jures Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 Yavarye - od kje tebi da je sel plin gor? Avtoplin se je zopet krepko pocenil!!! prej?nja cena: 0,535? nova cena: 0,497? Koliko je ?e po novem zelenc? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 nova cena: 0,497? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 10. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2009 In to v Sloveniji seveda, na Hrvaskem je 0,45?. Pocasi se blizamo...(V SLO je bil ?e 0,7?, ko ke bil dol ze 0,45?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 v makedonij je bil dizel pred novim letom okoli 0.53 EUR.tka da ne vem kaj delajo tukaj pri nas ane??? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 11. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. april, 2009 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. april, 2009 Prijavi Napisano 11. april, 2009 Noro, ne morm vrjet! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Na Verov?kovi je nova cena: 0,470 ? Kon?no je cena plina ve? kot pol ni?ja od becina. Razmerje 1:2,15 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 U Si?i, dobra novica, pa lih dans grem tankat! Edin kar je na Verov?kovi problem, je to, da je una naprava tko zastarela, da zlo pogosto pubec ne more to?it! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. maj, 2009 Prijavi Napisano 5. maj, 2009 Na Verov?kovi je nova cena: 0,470 ? Kon?no je cena plina ve? kot pol ni?ja od becina. Razmerje 1:2,15 Hehe, ?e posebej pri teb je pocen, k se rad za tovornjaki 90km/h vozi? in ?e dodatno var?uje?. Ne zanikat, ker sem te videl Citiraj
Sishi Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Edin kar je na Verov?kovi problem, je to, da je una naprava tko zastarela, da zlo pogosto pubec ne more to?it! Kako to :ne vem: ? Pr meni ni blo nikol problemov Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 K ma? total kmper - tkt sm jz lih pred tabo bil, kak?nih pou ure prej, pa so popravli ma?inco, pa je zate ?e delalo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Kako to :ne vem: ? Pr meni ni blo nikol problemov Tam je problem samo to da je prodajalec 200m stran in se mu ne da! PA se zvonc je v k...zvonis zvonis pa nic. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 7. maj, 2009 Prijavi Napisano 7. maj, 2009 Tam je problem samo to da je prodajalec 200m stran in se mu ne da! PA se zvonc je v k...zvonis zvonis pa nic. Ja sam za poln tank, ki je manj kot 20? se spla?a mal po?akat Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
majamartin Napisano 7. maj, 2009 Prijavi Napisano 7. maj, 2009 Meni je tudi zakon - sicer imam mazdo 6 dizla, sam smo zdej kupili ?. octavio na plin in je PRVA LIGA! Sam zdej bo m6 dost manj vozila kot prej... :ne vem: Citiraj
Sishi Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Hehe, ?e posebej pri teb je pocen, k se rad za tovornjaki 90km/h vozi? in ?e dodatno var?uje?. Ne zanikat, ker sem te videl Zdaj sem ?ele dojel, da je to zame. Zaradi ni?je porabe se mi pa res ne da vozit za tovornjakom.Razlog je moral biti kje drugje...ne vem sem ?e bil z ne?im zamoten, da nisem ?el prehitevat. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Boss a se nisi lih ti enkat za kamjonom "?vercal", sicer ob ugotavljanju ?im ni?je porabe, ?e se prav spomnem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Boss a se nisi lih ti enkat za kamjonom "?vercal", sicer ob ugotavljanju ?im ni?je porabe, ?e se prav spomnem! ni blo glih tko... mel sem bulo na gumi pa se nisem upal hitro vozit do La?i?a v Bre?ice ... ampak je bilo pa edukativno Citiraj
David Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 ... in predvsem zelo NEpotratno.... Mislim da bolj?e porabe kot takrat ?e nisi imel.... ali pa?? Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.