estyle Napisano 20. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. marec, 2009 Kdo mi lahko pomaga pri zavorah za mojo x-9?Rad bi neke ?protne bremze pa ne spet pretiravana cena.... Kdo mi lahko svetuje...kje jih najdem ?portne zavore...... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2009 Kdo mi lahko pomaga pri zavorah za mojo x-9?Rad bi neke ?protne bremze pa ne spet pretiravana cena....Kdo mi lahko svetuje...kje jih najdem ?portne zavore...... Ne kompliciraj, vzem kake brembo ali ebc ?ajbe, pa kake ebc plo??ice pa si zmagal, samo ne vem ?e se spla?a. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2009 Za 2500 EUR zrihtam Brembo 4 batne ce rabis. Najmanj 17 col kolesa. To so sportne zavore. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2009 Za 2500 EUR zrihtam Brembo 4 batne ce rabis. Najmanj 17 col kolesa. To so sportne zavore. Ka pa recesija pa to? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2009 Ce sem prav prebral se iscejo sportne zavore. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Miska Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2009 Pozdravljeni Po?ljite mi od vozila podatke na ZS, in vam posredujem nekaj cen Potrebujem: - Znamko vozila - tip vozila - tip motorja - ccm - KW - letnik Lep pozdrav Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2009 Mitja - ?portne je rekel, ne dirkalne Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda_mx Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2009 Ups. Sedaj sem se spomnil. Imam en komplet Axxis Ultimate , carbon ploscic za Xedos9 za prodat. Primejo precej bolje pod vecjimi obremenitvami kot navadne ploscice. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. april, 2009 http://www.xedos-shop.de/index.php/cat/c429_Bremsanlage.html komplet z diski.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.