stepski volk Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 Pozdravljeni Zanima me kje bi se dobilo angel eyes lu?i za mazdo mx5 in koliko je to ? ter kdo to zmontira? Hvala za odgovore... Citiraj
Symon Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 Dobi? mogo?e v A3M ali kak?ni podobni trgovini. Zmontira? pa tudi sam saj ni kun?t zamenjati lu?. Sicer pa moje skromno in nepomembno mnenje: Lexuske na Lexusa, angel eyes na BMWja in alu winge na letala! Citiraj
qwerty Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 Dobi? mogo?e v A3M ali kak?ni podobni trgovini. Zmontira? pa tudi sam saj ni kun?t zamenjati lu?. Sicer pa moje skromno in nepomembno mnenje: Lexuske na Lexusa, angel eyes na BMWja in alu winge na letala! you're right bro pa pozabo si ?e... REMUS rori pa civic Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 Kak?en E-bay mogo?e, samo ?e nisem zasledil teh lu?i za MX-5. Res pa da nisem ?e kej podrobno iskal Citiraj
PeW Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Kak?en E-bay mogo?e, samo ?e nisem zasledil teh lu?i za MX-5. Res pa da nisem ?e kej podrobno iskal kaj pa za mazdo 323f BJ letnik 2000 bi se dobilo angel eyes??? Citiraj ZOOM-ZOOM
Grega_ Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 kaj pa za mazdo 323f BJ letnik 2000 bi se dobilo angel eyes??? Mislim da za tole Mazdo ne bo? nikjer na?el angel eyes. Citiraj
PeW Napisano 4. junij, 2009 Prijavi Napisano 4. junij, 2009 Mislim da za tole Mazdo ne bo? nikjer na?el angel eyes. ja to mi je ?e dosti ljudi povedalo:( sam jst bi rad mel xenonke pa da nebi skoz pla?eval policajem bi montiral le?e in bi montiru za sipranje ?ip sistem(home made) ali ve? mogo?e katere lu?i majo ?e le?e notr???? hvala za informacije! Citiraj ZOOM-ZOOM
PeW Napisano 4. junij, 2009 Prijavi Napisano 4. junij, 2009 ja to mi je ?e dosti ljudi povedalo:( sam jst bi rad mel xenonke pa da nebi skoz pla?eval policajem bi montiral le?e in bi montiru za sipranje ?ip sistem(home made) ali ve? mogo?e katere lu?i majo ?e le?e notr???? hvala za informacije! popravek: spiranje ?ip* Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 20. september, 2009 Prijavi Napisano 20. september, 2009 Kaj pa za 323C obstajajo angel oz. devil eyes (ene in druge) in lexus? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 20. september, 2009 Prijavi Napisano 20. september, 2009 Kaj pa za 323C obstajajo angel oz. devil eyes (ene in druge) in lexus? Tole sem pa skoraj 101%, da ne obstaja. Sicer pa angel eyes lahko sam naredi?. Pa ?e plasti?no steklo obenem o?isti? ker je najbr? ?e motno (vem, ker sem imel, oziroma ?e imamo pri hi?i 323C). Citiraj
Don Napisano 22. september, 2009 Prijavi Napisano 22. september, 2009 Dobi? mogo?e v A3M ali kak?ni podobni trgovini. Zmontira? pa tudi sam saj ni kun?t zamenjati lu?. Sicer pa moje skromno in nepomembno mnenje: Lexuske na Lexusa, angel eyes na BMWja in alu winge na letala! Word! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
PeW Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Tole sem pa skoraj 101%, da ne obstaja. Sicer pa angel eyes lahko sam naredi?. Pa ?e plasti?no steklo obenem o?isti? ker je najbr? ?e motno (vem, ker sem imel, oziroma ?e imamo pri hi?i 323C). in kako pa naredi? angel eyes??? Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 18. oktober, 2009 Prijavi Napisano 18. oktober, 2009 Tole sem pa skoraj 101%, da ne obstaja. Sicer pa angel eyes lahko sam naredi?. Pa ?e plasti?no steklo obenem o?isti? ker je najbr? ?e motno (vem, ker sem imel, oziroma ?e imamo pri hi?i 323C). Sam res, kok pa nardi? sam angel eyes, ker lu?i niso narjene v okroglem design-u, pri F-ki to skorda nebi bil problem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jero Napisano 26. oktober, 2009 Prijavi Napisano 26. oktober, 2009 Halo lights Evo tle mas za mxko, sam kako bi pa tole homologiral pri nas pa nimam pojma Citiraj
