Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Se komu sanja v cem je fora? Iz poobla??enca sem dobil tole, gor je pele ozna?il katero cev potrebujem (61464). Gledam tole cev ki je prava, a je oe ?t. 61465. Ujemajo? oe(61464) pa ima ta cev ??

razlika je da je ena spodnja ena pa zgornja saj ti lepo pi?e, torej katera ti pu??a?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Spodnja, ki je oznacena na sliki z rde?o (61464) mi pu??a..Na nem?ki strani sem ziher da sem na?el pravo samo se oe ne ujema pa nevem v cem je fora. 

Napisano

Toliko in na trenutke tudi 4.9 piha iz Passata letnik 2008, pri odprtih vseh zra?nikih, noge, obraz, ?ipa..

Skratka, ?e dam ventilator na vi?jo hitrost mi zmrznejo jaj?ka, tako je mrez :) Tudi pri 32+

post-6207-0-29906100-1467268842_thumb.jpeg

Napisano

Enako v Seatu, ampak ima 14 ?ob po celem avtu tako da ni treba agresivne klime

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sem vprasal se na uradnem servisu kjer so zavrnili pomoc in mi nocejo povedati oem stevilke, saj trdijo da samo njihova pase na moj avto kar se mi zdi smesno...kupil bom zgornjo ali pa dal zasvasat staro, s takim odnosom jih nebom podpiral :ph34r:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Imam za prodajo obe rabljene cevi...za 50?...toliko sem jih sam pla?al...

Naro?il po po?ti, po?ta ni pri?la, kupil druge, jih zamenjal, ?el na morje in med dopustom  pri?el ?e drug paket...

Kaj naj z njimi...?

• 10 mesecev kasneje...
Napisano

Hello, a je ?e imel kdo slede? problem in ga re?il?

Mazda 6, 2.0 dizel, letnik 2004.

Klima je nehala delati - deluje tako, da ?ele po 15 minutah za?ne mrzlo pihati iz nje.

Smo nafilali plin (notri je ?lo menda 450 gramov, nekaj malega je bilo ?e notri).

Te?ava ostaja (torej ni prazna).

Ima kdo izku?nje in odgovor, kaj bi bil problem (in koliko stane)? 

LP & tnx

Napisano

Hello, a je ?e imel kdo slede? problem in ga re?il?

Mazda 6, 2.0 dizel, letnik 2004.

Klima je nehala delati - deluje tako, da ?ele po 15 minutah za?ne mrzlo pihati iz nje.

Smo nafilali plin (notri je ?lo menda 450 gramov, nekaj malega je bilo ?e notri).

Te?ava ostaja (torej ni prazna).

Ima kdo izku?nje in odgovor, kaj bi bil problem (in koliko stane)? 

LP & tnx

Kompresor ne daje ve? zadovoljivega pritiska.....

Napisano

?e ni bila delana extrakcija in novo filanje s plinom in oljem bi tudi lahko bil problem.

Lahko je tudi problem tla?no stikalo na klima sistemu, ki ne odpre.

To bi ti moral nek klima maher pogledat v ?em je problem ker ve?ina mehanikov z klima ma?inco prehitro obsodi kompresor.

Napisano

Glede na podatke na guglu rabi ?estica 470g (+-20g) plina in 135g olja. Tako da si bil prakti?no brez plina ?e je bilo treba dodat 450g. V tem primeru bi moral zamenjati ?e su?ilec poleg polnenja.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Ima morda kdo novo cev za klimo za prodat?

GP9A61465

Nemci me hecajo, enkrat da majo, pa da nimajo pa da dobijo, pada ne morjo dobit itd...

Me vle?ejo za nos ?e dva tedna. Na?i servisi pa nimajo na zalogi...

Napisano

Ker potem ko naro?i? dobi? odgovor da v resnici ni na zalogi in ne vejo kdaj bo. Tile prodajalci so prakti?no eni in isti.

