KAALman Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 dajte prilepit slikce va?ih Mazd zdaj v zimi Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 evo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 ?e moj sucker, pod sne?no odejo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda-mx3 Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 to je blo posneto danes ponoci v madra?u v Izoli, sam sem imel predolgo odprto zaslonko....bala!!! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Japanac Napisano 23. februar, 2005 Prijavi Napisano 23. februar, 2005 Tu sam malo pretjeral Zima za popi... a ekspozicija duga, tresle so mi se roke malo pa je mutno Novo, je mazda, ampak, ni blizu mojoj rde?oj punci Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.