri ful boljsa, stilsko je bolj dovrsena... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Kaj pa CX-9, bo sploh kdaj na voljo v SLO? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Kaj pa CX-9, bo sploh kdaj na voljo v SLO? ne - samo uvoz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.