Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Ja halo....nafta pride k nam po cesti, in ?e se podra?ijo cestne storitve + rabimo nafto da se nafta dostavi se mora tudi nafta a ne Ma? prov in to je potem perpetuum mobile! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Mah... nima? kej. pahor?ek je lepo reku d vi?a zato d bojo ni?al ko bo cena ?la gor. ampak ni? od tega. Jst sm ?e lepo pisu kako bi jih blo komot zjebat. Ampak se nikomur ne da. brez veze. sej ?e sem malo cini?en so nekaj res korigirali - cca polovico. Tko je ?lo cena gor za 4 cente, tro?arino pa so zni?ali za dva centa... Tako, da imamo podra?itev za cirka dva centa. Citiraj
mazdaman Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 sej ?e sem malo cini?en so nekaj res korigirali - cca polovico. Tko je ?lo cena gor za 4 cente, tro?arino pa so zni?ali za dva centa... Tako, da imamo podra?itev za cirka dva centa. Hvala vladi za tako razumevanje malega ?loveka. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Hvala vladi za tako razumevanje malega ?loveka. Ganjen sem do solz (se strinjam s Krisem Mazdamanom)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Hvala vladi za tako razumevanje malega ?loveka. zakon benz je dra?ji......zdj grem takoj na pumpo polnega natankat Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 ?e dobr da Saker III stoji, druga? bi si pahor?ek na moje stro?ke ?e lahko kopil novo zalogo briliantine in depilacijske kreme. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 hehe pa ?e za teko?i puder in maskaro bi mu ostalo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Ajvar, upam da ti bo ?e dolg stal, u bistvu ?imdlje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Tamaw ma pa drugo ime . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 sej ?e sem malo cini?en so nekaj res korigirali - cca polovico. Tko je ?lo cena gor za 4 cente, tro?arino pa so zni?ali za dva centa... Tako, da imamo podra?itev za cirka dva centa. Kolikor se spoznam na te stvari, ne bodo na zgubi. ?ez 14 dni je na vrsti novo korigiranje... Citiraj
Alex Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Kolikor se spoznam na te stvari, ne bodo na zgubi. ?ez 14 dni je na vrsti novo korigiranje... Kakor stalno ponavljam:nikoli ne bo ve? tako lepo,kot je bilo.Kljub la?nim obljubam. Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Mislim da se ?e nejmjn Pahor?ek sekira, ko mora Katrco tankat, enkat na let (kake lepe poletne nedelje), pa ?e to pra?anje za ?igav ke?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. december, 2010 Prijavi Napisano 15. december, 2010 Mislim da se ?e nejmjn Pahor?ek sekira, ko mora Katrco tankat, enkat na let (kake lepe poletne nedelje), pa ?e to pra?anje za ?igav ke?! Pahor nam je ?e tanajmanj?i problem... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Matr cene grejo kr precej spet gor! Moja pla?a tud, ?e fu?arske storitve bom mogu podra?it, ker me konkurenca grdo gleda, sem prepocen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Moja pla?a tud, ?e fu?arske storitve bom mogu podra?it, ker me konkurenca grdo gleda, sem prepocen. Pol te lohk smatrajo ?e za nelojalno konkurenco al pa kej u tem smislu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Pol te lohk smatrajo ?e za nelojalno konkurenco al pa kej u tem smislu! Lej tukaj se pa lo?imo, js ra?unam tolk kot se mi zdi da je to delo vredno ne pa da bi imel recimo 20? na uro, za bilokaj. Recimo za popucat ra?unalnik, polomljene linke popravit in podobno, kjer je mojega dela 15-30 minut, ra?unalnik pa melje 2-3 ure(seveda odvisno od svinjarije in ra?unalnika). Seveda ?e grem iskat in pripeljem nazaj pa tud ne more bit đabe.A je po?teno ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Se ne bi mogu bolj strinjat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Danes navsezgodaj zjutraj grem tankat in me ?aka neprijetno presene?enje. Klump francoski ima uno loputo, ki jo samo odpre? od zunaj, ?ep pa odklene? s klju?em. No ?e loputa je ?la malo te?je, v klju?avnico sem ?e v soboto na?prical vse mogo?e zadeve (WD40) ampak kaj mi to pomaga, ?e se ?ep ni zavrtel, da bi pa klju? zlomil pa ni vredno. Dobro, da imam ?e za 150km (nisem eden tistih, ki ?aka na rezervo) pa sem se samo odpeljal in bom popoldne ponovil vajo tokrat s polivanjem tople vode po pokrov?ku. Citiraj
iceman22 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Danes navsezgodaj zjutraj grem tankat in me ?aka neprijetno presene?enje. Klump francoski ima uno loputo, ki jo samo odpre? od zunaj, ?ep pa odklene? s klju?em. No ?e loputa je ?la malo te?je, v klju?avnico sem ?e v soboto na?prical vse mogo?e zadeve (WD40) ampak kaj mi to pomaga, ?e se ?ep ni zavrtel, da bi pa klju? zlomil pa ni vredno. Dobro, da imam ?e za 150km (nisem eden tistih, ki ?aka na rezervo) pa sem se samo odpeljal in bom popoldne ponovil vajo tokrat s polivanjem tople vode po pokrov?ku. ko bos polival z vodo dej mal kao ponesrec ene 2 litra vode notri pa ce bos polnega tankal se ti bo zdelo kot da si po stari ceni tankal.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Simon, lohk bi se rekl, da bo? s pomo?jo Renoja, odkril toplo vodo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Kter ?e?k avto, a to ma ?e ?toflc na klju? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Kter ?e?k avto, a to ma ?e ?toflc na klju? ? Jajca francoska. Citiraj
Z M A J Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 To je res kr ?udn patent, sej ponavad ko ma avto Centralno zaklepanje, se itak un zati? ?ez zatakne in kestla ne mor? odpret! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Jajca francoska. Re?itev ne zaklepaj pozimi tanka Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 16. december, 2010 Prijavi Napisano 16. december, 2010 Re?itev ne zaklepaj pozimi tanka Pa ti ve? kak?en sistem imam? Un pokrov?ek se samo s klju?em zavrti in odpre. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.