KAALman Napisano 8. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 ok, vem da mam dizla, vendar vseeno, zelo poredko se sam za sabo peljem, pa tega niti ne opazim, so me pa na to opozorili drugi, da se mi ob vsakem pospe?evanju ali ob ?altanju baje ZELO ?rno pokadi na performansah ali delovanju motorja ni ni? pripomniti, avto je bil pred kratkim na servisu, pa so nastavili ventile in ?obe, tak da pelje se lepo normalno.... vsaj mislim Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tich Napisano 8. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 Normalno pri dizlu... Tak lep avto...pa dizel Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 8. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 EGR ventil :ne vem: Druga? je pa precej odvisno tud od kvalitete goriva pa tud od tega a je avto chipan Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 8. april, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 Normalno pri dizlu... Tak lep avto...pa dizel ti bi itak tule transplantacijo delu na sexcilinder EGR ventil :ne vem: Druga? je pa precej odvisno tud od kvalitete goriva pa tud od tega a je avto chipan berem jaz na tem forumu okoli tega EGR ventila, pa ni? pametnega razen da 200 EUR stane... pa se da to res spucat, se vidi po testerju, da ta zadeva ne dela ? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 8. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 Normalno pri dizlu... Tak lep avto...pa dizel PODPIS! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 8. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 moj clio v avto?oli ma isto... 1.5 dci... zavesa ko pohodim do podna v drugi do 50... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 8. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 ti bi itak tule transplantacijo delu na sexcilinder berem jaz na tem forumu okoli tega EGR ventila, pa ni? pametnega razen da 200 EUR stane... pa se da to res spucat, se vidi po testerju, da ta zadeva ne dela ? Meni tudi malo "pokadi",?e ga fajn pritisnem oz ?altam v ni?jo.Sem opazil to pri skoraj vseh M6,ko sem vozil za njimiDa ne govorimo o nekaterih doj?etih. ... tam se ?ele dimi,da je cel zadnji del avta ?rn. O ventilu pa ne vem ni?esar novega.Jaz imam gor ?e vedno starega-kao tapokvarjenega,?eprav mi ni jasno,kaj bi moralo delovati druga?e razen tega,da mi gorijo noter lu?ke...in ?e te se vsake toliko ugasnejo. In nov ni 200?-?kov,ampak natanko 311.In ?e ?t.rez.dela(E.G.R.),?e koga zanima:RF 5N20 300B. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 pri meni je temnejsi dim, ce je noter omv ali petrol samo pri tebi je nekako se pri zmernem gasu pokadilo, tko da je nekaj drugega Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Moj mondeo TDCI je tako kadil, da sem imel zadnjo tablico res sivo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
brezy Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Men se tudi pokadi ko ga pohodim. Pa pri kangooju mi je tudi kadilo ko sem pohodil. Je en pameten takrat prijavil da je potrebno filter zamenjat. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Carr Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Saj vem, da boste jezni, ampak... Pa? nimate DPF-a... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Saj vem, da boste jezni, ampak... Pa? nimate DPF-a... haha LOL... pazi zdej, ko bodo planili kolk je DPF en kurac in so sami problemi z njim Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Dizl z in brez DPF je vse skupi krneki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Dizl z in brez DPF je vse skupi krneki. bencin ravno tko, pa se drazji je... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Ja,pa tudi full onesna?ujemo okolje,vsi... ...sem se samo hecal. Stari dojci ga bolj. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Kaj ... men pa ro?ce ven padajo iz auspuha, ker tankam na Petrolu (reklama.press) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Men pa tole vun leti Najbolj?i na?in... namest dima pa ma?ke Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 Kaj ... men pa ro?ce ven padajo iz auspuha, ker tankam na Petrolu (reklama.press) Nekaterim pa matice in podlo?ke padajo ven. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 25. april, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 ok... prd kratkim omenil, da je za mano dimna zavesa... zdaj moram pa ?e poto?iti, da avto nima ve? tistega "kick-a" npr. v 1. prestavi, ?e sem pohodil gas, je avto cuknil in ponavadi je bilo opaziti lu?ko za ASR tudi v ostalih prestavah je avto nad 2k obratov kar pogumno potegnil in za?el vle?t tja do 3k RPM, potem se je pa malo zadu?ilo zdaj tega ni ve?... avto vle?e do 4k obratov zvezno... ampak "kick" je pa sfalil dimna zavesa pa ?e vedno je, in to krepka.... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 ok... prd kratkim omenil, da je za mano dimna zavesa... zdaj moram pa ?e poto?iti, da avto nima ve? tistega "kick-a" npr. v 1. prestavi, ?e sem pohodil gas, je avto cuknil in ponavadi je bilo opaziti lu?ko za ASR tudi v ostalih prestavah je avto nad 2k obratov kar pogumno potegnil in za?el vle?t tja do 3k RPM, potem se je pa malo zadu?ilozdaj tega ni ve?... avto vle?e do 4k obratov zvezno... ampak "kick" je pa sfalil dimna zavesa pa ?e vedno je, in to krepka.... Ops,to z tem dimom odzadaj in ne-vle?enjem pa mi ne di?i v redu.Mene navljub vsem famoznim lu?kam nad 2000 ?e vedno kar lepi v sede?.?e je malo mokro pa se obvezno pri?igajo lu?ke proti zdrsavanju. Ups-sej mi gorijo stalno. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 pri meni je blo tako, ko je "sel" LMM... se pravi dimna zavesa in pa slabo je vlekel Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 pri meni je blo tako, ko je "sel" LMM...se pravi dimna zavesa in pa slabo je vlekel In LMM....je...?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 merilec pretoka zraka... dobra novica je ta, da je standarden za vse mazde (ali pa vsaj bolj ali manj vse) meni so ga zamenjal v garanciji Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 25. april, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 ok... naj omenim, da sem se moogo?e preve? ustra?il, saj sem po dolgem ?asu klimo vklopil danes, pa je mogo?e to krivo, da avto ravno ne poka od veselja bom pa preveril tudi LMM ob prilo?nosti... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 26. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2009 ok... naj omenim, da sem se moogo?e preve? ustra?il, saj sem po dolgem ?asu klimo vklopil danes, pa je mogo?e to krivo, da avto ravno ne poka od veselja bom pa preveril tudi LMM ob prilo?nosti... Jaz vozim z klimo ve? ali manj stalno.Pa nisem ?e opazil ne vem kak?ne razlike v delovanju M6. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.