mx555 Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 pozdravljeni vsi skupaj na forumu... sem novope?eni "mazda?" in sicer kupil sem si Mazdo MX5 zanima me kje je kak?en dober serviser v okolici Ljubljane?avto ima 100.000 prevo?enih, je letnik 2001 in je kar nekaj ?asa stal (dobro leto ni bil vo?en), motor pa je 1.8....kako je kaj z jermeni?menite da so ?e za zamenjati? dobrodo?lo ?im ve? informacij! Hvala P.S.: slikce ?e pridejo! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 Brane Pogacar, Vrhpolje pri Kamniku. Ni boljsega za Mazde. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Se strinjam, lahhko ti dam telefonsko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Se strinjam, lahhko ti dam telefonsko! A je skor tvoj sosed ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jernic Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 pozdravljeni vsi skupaj na forumu... sem novope?eni "mazda?" in sicer kupil sem si Mazdo MX5 zanima me kje je kak?en dober serviser v okolici Ljubljane?avto ima 100.000 prevo?enih, je letnik 2001 in je kar nekaj ?asa stal (dobro leto ni bil vo?en), motor pa je 1.8....kako je kaj z jermeni?menite da so ?e za zamenjati?dobrodo?lo ?im ve? informacij! HvalaP.S.: slikce ?e pridejo! Zamenjava zobatega in ostalega jermenja zapovedana na 90 000.. Vsaj pri 1,6 motorju..Sicer pa poglej v knjigo ,zih pi?e kako in kaj.?e si jo sevede dobil zraven... Drga? pa ,obilo veselja ... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Hehe, Ajvar tut ?e ne bi bil, bi ga gsm signal ?e vedno moral praviloma dose?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mx555 Napisano 18. marec, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 jutri grem iskat jermen in konec tedna zamenjam...potem pa samo gas... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mx555 Napisano 19. marec, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 19. marec, 2009 ali res ni potrebno menjati ?onarjev pri teh km? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 19. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. marec, 2009 ali res ni potrebno menjati ?onarjev pri teh km? ?ponarji (napenjalci) so ponavadi le?aji, ko razdere?, sli?i? ?e so le?aji ?e OK, potem jih na?eloma ni treba menjat... druga?e pa, ?e ni prevelik stro?ek, zamenja?, pa mir v hi?i Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.