Turbo Lumpi Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2009 No torej, kupil sem univerzalne pragove od Kuhartrade-a, pa me zanima ?e ima kdo ?e isku?nje z monta?o, oz ?e ima kdo kak?no idejo kako najla?je montirati. Na vsaki strani bi pri?li ?ravfi, mene pa zanima kako prtrdit prag po dol?ini! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2009 Styling. To je ?e ve?ja izguba kot tuning. Ne resno, nimam pojma. Originalne pragove imam jaz fiksirane z nekimi zati?i. Nimam pojma kako se jim re?e. Pomoje bo? najla?e izvedel, ?e malo pogoogla? za to podro?je. Nekako dvomim, da je kdo to ?e delal sam doma. Je bolj malo home-made-staylerjev na forumu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 27. maj, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2009 Nekako dvomim, da je kdo to ?e delal sam doma. Je bolj malo home-made-staylerjev na forumu. Ja no... en more za?et! Torej niti ni tok te?ko, jaz recimo sem moral ?e malo podalj?at pragove na notranji strani da sem jih la?je (prej skorajda nemogo?e) pritrdil pod koloteke. Podal?al sem jih z kovinskimi plo??icami primernih dimenzij in popneti. Pragove sm pritrdil s ?ravfi in varovalimi maticami po en ?ravf na vsaki strani, po dol?ini sem pa zaradi neravnih linij uporabil manj?e popnete (lahko bi tudi z mo?nej?im lepilom, ampak nevem koliko ?asa bi pragovi zdr?ali na avtu)! ?e slikce (nekatere so slab?e, narejene z mobilcem): Take ''ravne'' sem dobil od Kuharja ?prickit: Treba blo pogledat kako pa?ejo pragov 1 stran konc, ?e 1 za narest... Pogled ob gumi Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 27. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2009 Kdo ti bo pa li?arsko po?timu zadevo, predvidevam da bo tut neki kitanja, pa sm firb?n, ker me ?akajo aktivnost s tega podro?ja + celo mx5 ?trihnit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 27. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2009 Moje mnenje! ?koda da nisi najprej pragov namontiral pa zadevo prekital in ?ele potem ?trihal ker tako nabi blo nobenih netov ali ?pranj ipd. drga? pa ponavadi upasajo pragove seveda s spodne strani s pop neti ali ?ravfi ob strani pa dvostranskim selotejpom ali limom za ?ipe(podobno kot silikon!) Res pa nism nikol sam po?el tega,gle pa tle predvsem za improvizacijo da ?im man zija itd. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 27. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2009 Tole s popneti je pa tuma?. Si ?e kdaj sli?al za sikaflex ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 27. maj, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2009 Nope, nobenih li?arskih del... se lepo ujema z robom, nekje bo treba rde? silikon... to bo to! Popnetov ni veliko (6 na vsaki strani), bodo pa rde?i ali mogo?e celo ?rni (?opi?)... ideja kitanja je pri?la na dan prepozno, sem ?e porihtu prag na avtu (je bil spraskan) pa ?e pragove sem pobarval na rde? ?e. sikaflex?, niti ne... kaj je to, kak?en silikon al kaj podobnega? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 27. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2009 Tole s popneti je pa tuma?.Si ?e kdaj sli?al za sikaflex ? SIKAFLEX JA!sva?ta morm re?t hehe Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 27. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. maj, 2009 ej ?e bo? pa naredil kako kombinacijo rde?ega avta in ?rne popnete in morda kake nalepke v ?rni ega pa zna tud dobr izpast! dj mal na?tuderi pa ?e kako slikco pripopaj! Drga? pa res morda vsem ni v?e? kar si naredil ali kako po?ne?-pa? si eden od takih ki se u?i na lasnih napakah in to je najbol?a ?ola! va?no da bo tebi v?e?,mi pa bomo kak komentar ?e dali pa naj bo to proti ali za - vse si vzemi v sebi korist! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. maj, 2009 Nope, nobenih li?arskih del... se lepo ujema z robom, nekje bo treba rde? silikon... to bo to! Popnetov ni veliko (6 na vsaki strani), bodo pa rde?i ali mogo?e celo ?rni (?opi?)... ideja kitanja je pri?la na dan prepozno, sem ?e porihtu prag na avtu (je bil spraskan) pa ?e pragove sem pobarval na rde? ?e. sikaflex?, niti ne... kaj je to, kak?en silikon al kaj podobnega? Veliko ve? kot silikon....kar prilimas s sikafleksom je ve?no. Men verjem....mojega zasikaflexane pragove na Leonu niso vec dobili dol (naslednjik, ga je na streho obrnu).... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 28. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. maj, 2009 ob strani pri kolotekah se kar v redu po liniji pa se spase v nulo in potegne z silikonom za sipe tanko crto skoraj nevidno in od spodaj s spodnje strani kjer nihce ne vidi malo bolj na debelo in zivi bog ga dol ne vtrga brez da ga zlamle Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.