Gustav Napisano 2. april, 2009 Prijavi Napisano 2. april, 2009 Glede na to kako nam peska zadnje odbija?e in kaj vemkaj ?e vse, razmi?ljam o zadnjih zavesicah na stari M6 karavan. ?e ima kdo slikco.... bi bil vesel. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 2. april, 2009 Prijavi Napisano 2. april, 2009 Glede na to kako nam peska zadnje odbija?e in kaj vemkaj ?e vse, razmi?ljam o zadnjih zavesicah na stari M6 karavan. ?e ima kdo slikco.... bi bil vesel. Js jih imam na svoji pa ni karavan, ker je avto ?rn se skor ne vidijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 3. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2009 verejtno so zelo podobne.. Lahko slikca? Da vidim, kok so ocitne, oziroma velike. Hvala. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Ni varijante za sliko, ker avto nima odbija?a in tudi zavesic ne, pol k bo zrihtan pa ja, samo bo trajal vsaj 1 tedn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jernic Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Evotigna.. http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...ost&id=5712 Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Gustav Napisano 3. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2009 No ja... lepo ni, ampak ?e deluje, je vredno. Sploh pa - Mazda na avtovleki? Hmmmm.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Mazda na avtovleki? Hmmmm.... moja je bla ze tretjic Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
handan Napisano 4. april, 2009 Prijavi Napisano 4. april, 2009 Ni varijante za sliko, ker avto nima odbija?a in tudi zavesic ne, pol k bo zrihtan pa ja, samo bo trajal vsaj 1 tedn. a si ga zbil Citiraj
Alex Napisano 4. april, 2009 Prijavi Napisano 4. april, 2009 ...al se pa kaj "pripravlja"na estetiki? Jaz sem pa ?e sprednje ?e?ke zavesice zdej dol skinu.Ni ve? kamen?kov na cesti=ni peskanja podvozja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 ...al se pa kaj "pripravlja"na estetiki? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.