Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Izven avtovest naj bi cena narasla na 1.65eura za liter. 😵💫

image.jpeg

Napisano
pred 6 minutami je TiEn napisal:

Izven avtovest naj bi cena narasla na 1.65eura za liter. 😵💫

Čez par mesecev se bomo smejali kok je bilo 1.65€/l poceni :D 

Podpis.png

Napisano

Sam to bom rekel - folk je ponorel.

Se ne spomnim kdaj je bilo tako nazadnje - 2010?

Napisano

Tankat bo treba tako in tako.

Pa recimo da bo tank 10€ več,.. parkrat ne greš na pivo pa kak čips oz čokolada oz druga neumnost majn pa si tam tam

Pravkar je LabiGT napisal:

A zato pa vsi navalili na pumpe

Jst neke gužve nism pretirane opazil v Ajdovščini in Vipavi (resda sem šel pred 15 domow) pa nimam polhnega tanka, pa sem sam mimo šel :D

image.jpeg

Napisano

Joj kake neumnosti počnejo ljudje in to v mestih kjer je standard bistveno boljši......:whatever: 

Jaz pa sem ravno včeraj natočil 43 litrov po 1.459 € in po prevoženih 720 kilometrih imel porabo 6.0 kar se mi zdi vredu poraba.....😊

Napisano
pred 31 minutami je Bini napisal:

Joj kake neumnosti počnejo ljudje in to v mestih kjer je standard bistveno boljši......:whatever: 

Jaz pa sem ravno včeraj natočil 43 litrov po 1.459 € in po prevoženih 720 kilometrih imel porabo 6.0 kar se mi zdi vredu poraba.....😊

Jaz sem šel tankat na ac, ko sem videl kakšna štala je. Tiste 3 eure mi pomenijo manj kot 15 minut čakanja v vrsti…

Napisano

Pravijo, da bo od jutri dalje cena 1,65 evra za liter.

Me ima, da bi šel danes danes tankat tisto, ta-boljšo nafto. Cena bi bila tam-tam z jutrišnjo, samo, da bi imel občutek, da motor bistveno lepše teče in bistveno manj porabi...

Napisano

Meni je popoldan zacela svetit lucka… pa sem sel v Medvodah tankat… Cakal sem ene 10 minut… ampak vecino zato, ker ljudje potem cakajo na blagajni, da bi placali ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sicer v albanscini ampak vseeno dobra fora.

Prevod"izvolite"

"hvala, samo gledam"

😂

FB_IMG_1646631493231.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Prejle sem se peljal po Dunajski v Ljubljani. Ljudje so nori. Še dobro, da ima dva pasova, eden je bil zaseden z vozili, ki čakajo v vrsti za bencinsko. Norost. Ljudje so pripravljeni pol ure (ugibam?) čakati v vrsti, da bodo prihranili dva ali tri evre - dvomim, da so vsi "na rezervi".

Imam 1/3 poln tank. Tankal bom, ko posveti lučka. Mi na misel ne pride, da bi izgubil pol ure življenja za čakanje v vrsti na bencinski.

Napisano

Jaz sem sel tankat ... ker sem imel prazno :)

Je pa v Zireh ze popoldne zmankalo dizla. Zato sem rekel ok bom sel v LJ. Se pripeljem do crpalke in nora guzva sem sel samo naprej. Sem hotel na vrhniki ... se slabse kot v LJ. V zireh sem pa prisel takoj na vrsto. Je pa res, da se je potem pod vecer tudi naredila nora guzva in je zmankalo tudi 95 goriva. So potem tankali 100.

Napisano
pred 11 urami je Hixxy napisal:

Sam to bom rekel - folk je ponorel.

Se ne spomnim kdaj je bilo tako nazadnje - 2010?

Itak. Slovenceljni pa zopet zganjajo celo paniko za par evrov več/rezervoar. Smešno. Celo dodatne posode so nosili s seboj in jih polnili z gorivom. Ha, ha.🤣🤣 Ko vidiš take scene veš, da se je nekaterim res odpeljalo. Potem pa se čudimo nekaterim komentarjem. 😉

Napisano

Se ne dolgo nazaj so lahi v vasih koncih delali tako guzvo na “slovenceljskih” crpalkah… 😂 … 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 51 minutami je Alex napisal:

Itak. Slovenceljni pa zopet zganjajo celo paniko za par evrov več/rezervoar. Smešno. Celo dodatne posode so nosili s seboj in jih polnili z gorivom. Ha, ha.🤣🤣 Ko vidiš take scene veš, da se je nekaterim res odpeljalo. Potem pa se čudimo nekaterim komentarjem. 😉

So ljudje, ki jim vsak euro šteje konec meseca. Samo ti tega ne veš in ne vidiš. Ti si fejstbuk doktor. 

Napisano

No mogoce bo folk manj zacel uporabljat avta za 2km poti in pogruntal da se da take potke prevoziti pes/kolo/skiro/rolerje itd

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano (urejeno)
pred 43 minutami je Shrek napisal:

So ljudje, ki jim vsak euro šteje konec meseca. Samo ti tega ne veš in ne vidiš. Ti si fejstbuk doktor. 

Seveda. Samo potem ne bi ostalo dovolj za cigarete in pivo.Veliko teh ki imajo najmanj, kadi kot turki in pijejo kot žolne. In potem je par evrov za poln tank problem. 😉

Popravljeno od Alex

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
    • Daj vin šasijo da pogledam, sam d kisikova sonda crkne mal dvomim, možno pa je, jz bi kr adblue off naredu k ga najbrš adblue serje ne ta sezor. K boš zmetov 1500€ na avto pa še kr nbo delal. Preden boto adblue začel meriti bo tud ta mazda pezijo dočakala. O vw in adblue pa raje nebi sploh kometirov.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.