tank Napisano 9. april, 2009 Prijavi Napisano 9. april, 2009 Pozdravljeni Sem ponosni lastnik nove Mazde 6 5 vrat 2.0 dizel 140KM. In naletel sem na problem netocnosti BC povprecne porabe. BC mi kaze cel liter prevec. Na BC-ju imam porabo 7.8 litra, izracunano na roko pa imam 6.8. Pregledal sem stare teme o nastavitvi povprecne porabe s pritiskom tipke za reset kilometrov ampak mi to ne deluje. Poskusil se drzati tipko za reset kilometrov in dati kontakt in sem videl stevilke na stevcu za kilometre, ampak ce pritiskam gumb za reset kilometrov se mi res stevilke spreminjajo ampak ko pritisnem cca 5-6 krat se mi prizgejo vse kontrolne lucke in se sistem vec ne odziva dokler ne odvzamem kontakta. Ali se je pri novem modelu Mazde kaj spremenil nacin nastavitve povprecne porabe? lp Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Pozdravljeni Sem ponosni lastnik nove Mazde 6 5 vrat 2.0 dizel 140KM. In naletel sem na problem netocnosti BC povprecne porabe. BC mi kaze cel liter prevec. Na BC-ju imam porabo 7.8 litra, izracunano na roko pa imam 6.8. Pregledal sem stare teme o nastavitvi povprecne porabe s pritiskom tipke za reset kilometrov ampak mi to ne deluje. Poskusil se drzati tipko za reset kilometrov in dati kontakt in sem videl stevilke na stevcu za kilometre, ampak ce pritiskam gumb za reset kilometrov se mi res stevilke spreminjajo ampak ko pritisnem cca 5-6 krat se mi prizgejo vse kontrolne lucke in se sistem vec ne odziva dokler ne odvzamem kontakta. Ali se je pri novem modelu Mazde kaj spremenil nacin nastavitve povprecne porabe? lp Dobro si preberi temo o nstavljanju teh parametrov ker 100% je vse napisamo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tank Napisano 10. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2009 Dobro si preberi temo o nstavljanju teh parametrov ker 100% je vse napisamo. Ce mislis to temo http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...rabe&st=160 Potem sem jo ze drugic prebral od prve strani do zadnje in mi tista navodila ne delujejo. Ker se mi po 5 klikih prizgejo vse kontrolne lucke in ne gre dalje nastavljat. lp Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Ce mislis to temo http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...rabe&st=160 Potem sem jo ze drugic prebral od prve strani do zadnje in mi tista navodila ne delujejo. Ker se mi po 5 klikih prizgejo vse kontrolne lucke in ne gre dalje nastavljat. lp http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...avitev%20porabe Dobro preberi, nekdo je nekaj prevedel, druga?e pa je spodaj original ?lanek v nem??ini, pa upo?tevaj tiste sekunde ki so napisane, pri meni, fotru in bratrancu deluje to?no tako kot je napisano. Kater letnik je tvoja makina ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 on ma novo mazdo 6... tist velja sam za "nase" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 on ma novo mazdo 6...tist velja sam za "nase" Ok, telepat pa nisem, nova je bla tud zame moja pol leta nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Pozdravljeni Sem ponosni lastnik nove Mazde 6 5 vrat 2.0 dizel 140KM. sej ni treba bit telepat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Ko, kupi? rabljen je zate nov, je tako ? Ma js ORGN ?udn. :ne vem: :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 ne, ampak 140KM ima samo nova stare majo 121, 136 ali 143 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Jebenti na traktorje se pa res NE spoznam ker me ..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Ok, telepat pa nisem, nova je bla tud zame moja pol leta nazaj. Sem ponosni lastnik nove Mazde 6 5 vrat 2.0 dizel 140KM. Ali se je pri novem modelu Mazde kaj spremenil nacin nastavitve povprecne porabe? kam gleda?? Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 kam gleda?? V 24" DELL, rabim o?ala ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 V 24" DELL, rabim o?ala ? Al pa 30" DELL-a Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 V 24" DELL, rabim o?ala ? o?ala ne, lahko pa proba? pogledat po celem monitorju, ne samo spodaj, kamor vpisuje? 24" pa 30" , to ?e jaz TVja nimam tak velkega... jaz mam eno navadno Syncmaster 214T napravo ... kar pa ?al ni? ne pomaga pri nastavitvi BCja Citiraj LP KAALman
tank Napisano 10. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2009 Ok Torej je kaksen nov nacin ali jaz delam kaj narobe? lp Citiraj
KAALman Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Ok Torej je kaksen nov nacin ali jaz delam kaj narobe? lp jaz sem gledal po nem?kih forumih, pa za GH model ?e nobeden ne napi?e ni? konkretnega, mogo?e bi probal vpra?at na servisu.... Citiraj LP KAALman
uroš76 Napisano 16. maj, 2009 Prijavi Napisano 16. maj, 2009 Jebenti na traktorje se pa res NE spoznam ker me ..... moj traktor si baje kr dobr ti?al,pa je bilo ?ist ok! Citiraj
Jest Napisano 17. maj, 2009 Prijavi Napisano 17. maj, 2009 http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...avitev%20porabe Dobro preberi, nekdo je nekaj prevedel, druga?e pa je spodaj original ?lanek v nem??ini, pa upo?tevaj tiste sekunde ki so napisane, pri meni, fotru in bratrancu deluje to?no tako kot je napisano. Kater letnik je tvoja makina ? Tista navodila so res za stari model... Za novo sestko sem probal zadnjic in sem tudi jaz prisel samo do 5. tocke v meniju, kjer so svetile vse lucke na stevcih in izgleda kot novoletna jelka , potem pa ne gre drugace nazaj, kot kljuc ven... Tukaj so sicer enaka navodila za mazdo6 GH >> http://mazda6-community.info/index.php?pag...p;threadID=3168 ... vendar ne dela po tem postopku... Bordcomputerschnell und einfach selbst kalibrieren. Folgendermaßen vorgehen:Tachor?ckstellknopf dr?cken und gedr?ckt halten, dabei den Schl?ssel auf "ON" drehen. Im Display erscheint kurz "lese". Dann sofort den Knopf loslassen. Das Display springt automatisch zum Men?punkt 01 Mit dem R?ckstellknopf die Men?punkte durchbl?ttern bis zum Men?punkt 50Hier kann man den Korrekturwert mit der Taste "Info" ver?ndern. Es geht von -20% bis +20% (jeweils in 5%-Schritten) Wenn der endg?ltige Wert eingestellt ist, "Info" lange dr?cken bis ein piep Ton zu h?ren ist Prevod z Google Translate pravi takole >> http://translate.google.com/translate?prev...history_state0= Na krovu ra?unalniku hitro in enostavno kalibriranjeNa krovu ra?unalniku hitro in enostavno samozaposlene kalibriranje. Naslednji na?in: Tacho reset gumb, pritisnite in dr?ite to tipko, da "ON" spin. Na zaslonu se bo pojavilo kot "glasi". Nato takoj izpusti na gumb. Na zaslonu se samodejno na strani 01 Z gumbom reset preko menija do menija 50 Tukaj lahko najdete popravka vrednosti s gumb "Info", da spremenite. Samoumevno je od 20% do 20% (v 5% korakih) ?e je kon?na vrednost je dolo?ena, "Info", pritisnite, dokler dolg pisk je sli?al zvok Sedaj v?iga - Ready Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.