Rotary Power Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 ko ?e ravno omenjate halo/angel eyes me zanima ?e je mogo?e z takimi lu?mi (na MX3) pri nas sploh narediti registracijo. Sicer sem na nekem kandaskem forumu bral, da naj bi ble ?ISTo kompatibilne z originalni, ter da naj bi izpolnjevale mednarodne predpise, ampak nekako nisem ravno prepri?an v to. Sploh zato, ker si tu v Slo kar naprej nekaj izmi?ljajo . Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
Symon Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Ko ?e ravno omenjate halo/angel eyes me zanima ?e je mogo?e z takimi lu?mi (na MX3) pri nas sploh narediti registracijo.Legalno ?e ne ker dvomim, da imajo T?V, niti unega E znakca. Citiraj
Deeyan Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 ko ?e ravno omenjate halo/angel eyes me zanima ?e je mogo?e z takimi lu?mi (na MX3) pri nas sploh narediti registracijo. Sicer sem na nekem kandaskem forumu bral, da naj bi ble ?ISTo kompatibilne z originalni, ter da naj bi izpolnjevale mednarodne predpise, ampak nekako nisem ravno prepri?an v to. Sploh zato, ker si tu v Slo kar naprej nekaj izmi?ljajo . homologacijo mor? pri nas delat v vsakem primeru, ?eprav druge dr?ave trdijo, da je legalno Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Rotary Power Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 @symon,Deeyan To vem ja, da mora? delat homologacijo za vsako spremembo na avtu( ?e ni original).Zanimalo me je samo, ?e so TUV veljavne, ?e lahko pri nas spravi? skozi homologacijo. Ker pred ?asom vem, da je LPP delal hude probleme (TUV veljaven predmet(lu?, ?tirito?kovnipasi itd..)), ki pa pri nas ni bil veljaven navkljub TUV standardu, ki naj bi veljal po celi evropi. Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
Deeyan Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 @symon,DeeyanTo vem ja, da mora? delat homologacijo za vsako spremembo na avtu( ?e ni original).Zanimalo me je samo, ?e so TUV veljavne, ?e lahko pri nas spravi? skozi homologacijo. Ker pred ?asom vem, da je LPP delal hude probleme (TUV veljaven predmet(lu?, ?tirito?kovnipasi itd..)), ki pa pri nas ni bil veljaven navkljub TUV standardu, ki naj bi veljal po celi evropi. pomoje bolj?e, da gre? na RTI MB, baje manj komplicirajo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PATO Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 V teh par letih kaj prebiram forume itd. mi moje skromno znanje pravi da pa ravno RTI v MB najbolj komplicira Zato pa hodijo na?i v LJ na LPP, al pa pride vsake tolk ?asa en od LPP v na? konec (za mursko sem ziher) pa kr tukaj opravijo s to papirologijo (mi je kolega pravo da ti ?e vpi?e kako stvar ki je sploh nima? namen dat gor- npr. 17col, 18col, itd.) Lp. Citiraj
Deeyan Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 V teh par letih kaj prebiram forume itd. mi moje skromno znanje pravi da pa ravno RTI v MB najbolj komplicira Zato pa hodijo na?i v LJ na LPP, al pa pride vsake tolk ?asa en od LPP v na? konec (za mursko sem ziher) pa kr tukaj opravijo s to papirologijo (mi je kolega pravo da ti ?e vpi?e kako stvar ki je sploh nima? namen dat gor- npr. 17col, 18col, itd.) Lp. ma s temi majstri mi ni n? ve? jasn, vsak druga?e prav, eni pravjo pa da so u Novem Mestu pa res najbolj?i, zdej res pojma nimam ve?. Mogo?e kdo ve kolk stane homologacija felg? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.