Morem pregledat tole na ebayu, samo mi ne nem??ina tuja...

edit:

tole iz ebay

Dieses Angebot wurde vom Verk?ufer beendet, da der Artikel nicht mehr verf?gbar ist.

Hvala obema

I??em dalje...

Napisano

Imel sem podobno situacijo, sicer ?e zelo dolgo ?asa nazaj. Na koncu sem na?el rabljeno cev z garancijo, na enem mazdinem avtoodpadu v avstriji (Mazda Gebrauchtteile, 8063 Eggersdorf bei Graz, Riesstrasse 11).

Tipi so precej strokovni, ni to odpad kot jih najdemo v sloveniji. Na vse dele dajo garancijo oz. vsaj takrat (cca 7 let nazaj) so dali.

Najbolje, da nekoga poi??e? ki ve nem?ko, naj jih pokli?e in ti po?ljejo po po?ti.

Edit: Aja pa ?e tole. Moj mehanik je iz MB-ja, dela pa na Mazdi v Grazu. Ziher ti lahko on pomaga, ?e rabi? telefonsko, pi?i privat.

Napisano

Ker potem ko naro?i? dobi? odgovor da v resnici ni na zalogi in ne vejo kdaj bo. Tile prodajalci so prakti?no eni in isti.

Morem pregledat tole na ebayu, samo mi ne nem??ina tuja...

edit:

tole iz ebay

Dieses Angebot wurde vom Verk?ufer beendet, da der Artikel nicht mehr verf?gbar ist.

Hvala obema

I??em dalje...

Na ebayu jih je ogromno in je najbolj ziher zadeva. Prav tako vedno na zalogi

Zakaj pa ne gres drugace na kak klima servis, tam delajo cudeze. Na primer Parkelj Janez. Meni 18 let sraro barchetto zrihtal klimo

Napisano

?e je zani? kovinski del je varjenje ali ali.... lahko po enem letu spet po?i zaradi tlaka in nihanja temperatur.

ebay ni lih poln tega. Je treba kar pazit da je prava cev. Kakor vidim ima motor 2.3 enako kodo pa je malo druga?e zavita...

Tale recimo po kodi ok, ni pa zihr prava

http://www.ebay.de/itm/MAZDA-OEM-06-07-6-2-3L-A-C-AC-Condenser-Compressor-Line-Pressure-Pipe-GP9A61465A-/132188651257?hash=item1ec70ebef9:g:4EUAAOSw8HBZFCH5

Napisano

Sem jim poslal povpra?evanje o zalogi in po?tnini...

Ve?krat ?e naro?al raznorazne stvari, samo s to cevjo je pa en sam hec.

Kot sem zgoraj napisal. Vse je bilo super, dokler nisem pla?al. Potem pa jo kar ve? nimajo...

Napisano

na ebay dajejo samo dejanske stvari, drugo so trgovine z lastno stranjo in 'zalogami v skladi??ih po svetu'

kaj pa kaj takega?

https://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XKlimaleitung+Klimaschlauch+Klima+Leitung+Mazda.TRS0&_nkw=Klimaleitung+Klimaschlauch+Klima+Leitung+Mazda&_sacat=0

jaz sem na primer kupil nov kompresor za klimo pred 2 mesecema, pri nas 600-800? 'predvidoma 5-10 dni'

ebay now 270? iz nem?ije 3. dan pri meni. 4. dan instaliran.

pa ?e denar ima? varovan, ?e roba ne pride, je kaput ali falsch...

Napisano

Rabljene no?em. Nova pa nobena ni ustrezna, razen tista iz austrije...

pa ta iz avstrije je drugega proizvajalca celo, ni metzeger al kako ?e, bi znala bit mo?nej?a (ne vem ?e ve?, ta cev je kar reden problem na mazdah.... :( )

to pomeni da so 3 na zalogi pri njemu, 7 pa prodanih

3 verf?gbar7 verkauft

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.