Skoči na vsebino

Zavorne plo??ice

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Najugodneje je,?e jih zamenja? sam ali pri kakem frendu,se ni tak problem. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Kje najugodneje zamenjati zavorne plo??ice na mazdi 6? Lahko so tudi neoriginalne, toda soliden nadomestek.

Samo plo??ice ? <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ja odvisno v kakem stanju so diski a ne? Saj ni nujno da se kar po pravilu menja disk in plo??ica.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

ja odvisno v kakem stanju so diski a ne? Saj ni nujno da se kar po pravilu menja disk in plo??ica.

Razlika je da ima? 2X delo, z diski bo naredu ?e max 10-15 kkm, pol bo pa spet mogu menjat oboje, tako da je 2X stro?ek plo??ic.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

najcenej da menja? zdej na levi strani pol pa na desni :hohoho: ko bo? menjal leve bo ?u avto na zaviranju levo, pol pa glih kontra :bravo:

joke ;)

If in doubt, flat out... 

Napisano

Zelo kvalitetne dobi? iz Anglije. Ob trenutnih te?ajih zna biti, da bo? privar?eval v primerjavi z na?imi prodajalci. ?zmeden?Vsaj jaz sem pri?el poceni ?ez.

Po pregledu je mehanik ugotovil, da so diski ?e ok, sicer pa sem nov na Mazdi, ker sem do sedaj vozil samo Honde, tam pa ni bilo treba menjati diskov... :rispekt:

Sicer pa me je na potrebno menjavo opozorilo cviljenje tistega "jezi?ka" ki za?ne rahlo drgniti po disku.

Kje najugodneje zamenjati zavorne plo??ice na mazdi 6? Lahko so tudi neoriginalne, toda soliden nadomestek.

No pa najbr? bom dal gor Lucas plo??ice. (baje naj ne bi bile slabe)

Napisano

sem mel lucas in so zelo slabe na mazdi 6....

rajs original dej gor

Lahko bolj natan?no opi?e?, kaj se je dogajalo z njimi, a so slabo prijele in ?kripale?

• 2 leti kasneje...
Napisano

zanima me ?e je ?e kdo naro?al zavorne plo??ice z http://www.brakes4u.co.uk/, koliko je treba ?akat na po?iljko in koliko pride po?tnina???

V enem naro?enem kompletu zavornih plo??ic sta dve zavorni plo??ici ali ?tiri???

Ene 2x, naro?ena roba je pri?la v cca tednu, v naro?enem kompletu so vse 4 plo??ice za eno akso. Po?tnina se izpi?e ko zme?e? v ko?arico, nadaljuje? z izpolnjevanjem ter izbere? dr?avo Slovenijo. V glavnem zelo dobra spletna trgovina. :bravo:
Napisano

Ene 2x, naro?ena roba je pri?la v cca tednu, v naro?enem kompletu so vse 4 plo??ice za eno akso. Po?tnina se izpi?e ko zme?e? v ko?arico, nadaljuje? z izpolnjevanjem ter izbere? dr?avo Slovenijo. V glavnem zelo dobra spletna trgovina. :bravo:

Pol moram naro?it 1x sprednje plo??ice in 1x zadnje plo??ice?? ...ker jaz sem mislil da treba naro?it 2x sprednje in 2x zadnje, da pol dobim komplet plo??ic ....

Katere plo??ice pa naj kupim, tiste cenej?e za 20eur, ali tiste dra?je za 50eur???(mazda 6, 2.0 diesel,2003)

Mazda 6 CD136 TE

Napisano

Tako je, 1x sprednje, 1x zadnje.

Predvidevam, da so une poceni blackstuff, dra?je pa green ali redstuff? ?e so greenstuff so po doma?e povedano kurac (rabijo, da se segrejejo obenem ne primerjo ni? posebno dobro), pri redstuff pa vedi, da so malo bolj agresivne in prej po?rejo diske. Blackstuff pa so za normalno vo?njo, kao primerljive originalnim.

Napisano

Tako je, 1x sprednje, 1x zadnje.

Predvidevam, da so une poceni blackstuff, dra?je pa green ali redstuff? ?e so greenstuff so po doma?e povedano kurac (rabijo, da se segrejejo obenem ne primerjo ni? posebno dobro), pri redstuff pa vedi, da so malo bolj agresivne in prej po?rejo diske. Blackstuff pa so za normalno vo?njo, kao primerljive originalnim.

ahm...hvala...bom kar naro?il, ker pri nas po trgovinah so kar drage :)

Mazda 6 CD136 TE

Napisano

ahm...hvala...bom kar naro?il, ker pri nas po trgovinah so kar drage :)

ni sam cena problem pri nas, budale od prodajalcev so vecji problem...

nikol ne bom kupil diske/splocice v sloveniji. never

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

kaj se men bolj spla?a uzet navadne ultimax al Green stuff? (Gledam za Mazdo 6 2.3) :glare:

Napisano

ni sam cena problem pri nas, budale od prodajalcev so vecji problem...

nikol ne bom kupil diske/splocice v sloveniji. never

Pa ponavadi ko kaj naro?a? nikol ne dobi? dobre robe, ali ne pa?e al nekaj ni vredu....kot da nimajo vseh podatkov da bi lahko naro?ili dobre in prav dele!

Mazda 6 CD136 TE

Napisano

kaj se men bolj spla?a uzet navadne ultimax al Green stuff? (Gledam za Mazdo 6 2.3) :glare:

Glede na to, da bo upgrade bo ultimax ?isto kul.

Pa ponavadi ko kaj naro?a? nikol ne dobi? dobre robe, ali ne pa?e al nekaj ni vredu....kot da nimajo vseh podatkov da bi lahko naro?ili dobre in prav dele!

Ja presenetljivo dostikrat kaj zajebejo. <_<
Napisano

Glede na to, da bo upgrade bo ultimax ?isto kul.

ql, ?eljusti ?e mam, dobu za 50? komad :D diske pa tut dobim rabljene kmalu, prevo?enih majo cca. 50kkm, jih dam sam podrejat pa je to to :bravo:

Napisano

A niso Ultimax ?isto obi?ne plo??ice...pa? EBC firma....potem se pa z zelenimi za?ne, rde?e so pa itak ?e za bolj hardi?e :)....?e jest sm jih imel na 323C (green stuff).

Napisano

To?no tako. Ampak rde?e niso spet toliko huj?e. Naslednja stopnja so yellowstuff. O greenstuff nisem sli?al ni? dobrega. :blush: Niso ne ti? ne mi?. ;)

sam za Mazdo 6 GT se dobijo samo navadne ultimax in greenstuff, yelow pa red sploh ni :glare:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.