beci Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Napisano 3. maj, 2009 Pozdravljeni! Imam Mazdo 323C, pa me zanima, katero hladilno teko?ino (coolant?) moram dolit, ker se ?e pribli?uje spodnji meji. Pravijo, da je full velik vrst te teko?ine in da je ZELO pomembno, da ne da? not napa?ne. Je pa tud tako, da kogarkoli vpra?am kaj v zvezi s tem, vsak govori druga?e (eni, da je pomembno eni pa da nima veze, katera je not) in sem ?e ?ist zmedena. Hvala za pomo?! Citiraj Bit ?e nam gut!
YavarYe X6V6 Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Napisano 3. maj, 2009 Pozdravljeni! Imam Mazdo 323C, pa me zanima, katero hladilno teko?ino (coolant?) moram dolit, ker se ?e pribli?uje spodnji meji. Pravijo, da je full velik vrst te teko?ine in da je ZELO pomembno, da ne da? not napa?ne. Je pa tud tako, da kogarkoli vpra?am kaj v zvezi s tem, vsak govori druga?e (eni, da je pomembno eni pa da nima veze, katera je not) in sem ?e ?ist zmedena. Hvala za pomo?! Samo da ni rde?e barve in je ql, najbolj?e je ?e lahko dobi? kje zeleno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sdspecy Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Samo da ni rde?e barve in je ql, ... Zakaj ?e?? Citiraj Lp, D
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2009 Prijavi Napisano 4. maj, 2009 Isto kot pri ?enskah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Nino Zajc Napisano 27. september, 2016 Prijavi Napisano 27. september, 2016 Pozdravljeni, pred nekaj tedni je moja punca kupila Mazdo 2 1,3 CE, letnik 2010 (bencinar). V?eraj je opazila, da ji npr. zjutraj sveti modra lu?ka za hladilno teko?ino (to naj bi pomenilo, da ni dovolj segret motor), preveril sem nivo hladilne teko?ine in je ok. Danes se je zadeva zjutraj ponovila in je svetila celo vo?njo (10 km), medtem ko ji v popoldanskih urah (predvidevam, da zaradi vi?je zunanje temparature) ne sveti. Ima mogo?e kdo kak?en nasvet oziroma idejo ali je to ?isto normalno ali to ka?e na kak?no drugo okvaro? Lp Citiraj
SoulMan Napisano 27. september, 2016 Prijavi Napisano 27. september, 2016 ?e se prav spominjam, je pri ?estki GJ tudi enaka finta, da dokler hladilna teko?ina ni na delovni temperaturi, ta lu?ka sveti modro. Torej, ne skrbi, samo vozi. 1 Citiraj
Nino Zajc Napisano 27. september, 2016 Prijavi Napisano 27. september, 2016 ?e se prav spominjam, je pri ?estki GJ tudi enaka finta, da dokler hladilna teko?ina ni na delovni temperaturi, ta lu?ka sveti modro. Torej, ne skrbi, samo vozi. Hvala za hiter odgovor Citiraj
Z M A J Napisano 27. september, 2016 Prijavi Napisano 27. september, 2016 Pozdravljeni, pred nekaj tedni je moja punca kupila Mazdo 2 1,3 CE, letnik 2010 (bencinar). V?eraj je opazila, da ji npr. zjutraj sveti modra lu?ka za hladilno teko?ino (to naj bi pomenilo, da ni dovolj segret motor), preveril sem nivo hladilne teko?ine in je ok. Danes se je zadeva zjutraj ponovila in je svetila celo vo?njo (10 km), medtem ko ji v popoldanskih urah (predvidevam, da zaradi vi?je zunanje temparature) ne sveti. Ima mogo?e kdo kak?en nasvet oziroma idejo ali je to ?isto normalno ali to ka?e na kak?no drugo okvaro? LpEnako ima fotrov H Getz, l.2007 (nima klasi?nega kazal?ka za temperaturo hladilne teko?ine) in ta kar hitro potem ugasne. ?e je svetila 10km, je to presneto dolgo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Lahko ima te?ave z termostatom za vodo, ki je morda stalno odprt. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dpicul Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Enako ima Toyota yaris tako da samo vozi,problem bi bil ?e bi se pri?gala rde?a.Lahko ima te?ave z termostatom za vodo, ki je morda stalno odprt.Lahko ima te?ave z termostatom za vodo, ki je morda stalno odprt.Se modra sploh ne bi ugasnila.. Citiraj
jures Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Pozdravljeni, pred nekaj tedni je moja punca kupila Mazdo 2 1,3 CE, letnik 2010 (bencinar). V?eraj je opazila, da ji npr. zjutraj sveti modra lu?ka za hladilno teko?ino (to naj bi pomenilo, da ni dovolj segret motor), preveril sem nivo hladilne teko?ine in je ok. Danes se je zadeva zjutraj ponovila in je svetila celo vo?njo (10 km), medtem ko ji v popoldanskih urah (predvidevam, da zaradi vi?je zunanje temparature) ne sveti. Ima mogo?e kdo kak?en nasvet oziroma idejo ali je to ?isto normalno ali to ka?e na kak?no drugo okvaro? Lpto je normalno, furaj (isto ima jazz), ppozarja te da ne pritiskas mrzlega motorja 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Se modra sploh ne bi ugasnila..Ja saj to je napisal, da se mu zjutraj po 10 km sploh ni ugasnila Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
markym Napisano 28. september, 2016 Prijavi Napisano 28. september, 2016 Je treba gretje dat do konca in anluftat hladilnik, zgleda da je nekje zra?ni ?ep.Lahko je pa tud termostat slab-stalno odprt.Meni se voda po treh kilometrih zgreje do delavne temperature, bolj pritisnem ga pa ?ele po 10 kilometrih, ko je tud olje ?e fajn toplo. Citiraj
Jest Napisano 29. september, 2016 Prijavi Napisano 29. september, 2016 Je treba gretje dat do konca in anluftat hladilnik, zgleda da je nekje zra?ni ?ep.Lahko je pa tud termostat slab-stalno odprt.Meni se voda po treh kilometrih zgreje do delavne temperature, bolj pritisnem ga pa ?ele po 10 kilometrih, ko je tud olje ?e fajn toplo.Meni modra lucka za temepraturo motorja pri sedanjih jutranjih temepraturah (okoli 8 stopinj celzija) ugasne po cca. enem kilometru... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.