YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2009 Prijavi Napisano 22. november, 2009 mene pa nekej zanima,ko sem sedaj prsu iz kranja po ogledu filma,mi je na avtocesti zacela utripati DPF lucka?kaj morem narediti? hvala vsem Poglej olje-koli?ino, pol ap na AC samo s 3-4 prestavi in gasa.Sam k M servisu ne hodi, karkoli drugega bo? nardu bo ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
igorml Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 ?ivjo, ?e lu?ka utripa ni variante, da bo? sam re?u zadevo. ?e gori potem se obnesejo prej napisane zadeve. Utripanje pomeni, da avto ni sposoben sam o?istit pdf-ja. Men se je to zgodilo 2-3 mesece nazaj, pa sem mogu peljat na servis. Tam so spro?ili ro?no regeneracijo in skuril XXl nafte. Sedaj je vredu, bomo vidli kolk ?asa. Lp, Igor Citiraj
jures Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 Drek....sam ice a si vozil relacijo al stop n go varianto? Tale DPF je jeba madona no. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 Drek....sam ice a si vozil relacijo al stop n go varianto? Tale DPF je jeba madona no. Po moje je bil tak scenarij... Ko je ugasnu avto se je regeneracija ?ele za?ela pol je mel pa 3-4 kratke vo?nje zapored, kjer se regeneracija ni nadaljevala saj se mora avto ogreti in se je zadeva rahlo zabasala. Citiraj
iceman22 Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 peljal na servis in so mi resli zadevo..tko da gremo naprej..ja cel teden sem imel bolj kratke voznje..in pomojem je bla ta napaka..problem je v tem da imam do kranja cca 18 km avto rabi vsaj 10km da se fajn ogreje in glih ko se zacne regeneracija js sem ze na cilj... uglavnem zadeva je resena... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Mo?nik ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
igorml Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Upam, da bo to za en ?as zaleglo. Imam pa tak ?uden ob?utek, da bo vsak ?as spet za?elo utripat. No ja bomo vidli. Citiraj
iceman22 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 ja Mocnik..js sem zadovoljen z njimi nisem imel nikakrsnih problemov..tko da ja..ce pa bom kj posumil jim bom takoj svoje povedal ane.. Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 ja Mocnik..js sem zadovoljen z njimi nisem imel nikakrsnih problemov..tko da ja..ce pa bom kj posumil jim bom takoj svoje povedal ane.. Ni? se jih ne prime, ?efov mislim.Mehaniki so ok, samo jim ?efi ne pustijo delat tako kot je treba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 js sem zadovoljen z njimi,z sefom Marjanom sem v dobrih odnosih sefica mi je nekej nazadnje tezila zaradi nadomestneg avto da je treba placat..pa sem jim reku da niti pod razno jim ne placam ker se mi je zdelo neumno, glede na to da pri njih sem kupu avto in pri njih servisiram skoraj 3x na let..pa sem na koncu js zmagal,aja pa se spredej sem dal zavesice in so mi racunal sam to montaza gratis... Citiraj www.trziskisladoled.si
Peričnik Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 Ni? se jih ne prime, ?efov mislim.Mehaniki so ok, samo jim ?efi ne pustijo delat tako kot je treba. skoraj povsot je tako Citiraj veter u laseh
Gustav Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Mene pa zanima kaj je nek ?uden zvok - ali se je spro?ila regeneracija? Stal sem na semaforju in je motor avta za?el nekako druga?e ropotati, kot da bi ga obremenil (recimo z zelo velikim porabnikom elektrike podobno zaropota, ?e npr s kabli v?iga? drug avto). Obrati so se spremenili morda le za malenkost (kot bi kazalec e trznil) ali je to regeneracija al kaj je ta zvok? Morda je bil celo ventilator... kaj pa vem... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
SpEkTr Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Pomoje ni? takega, ?e mene vpra?a?. Sem pa tja se tudi pri moji v prostem tekku kaj takega zgodi. Da obrati tko malo zanihajo... Citiraj
igorml Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 To je ventilator, posebej ?e ima? vklopljeno klimo se pozna. Meni se vidi tudi med vo?jo v lu?eh. ?e sem zlo pozorn v?asih vidim za kratek ?as manj?o svetilnost, vendar se takoj vrne v normalno stanje. Ventilator stalno vklaplja in izklaplja (intervlano na nekaj sekund). Citiraj
jures Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 To je ventilator, posebej ?e ima? vklopljeno klimo se pozna.Meni se vidi tudi med vo?jo v lu?eh. ?e sem zlo pozorn v?asih vidim za kratek ?as manj?o svetilnost, vendar se takoj vrne v normalno stanje.Ventilator stalno vklaplja in izklaplja (intervlano na nekaj sekund). Nove mazde imajo ?e se ne motim sklopko za vklop in NE SME vplivat....(lahko se motim), tudi ce vklopi ventilator ne sme se tako opaziti. Pri regeneraciji se dvignejo obrati in zadaj je ponavadi malo modrega dima (v petki je blo tko) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 se pozna to vklapljanje ventilatorja - najla?je je to sprobat tako, da pa? klimo ugasne?... Druga? pa vsaj pri novih ?estkah ni nobenega pove?anja obratov v prostem teku ko deluje DPF in tudi nobenega dima ni zadaj.. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Verjetno je kompresor klime, vzrok nihanja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.