Boss Napisano 7. april, 2020 Prijavi Napisano 7. april, 2020 No ja, ampak bodimo pošteni, dejansko tale dvig trošarin nas še najmanj prizadane. Če že, potem je boljš, da tukaj jemljejo, kot pa kje drugje, ki bi znalo biti bolj boleče. Aja, ne nisem ratal, kar naenkrat jajotov navijač. Citiraj
Bini Napisano 7. april, 2020 Prijavi Napisano 7. april, 2020 Nič zato imaš pa čisto prav,tudi jaz nisem pa kaj..... Citiraj
Alex Napisano 7. april, 2020 Prijavi Napisano 7. april, 2020 Imata prav, tudi jaz nisem nikogaršnji navijač. Citiraj
Slivka Napisano 7. april, 2020 Prijavi Napisano 7. april, 2020 Mi je pa zanimivo, kaj dela tale kronan virus. Eno leto nazaj, če se je pocenil za o,5 centa, so vsi mediji pisali o "veliki pocenitvi". Ma še pol leta nazaj je bilo tako.. Ma kaj pol leta, še pred tremi meseci. Zdaj se poceni za 30 centov, pa nikjer niti besedice... Citiraj
LabiGT Napisano 7. april, 2020 Prijavi Napisano 7. april, 2020 to je zaradi tega, ker je zdaj cena bencina nepomembna za vecino ljudi... 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 8. april, 2020 Prijavi Napisano 8. april, 2020 7 hours ago, Slivka said: Mi je pa zanimivo, kaj dela tale kronan virus. Eno leto nazaj, če se je pocenil za o,5 centa, so vsi mediji pisali o "veliki pocenitvi". Ma še pol leta nazaj je bilo tako.. Ma kaj pol leta, še pred tremi meseci. Zdaj se poceni za 30 centov, pa nikjer niti besedice... Niso pravi tega naredili, pa ni pomembno., Citiraj
Boss Napisano 8. april, 2020 Prijavi Napisano 8. april, 2020 Haha in ti si še upaš rečt, da nisi jajotov navijač... lepa 😜 1 Citiraj
Alex Napisano 8. april, 2020 Prijavi Napisano 8. april, 2020 pred 3 urami je Boss napisal: Haha in ti si še upaš rečt, da nisi jajotov navijač... lepa 😜 Seveda nisem... zaradi mene je lahko na oblasti tudi dedek mraz, samo da dela dobro. Božiček ne, ker nima prave barve kostuma. 1 Citiraj
Boss Napisano 8. april, 2020 Prijavi Napisano 8. april, 2020 Emmm, Alex... znižanje cen goriv ni bila dobra poteza vlade, ampak so padle cene na svetovnih trgih. Se pravi jajo pri tem ni imel nič, ker se še vedno izvaja regulacija cen goriv po 14 dnevnem modelu cen na mednarodnih trgih. Jajotov dream team je samo povečal trošarine, da cene niso še bolj padle. Tako, da za tvoj žep je to negativna zadeva (se pa sam strinjam, da je pač potrebna). In to kar si napisal, delajo najbolj zavedni sektaši - vseeno pa upam, da si mislil ironično in da je bila le zajebancija.😈 Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 Bo kaj spremembe? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 Upam, da gre se mal dol... al pa da vsaj ostane na istem ... se od predprejsnje pocenitve nisem uspel sprazniti rezervoarja... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 Ni še nič info na gov strani ampak po navadi če tako dolgo v ponedeljek ni spremembe to pomeni isto ceno še naprej. Čeprav bi lahko šlo še malenkost dol. 1 Citiraj
Bini Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 Cisterna k,olja 3.800 lit,je polna tak da me ne gane....... Citiraj
Tilen5 Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 U jebote 3800litorw,.. še dobro da nimam jaz več centralne 1 Citiraj
Bini Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 pred 15 minutami je TiEn napisal: U jebote 3800litorw,.. še dobro da nimam jaz več centralne To bo za tri hude zime in še za toplo vodo čez poletje. Citiraj
x-layer Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 pred 51 minutami je Bini napisal: Cisterna k,olja 3.800 lit,je polna tak da me ne gane....... Po moje je to za tankanje konjička 🤣 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 pred 1 minuto je x-layer napisal: Po moje je to za tankanje konjička 🤣 Po moje pa ne ker mam bencinca, mogoče pa bi šel on z X motorjem... 🤔 Citiraj
Freak Napisano 20. april, 2020 Prijavi Napisano 20. april, 2020 Cena bo ostala ista. Očitno občutno znižanje še ni prišlo do nas Trošarine so ostale nekak tam tam. 3 Citiraj
x-layer Napisano 21. april, 2020 Prijavi Napisano 21. april, 2020 pred 23 urami je Bini napisal: Po moje pa ne ker mam bencinca, mogoče pa bi šel on z X motorjem... 🤔 No, pa saj tudi nakup 3800l bencina bi lahko bila dolgoročna investicija... 😝 1 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano 21. april, 2020 Prijavi Napisano 21. april, 2020 pred 33 minutami je x-layer napisal: No, pa saj tudi nakup 3800l bencina bi lahko bila dolgoročna investicija... 😝 Res bi bila, samo ne vem kako bi v peči gorelo. Je že kdo poskusil? Citiraj
Slivka Napisano 21. april, 2020 Prijavi Napisano 21. april, 2020 Gorelo bi, samo navora ne bi bilo... 1 1 Citiraj
Boss Napisano 21. april, 2020 Prijavi Napisano 21. april, 2020 Daš pa mal na obrate pa bo glih tko grelo. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. april, 2020 Prijavi Napisano 22. april, 2020 Cena nafte včeraj minus 35,20 dolarja. A ni fajn za nas, voznike, voziš se pa še plačajo ti. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 22. april, 2020 Prijavi Napisano 22. april, 2020 pred 14 minutami je Mraušk Mčk napisal: Cena nafte včeraj minus 35,20 dolarja. A ni fajn za nas, voznike, voziš se pa še plačajo ti. Kaj bi to krogov nardiw po Moravški občini, a? hehe 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.