spayk Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2009 Vsi lastniki te lepotice vabljeni k tej temi,.... kako ste kaj zadovoljni,.....? =) lp,damjan Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2009 kdaj dizl pride? Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
spayk Napisano 29. marec, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 kdaj dizl pride? V Makomi Nm so mi rekl da ga nebo za slo trg ,.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 V Makomi Nm so mi rekl da ga nebo za slo trg ,.... kk da ne... pr selmarju so rekl da bo kmalu pri?el, ne vejo pa kdaj... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 kk da ne... pr selmarju so rekl da bo kmalu pri?el, ne vejo pa kdaj... Ma ne z tako majhnim dizlom, zakaj ne delajo vrdnih kosilnic dizel ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 Ma ne z tako majhnim dizlom, zakaj ne delajo vrdnih kosilnic dizel ? ker pol bi mogli moski kosit cel dan (sej ves majhna poraba pa to) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 ker pol bi mogli moski kosit cel dan (sej ves majhna poraba pa to) Pa nimajo vsi tako velikega vrta za pokosit. Razen ker ima dizel ve?ji navor pri manj obratih, potem bolj po?asi kosi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
spayk Napisano 31. marec, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 hja no nism glih dosegu namena te teme =( zal,... lp,damjan Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 dejte se dr?at teme o avtu ne pa kosilncah... raj pomagajte najt kdaj bo mazda 2 dizl ker bi jo rad in?truktor ko se poznamo za A? nabavo... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.