Skoči na vsebino

Gumb klime Mazda 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lep Pozdrav imam mazdo 6 2004 zanimama me ce ima kdo mogoce kaksno informacijo kake zarnice grejo v gumb od klime ker jp je zgleda hudic vzel!

Ce lahko kej napisete pa kje se jih da kupit razen na servisu seveda!

Napisano

Ponavadi je s temi ?arnicami hudi?.... treba najprej razdret celo armaturo.... pol ma? pa 3 lu?ke ki osvetljujejo tipkovje na sredinski konzoli... vsaj pri mazdi 3 je tako.

Kontaktiraj uporabnika Yavarje... on mislim da je sam razdiral konzolo in lu?ke zamenjal.

Good luck

David

Feel free....

Napisano

Evo,glih te dni sem jo nabavil na Mazda servisu.Je pa art.?t.-GJ6R-61-C95.

Stane pa okrog 11?. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Danes sem vozil za Hyundai Ioniqom od Moravč proti Domžalam. To električno čudo ima štoplampo očitno vezano na gas in ne na zavoro kot normalni avti. Prižigala se je vsakič, ko je malenkost popustil gas, tudi samo sekundo na off. Domnevam, da štoplampo vklaplja regeneracija. Ne da bi bilo kaj ovir na poti ki bi zahtevale zaviranje, je bilo vseskupaj en lightshow, v katerem je štoplampa svetila vseskupaj skoraj četrtino časa.     Pa sem dosedaj mislil, da so električarji v primerjavi s ICE nevarnejši samo zaradi slabših voznih lastnosti. 
    • Sej kar vidim neumnosti je na mazda forumu, 24ur pa rtv itak ne čekiram
    • Podobna zgodba z Garminom NUVI 255W  .. 10 let nazaj se je tudi zaciklal. Garmin se ni želel z njim ukvarjat, dal pa bi nekaj % popusta ob zamenjavi za novega. Potem na netu najdem zapleteno rešitev (malo računalniške telovadbe) in je ratalo (na srečo ne opeka   ). In je spet delal kot nov.    To jih res ne zastopiš - zgolj programske težave bi moral vsaj pooblaščeni servis odpraviti brez zamenjave strojne opreme.    
    • Smo za dans načrtoval smučanje, no pa vreme ravno NE sodeluje, heh
    • Običajno rečeš "fuč" zadevi, ki se jo ne da popraviti. Kot pravi @Wile E.Coyote se jo da. 😊
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.