klepec Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 Mam servis na mazda 6 karavan pri 120000 km. Na predra?unu ki sem ga dobil manjka vodna pumpa. Nato sem poklical na servis in pra?al ?e so pozabli dodat, vendar so mi zagotovili da se vodna pumpa ne menja. Kolikor pa vem se vodna pumpa vedno menja ko se menja zobati jermen. Je pri mazdi 6 kaj druga?e? ?e se vodna pumpa ne menja sedaj, kdaj pa se? In koliko dodatnih stro?kov nastane s tem da se kasneje menja? Kaj pa ?e bi vstrajal da naj mi jo kar sedaj zamenjajo? Hvala Citiraj
Alex Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 Mam servis na mazda 6 karavan pri 120000 km. Na predra?unu ki sem ga dobil manjka vodna pumpa. Nato sem poklical na servis in pra?al ?e so pozabli dodat, vendar so mi zagotovili da se vodna pumpa ne menja. Kolikor pa vem se vodna pumpa vedno menja ko se menja zobati jermen. Je pri mazdi 6 kaj druga?e? ?e se vodna pumpa ne menja sedaj, kdaj pa se? In koliko dodatnih stro?kov nastane s tem da se kasneje menja? Kaj pa ?e bi vstrajal da naj mi jo kar sedaj zamenjajo? Hvala Ne vem,?e jo na uradnem servisu menjajo ali ne.To ti bodo znali povedati tisti,ki so ?e imeli velik servis.Jaz samo vem,da jo bom menjal,ko bom na 120000.Ali pa ?e prej,?e bom prej delal velik servis. Citiraj
LabiGT Napisano 27. april, 2009 Prijavi Napisano 27. april, 2009 vodne pumpe se ne menja, sele pri 240.000km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 28. april, 2009 Prijavi Napisano 28. april, 2009 vodne pumpe se ne menja, sele pri 240.000km ...jaz jo bom menjal.Raje dr?i ga nego lovi ga... Citiraj
Gustav Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Napisano 2. maj, 2009 Hja ?e jo ni treba.... res pa je hudi? ?e pol na 150.000 spusti. AMpak to se bi poem dalo morda kaj z garancijo jahat... ?e ma? ?as in ?ivce seveda. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Bling Napisano 11. junij, 2009 Prijavi Napisano 11. junij, 2009 vodne pumpe se ne menja, sele pri 240.000km Kaj pa mikrojermen in drsni kolesi je treba menjat pri 120.000 km ali je to po potrebi? Imam predra?una dveh uradnih servisov za M6 dizel, in eden mi jih je vklju?il v predra?un, drugi pa ni. Razlika v ceni je cca. 270 EUR... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. junij, 2009 Prijavi Napisano 11. junij, 2009 Kaj pa mikrojermen in drsni kolesi je treba menjat pri 120.000 km ali je to po potrebi? Imam predra?una dveh uradnih servisov za M6 dizel, in eden mi jih je vklju?il v predra?un, drugi pa ni. Razlika v ceni je cca. 270 EUR... "mikro" ermen stane do max 20 ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
schurda Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 A si za predra?un kar prosil in so ti ga napisali? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Mazda5 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Mogo?e samo za informacijo. Kadar se na Civic-u delal veliki servis sem zobati jermen + napenjalec in mikro jermene nabavil pri SKF, imajo prav komplete za avtomobile. Moram re?ti da je res roba za prste polizat (niti slu?ajno ni kitajska roba) in proti originalu dosti poceni. V kompletu je pa enak jermen (Gates) le da je napenjalec SKF-ov. Probajte se pozanimat pri uvozniku SKF! link: http://www.m-trade.si/ Citiraj
Alex Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Mogo?e samo za informacijo. Kadar se na Civic-u delal veliki servis sem zobati jermen + napenjalec in mikro jermene nabavil pri SKF, imajo prav komplete za avtomobile. Moram re?ti da je res roba za prste polizat (niti slu?ajno ni kitajska roba) in proti originalu dosti poceni. V kompletu je pa enak jermen (Gates) le da je napenjalec SKF-ov. Probajte se pozanimat pri uvozniku SKF! link: http://www.m-trade.si/ SKF le?aji so med najbolj?imi na svetu.Mi smo jih vedno uporabljali pri menjavah na najdra?jih strojih inso vedno zdr?ali najdlje.Za jermene sicer ne vem ampak so ziher top of the top. Tudi sam sem nabavil za velik servis vse od SKF in Gates.Je pa SKF, te ki sem jih kupil, made in Japan in ni dvakrat za re?,da ne izdelujejo teh kompletov tudi za original Mazda dele. Citiraj
mercurio Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Vodno pumpo lahko mirne du?e pusti? pri miru. Pr meni so jo menjali pri 240 tiso? km, pa ?e takrat so mi eni razlagal da ne bi blo treba... Mazda ima to pa kr dobro narejeno-saj ni taka kot kak?n star fiat, ko je bllo treba na vsakem servisu pol motorja menjat Citiraj
