323f Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 umm rd bi si po?trihu uno plastiko med zadnimi lu?mi v barvi avta pa me zdej zanima kako se to nardi nekje sm brou da je treba brust pa ?pric kit pa te scene u mavrici so mi pa rekl da sam eno ?istilo za plastiko pa plastic prajmer pa barvo gor pa je to to zdej ker na?in je praviln? btw a ma kdo to pi?tolo mogo?e doma da bi mi pihnu barvo gor? Citiraj
RisPo Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 KLIK P.s.: Daj drugi? ne pi?i tako po doma?e, si predstavlja? kako bi izgledal forum, ?e bi vsi tako pisali Citiraj
323f Napisano 25. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2009 ja biu bi o?em bl prjazn a pol se to iz zunanje strani barva? Citiraj
qwerty Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 sam res... vsaj mal bolj slovensko ?e ?e knji?ni?no ne gre... kk bi blo ?e tga nabedn nb upo?tevu? pa nea bi razumu ne tjebe ne sjebe, kwa moli kugar kol okul sjebe... te bi bla taka ?tala dab znoru lejga... dj mau slovejns za?n govret... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 sam res... vsaj mal bolj slovensko ?e ?e knji?ni?no ne gre... kk bi blo ?e tga nabedn nb upo?tevu? pa nea bi razumu ne tjebe ne sjebe, kwa moli kugar kol okul sjebe... te bi bla taka ?tala dab znoru lejga... dj mau slovejns za?n govret... kaga rapatas? da nou pokov ejga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 kaga rapatas? da nou pokov ejga Stari ?uj nea fukaj, ker se o? po ovinkih metal Citiraj If in doubt, flat out...
323f Napisano 25. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2009 ma dej pustte vi mojo sloven??ino pa se raj na na upra?anje osredoto?te Citiraj
qwerty Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 ma dej pustte vi mojo sloven??ino pa se raj na na upra?anje osredoto?te ma? na linki... Citiraj If in doubt, flat out...
323f Napisano 2. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2009 a si je to ?e kdo naredu???? Citiraj
ice Napisano 2. april, 2009 Prijavi Napisano 2. april, 2009 nism lih to naredu ampak sm si avto sam postrihov Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.