zdravek Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 pozdrav! kao sto neki znate, imao sam problema sa servo pumpom za mazdu 3 cd110 1.6turbo dizl, 110ks. nabavio sam novu - POTPUNO NOVU PUMPU iz austrije ALI sad imam novi problem. naime, moja stara pumpa je bila predelana.. i to jako. posto ova nova pumpa ima 3 orginalna konektora (1x 4pin, 1x 2pin i 1x 6pin); meni je na staroj pumpi bila predelan ovaj zadnji konektor. tj. na njemu su samo 3 pin-i bili spojeni. mene sad zanima dal tko zna ili ima sliku - shemu kako se spaja ovaj 6pinski konektor. tj. koje boje zica idu na njega i kojim redosljedom. MOLIM VAS POMOZITE MIIII... JAAAAAAAAKO MI JE HITNO... MOLIM VASSSSSSSSS Citiraj
BOBI Napisano 10. april, 2009 Prijavi Napisano 10. april, 2009 jao sto ti imas same probleme,vozio bi f-icu dalje i samo gasa novi avti i tehnika stvaraju same nove probleme Citiraj MAZDA POWER
zdravek Napisano 10. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2009 jao sto ti imas same probleme,vozio bi f-icu dalje i samo gasa novi avti i tehnika stvaraju same nove probleme slazem se.. ;( nego - imas AUTODATA 2007? da pogledas kako se spajaju te zice?= Citiraj
BOBI Napisano 12. april, 2009 Prijavi Napisano 12. april, 2009 slazem se.. ;( nego - imas AUTODATA 2007? da pogledas kako se spajaju te zice?= imam samo sem sad to videl i nisam kod kuce na mom kompjuteru da bi pogledal Citiraj MAZDA POWER
zdravek Napisano 13. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2009 imam samo sem sad to videl i nisam kod kuce na mom kompjuteru da bi pogledal inace; u subotu sam dosao do saznanja - da je NEMOGUCE samo ustekati pumpu u vozilo pa da sve to radi; neg se treba to upariti sa racunalom od vozila... VTF???... kuzis..? tak da sutra (u utorak) vozilo ide u ovlasteni servis da mi uzmu pare i nadam, se da to sve skup proradi.. nemogu vise bez auta. Citiraj
BOBI Napisano 13. april, 2009 Prijavi Napisano 13. april, 2009 samo da nece previse kostati inace mislim da je najbolje tako Citiraj MAZDA POWER
wiperboy Napisano 13. april, 2009 Prijavi Napisano 13. april, 2009 v avtodati 2007 ni zaslediti sheme priklopa vodne ?rpalke japonci so zelo slabo pokriti sigurno je to spisal neki frik za renaulte ke so 100% pokriti Citiraj gremo na?i.....
BOBI Napisano 13. april, 2009 Prijavi Napisano 13. april, 2009 v avtodati 2007 ni zaslediti sheme priklopa vodne ?rpalke japonci so zelo slabo pokriti sigurno je to spisal neki frik za renaulte ke so 100% pokriti wiper gre se za servo pumpo volana ne vodno pumpo Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.