lc4 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 SKF le?aji so med najbolj?imi na svetu.Mi smo jih vedno uporabljali pri menjavah na najdra?jih strojih inso vedno zdr?ali najdlje.Za jermene sicer ne vem ampak so ziher top of the top. Tudi sam sem nabavil za velik servis vse od SKF in Gates.Je pa SKF, te ki sem jih kupil, made in Japan in ni dvakrat za re?,da ne izdelujejo teh kompletov tudi za original Mazda dele. Kje pa si nabavljal, trgovina z avtodeli ali pri uvozniku SKF ? Citiraj
Alex Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Kje pa si nabavljal, trgovina z avtodeli ali pri uvozniku SKF ? Kar v avto-trgovini nekje v Lj.Ne vem to?no,ker mi jih je nabavil kolega.Imajo pa za M6 popolnoma vse.In zanimivo,tudi vodna pumpa,ki sem jo zamenjal je made in Japan. Citiraj
schurda Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 A bi se pozanimal? To mislim, da je v interesu kar veliko od nas na forumu. To bi bilo zelo lepo od tebe. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Alex Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 A bi se pozanimal? To mislim, da je v interesu kar veliko od nas na forumu. To bi bilo zelo lepo od tebe. aha sem najdu,potokar d.o.o ljubljana. Citiraj
schurda Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Super, hvala za prijaznost. Evo ?e link:http://www.potokar.si/Portal/DesktopDefault.aspx Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
SpEkTr Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Evo potokar mi je poslal cenik za glavni servis: Pog. jermen 116,07 eur Napenjalec pog. jer. 35, 00 eur Vodilo pog jerm. 35,00 eur Filter olja 4,13 eur Filter zraka 11,00 eur Filter goriva 10,00 eur Filter kabine 15,00 eur ?rpalka vode 48? eur Zanima me pa, va?e mnenje. Deli (jermen..) se mi zdijo poceni? ALi pa so povsod drugje cene ?isto preve? napihnjene? Filtri so ASHIKA (za japonska vozila..), jermen pa GATES. Olje bom kupil sam za cirka 50?. ?e potegnem ?rte pride material dobrih 300?. Pol pa nekoga dobit da to zmontira Citiraj
SpEkTr Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 P.S. Evo ?e cena za: hidravli?ni napenjalec - 150 eur z ddv Hidravli?ni napenjalec ni treba menjati al kako je s tem? Citiraj
jures Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Evo potokar mi je poslal cenik za glavni servis: Pog. jermen 116,07 eurNapenjalec pog. jer. 35, 00 eurVodilo pog jerm. 35,00 eurFilter olja 4,13 eurFilter zraka 11,00 eurFilter goriva 10,00 eurFilter kabine 15,00 eur ?rpalka vode 48? eur Zanima me pa, va?e mnenje. Deli (jermen..) se mi zdijo poceni? ALi pa so povsod drugje cene ?isto preve? napihnjene? Filtri so ASHIKA (za japonska vozila..), jermen pa GATES. Olje bom kupil sam za cirka 50?. ?e potegnem ?rte pride material dobrih 300?. Pol pa nekoga dobit da to zmontira jermen se mi zdi hudo drag....ostalo ok Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Drag? :-) Hm,..kaj pa vem. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 P.S.Evo ?e cena za: hidravli?ni napenjalec - 150 eur z ddv Hidravli?ni napenjalec ni treba menjati al kako je s tem? Bo? videl ko ga demontira?. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 tole je na hitro googlano.....ni? letnika in tohttp://www.herkules.si/index.php?productID=49559 dej je navornik tvoj ne? drugace pa poklici www.tapos.si poves tocne podatke in vidis kje si....majo dobre cene Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 25. februar, 2010 Prijavi Napisano 25. februar, 2010 Evo potokar mi je poslal cenik za glavni servis: Pog. jermen 116,07 eurNapenjalec pog. jer. 35, 00 eurVodilo pog jerm. 35,00 eurFilter olja 4,13 eurFilter zraka 11,00 eurFilter goriva 10,00 eurFilter kabine 15,00 eur ?rpalka vode 48? eur Zanima me pa, va?e mnenje. Deli (jermen..) se mi zdijo poceni? ALi pa so povsod drugje cene ?isto preve? napihnjene? Filtri so ASHIKA (za japonska vozila..), jermen pa GATES. Olje bom kupil sam za cirka 50?. ?e potegnem ?rte pride material dobrih 300?. Pol pa nekoga dobit da to zmontira Za monta?o ti ne smejo vzeti ve? kot 150?.Kar je ve? je preve?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.