Skoči na vsebino

Lasni?tvo ter lizing

Ustvari kratki URL

bimmer-mb

Priporočeno sporočilo

Zadnji lastnik prodaja zarad otroka.

Seveda mi ni dalo mira. Nato sem poklical lastnika ali napizduje in ?e enkrat potrdi to, da je on 2 lastnik in predlaga, da stopimo z avtom do trgovine kjer je bil prodan in servisiran. Toliko, da preverijo kilometre in potrdijo njegovo izjavo.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zanima me slede?e. Sem tik pred tem, da pla?am RX8 revolution in me zanima kako je z lastniki in uporabniki, ker za ta avto pi?e, da je bilo 6 lastnikov in 5 uporabnikov. Meni so zatrdili, da so bile 3 osebe.

In sedaj je tukaj vpra?anje ali se vsak lizing ?teje kot lastnik in uporabnik?

Avto bi naj bil na cesto postabljen 2006 do takrat je bil v salonu kot testni avto. Do sem bi lahko bilo zarad lizinga avtohi?e 3 lastniki in 2 uporabnika nato, ko je bil prodan 24.03.2006 kao prvemu lastniku kateri je imel ponovno lizing bi naj bilo 5 lastnikov in 4 uporabniki. Ok seveda je avto po dveh letih prodal 3 lastniku kateri je imel samo kredit in od tukaj naprej je na internetu 6lastnikov in 5 uporabnikov.

A je to mogo?e? Potem bi naj bila samo 2 realna uporabnika vozila in RX8 bi naj imela okrog 48k km.

Zadnji lastnik prodaja zarad otroka.

Seveda mi ni dalo mira. Nato sem poklical lastnika ali napizduje in ?e enkrat potrdi to, da je on 2 lastnik in predlaga, da stopimo z avtom do trgovine kjer je bil prodan in servisiran. Toliko, da preverijo kilometre in potrdijo njegovo izjavo.

Uporabnik je eno lastnik drugo...

V prometni na primer je lastnik Hypo Leasing, in uporabnik Janez Novak....

Lastnik Hypo Leasing ima lahko v trajanju lizinga vec uporabnikov...

Avtoservis ne mora vedeti kdo je bil vse uporabnik, le na koga so racune naslavljali...

Vse skupaj je malo smotano, on je ze lahko 2. lastnik, vprasanje je koliko uporabnikov je bilo - saj vec kot jih je bolj je zjahan avto.

Pa se to, nekateri osebni lastniki so lasten avto prodali lizing hi?i in ga vzeli na lizing nazaj - da so prisli do malo casha in obrocno razliko odpla?evali...

Takole:

Ce je on 2. lastnik, je bil potem 1. lastnik lizing hisa, le ta ti bo pa povedala komu vse so ga posojali na lizing....servis je racune lizing hisi posiljal, edino ce poznajo lastnika ki ga je vozil na servis.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.