Z M A J Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Lep pozdrav! Bi sam pra?u kje mate kake pozitivne izku?nje in da je cena ugodna, za dobit vzmeti (fedre), pa cca. 35 mm dol spustit. Rabim za MX5 prve serije! ?e najmanj me mika famozni A3M, no upam da se bo dal tut kje drugje dobit, po mo?nosti cenej! Aja pa prek neta ne morm nabavt, ker nimam kreditne kartice, al Pay pal al krkol se ?e zahteva! Bi pa u bistvu s temi fedri jaz avto dvignu (zdej je spu?en za skor 70 mm spredi), kar mi ni okej! Hvala za odgovore! LP! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Carr Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Imam odli?no izku?njo, resda dobrih osem let nazaj, z Eibachom na Fiat Puntu. Ne more? verjet, prej kot Katra na ovinkih, po menjavi vzmeti kot gokard. Bile so progresivne vzmeti, tako da ob normalni vo?nji po ravnini trdote sploh ni bilo ?utit, na ovinkih je bla pa poezija So bli pa res nekaj dra?ji kot Apex in podobna jajca... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Symon Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Vzemi H&R ali Apex, Tein, KONI. Vse ostale so manjvredne znamke. Saj ve? kolikor denarja toliko muzike. Kak?ne ima? zdaj sploh gor, da je avto tako na tleh? Porezane originalne, al kak?ne Apex? Koliko ? misli? raskirati. Bi pomagalo zelo. Kreditno si pa zrihtaj, sploh ni komplikacij pa velikokrat prav pride. Za 100NXa sem po Sloveniji iskal prednje diske in na koncu ugotovil, da me pridejo diski, plo??ice in pletene zavorne cevke in po?tnina iz UK isto kot bi pri nas dal za dva diska. Saj ne, da imamo v Slo pol slab?i standard, cene pa pol dra?je. ?e se ti ne mudi preve? bom v kratkem v Japanese performance temo dodal Projekt Miata kjer postpoma rihtajo Miato. Gor so vrgli Koni amortizerje in Whiteline fedre. Amortizerji so nastavljivi po vi?ini, imajo tri stopnje. Obenem so nastavljivi po trdoti. ?e nastavitve so napisane v ?lanku. Aja in fedri so jih v UK pri?li celih 90 funtov kar je 100?. Amortizerji pa 450 funtov kar nanese ob trenutnih te?ajih blizu 500?. ?lanek so zaklju?ili s tem, da je to cenovno najbolj?a varianta kar jo dobi?. Konec koncev te pomoje original amortizerji pridejo ve?. Lahko pa le nabavi? te amortizerje pa jih nastavi? tako, da je avto z originalnimi fedri ni?ji. Pa ?e bo? pogledal una dva ?lanka imata obe Miati Konijeve amortizerje. Citiraj
Z M A J Napisano 16. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Ja Simon, rezane fedre mam, tko da nobenmu ni jasno, kako bom s fedri za ni?anje uspel avto dvignit! Sem pa mel na GTjki Apex in so mi bli okej. Kaj pa a obstaja tut varjanta da dam teb gnar, pa mi pol ti naro?i?, ko ma? ?e vrjetn ute?en ta biznis? Dnarja kok mislim riskirat, pa kaj pa vem, take kot so cene, ?e niso neke zlatarsko - astronomske! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Bi ampak imam samo 450? limit na kreditni kartici. Ta mesec ?e imam nekaj neumnosti ugledanih. Citiraj
Z M A J Napisano 16. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Madona, a bo? celo pol?jo farmo naredu al kaj, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 En pol? samo mu delam lep terarij. Citiraj
zorro Napisano 7. april, 2009 Prijavi Napisano 7. april, 2009 no da kr to temo izkoristim za moje vpra?anje.. da nebom po nepotrebnem odpiral nove teme ...mene pa sam zanima, kak?ne so kej cene, za vgradnjo ?portnih vzmeti, ter h komu priporo?ate, za kej tazga v ljubljani in okolici Citiraj
Grega_ Napisano 8. april, 2009 Prijavi Napisano 8. april, 2009 Jest sem jih pri Potokarju vgradil, na Parmovi, cene ne vem, ni bilo kaj preve? drago, potem pa optika na amzs-ju, cena je na netu. Citiraj
Sirius Napisano 8. april, 2009 Prijavi Napisano 8. april, 2009 So te vzmeti dovolj "?portne"?? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
LabiGT Napisano 8. april, 2009 Prijavi Napisano 8. april, 2009 to je ze hidraulika Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 8. april, 2009 Prijavi Napisano 8. april, 2009 to je ze hidraulika nene... za te vzmeti rabi? hidrauliko no da kr to temo izkoristim za moje vpra?anje.. da nebom po nepotrebnem odpiral nove teme ...mene pa sam zanima, kak?ne so kej cene, za vgradnjo ?portnih vzmeti, ter h komu priporo?ate, za kej tazga v ljubljani in okolici dale? od tega, da bi hotel pametovati, vzmeti ti lahko na?eloma vgradi vsak mehanik, ki ima nekaj osnovnega orodja, najla?je je, ?e ima pripravo za stiskanje vzmeti, druga?e pa malo adrenalina, pa malo mo?nej?a ?ica itak je priporo?ljivo iti na optiko potem... je pa res, da ponavadi za homologacijo prosijo potrdilo o strokovni vgradnji Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 8. april, 2009 Prijavi Napisano 8. april, 2009 Okoli LJ ima? kar nekaj majstrov, ki se ukvarjajo samo s tem. Amortizer, Jenko (blizu Dom?al)... Glede na to, da bo? najbr? homologiral mora? avto peljati k nekomu, ki se ukvarja s tem, da ti napi?e potrdilo o strokovni vgradnji. Nato naredi? ?e optiko kjer dobi? izpisek in s temi papirji se gre? nato na LPP prijaviti za homologacijo. Sicer pa kjerkoli bo? kupil fedre ti bodo skoraj gotovo tudi rekli kam jih pojdi vgraditi. Citiraj
zorro Napisano 9. april, 2009 Prijavi Napisano 9. april, 2009 Okoli LJ ima? kar nekaj majstrov, ki se ukvarjajo samo s tem. Amortizer, Jenko (blizu Dom?al)... Glede na to, da bo? najbr? homologiral mora? avto peljati k nekomu, ki se ukvarja s tem, da ti napi?e potrdilo o strokovni vgradnji. Nato naredi? ?e optiko kjer dobi? izpisek in s temi papirji se gre? nato na LPP prijaviti za homologacijo.Sicer pa kjerkoli bo? kupil fedre ti bodo skoraj gotovo tudi rekli kam jih pojdi vgraditi. sm se ?e pozanimu ...kon?na odlo?itev eibach .... kje bom pa zrihtu vse skup je pa tut skor ?e skor odlo?eno ...v planu mam pa itq nasledn mesc tale mejhn job ..pol bo pa to to za enkrat ...da nebom za?eu pretiravat Citiraj
Martini Racing Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 So te vzmeti dovolj "?portne"?? A niso to airbag-i? Citiraj
Kuscar Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 A niso to airbag-i? Jap in to dual sided - za voznika in tudi za sopotnika... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.