qwerty Napisano 23. april, 2009 Prijavi Napisano 23. april, 2009 Oooo pubec...vse najbolj?e....pa dobrodo?el v svet odraslih. Zaj pa le hitro na pir pa babe..... teb ni pomo?i.. pir bo ju3 morem ajvarja poklicat.. baje je na celjskem sejmu... Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 24. april, 2009 Prijavi Napisano 24. april, 2009 Js sem pa modelu danes osebno ?estital, zrihtal karto da je ?el lahko malo sejem po?ekirat(se opravi?ujem ker nisem imel ve? ?asa), pol sem ga pa ?e zadrogiral z ?arkom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 25. april, 2009 Prijavi Napisano 25. april, 2009 Js sem pa modelu danes osebno ?estital, zrihtal karto da je ?el lahko malo sejem po?ekirat(se opravi?ujem ker nisem imel ve? ?asa), pol sem ga pa ?e zadrogiral z ?arkom. stari hvala za karto.. ej sj jz sm tut bil na knap z cajti k sm pr?u domu, odlo?o ?elado pa pi?il naprej z avto?olo ?arki pa tko sm bil tak naspidiran pol na avtocest da je skos prot 140 ?tevc lezu Citiraj If in doubt, flat out...
wiperboy Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 stari vsenajbolj?e Citiraj gremo na?i.....
qwerty Napisano 26. april, 2009 Prijavi Napisano 26. april, 2009 hvala obema Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 teb ni pomo?i.. Se boma pogovarjala za par let. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 Se boma pogovarjala za par let. haha Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.