Bini Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Sem se zadnjič malo pohecal, da se bom začel ogrevat na bencin, ker je cenejši od olja pa so vodilni zares vzeli in evo ti ga na, olje pocenili pa bencin podražili🥴😟😂 1 Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 29 minutami je Alex napisal: Ko grem na črpalko in polnem rezervoar, vmes plešem, ker plešejo vsi. Pa udarimo eno kolo, se izljubimo, plačamo gorivo in gremo vsak svojo pot. 😊 Kateri ples pa si vžgal sedaj? Jaz pa bom jutri mal poplesaval. Citiraj
Tilen5 Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Jaz pa plešem jezni ples ker sem 3dni nazaj tankal 🤣 2 Citiraj
Bini Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Jaz pa plešem, ko mi žena špila... 🤣 3 Citiraj
Alex Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 18 minutami je FuManchu napisal: Kateri ples pa si vžgal sedaj? Jaz pa bom jutri mal poplesaval. Tokrat je bila na sporedu "na juriš, juhej". A v speed metal verziji. 🤘 Jutri pa bo baje "je šivala zvezdo rdečo"...je pa jutri raggae day, tako, da bo kar Kordiš osebno & kompany tankal gorivo. 😊 2 Citiraj
FuManchu Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 pred 58 minutami je Alex napisal: Tokrat je bila na sporedu "na juriš, juhej". A v speed metal verziji. 🤘 Jutri pa bo baje "je šivala zvezdo rdečo"...je pa jutri raggae day, tako, da bo kar Kordiš osebno & kompany tankal gorivo. 😊 Hahaha dobr si me nasmejal 🤣 Citiraj
DonFelipe Napisano 7. november, 2022 Prijavi Napisano 7. november, 2022 Kot vem se v Zokilandu pleše Nutrijaški ples. V kolikor je kdo od vas še na obali pa Fiona časti Gaynor in Fiona Johnson: Dovolj je stagniranja, premaknimo se! 365.RTVSLO.SI Fiona in Gaynor Johnson sta plesni koreografinji, mentorici, učiteljici in še mnogo več, dejavni v plesni šoli Fiona v Kopru. Sestri, obe izredno energični in pozitivni, sta že od malih nog povezani z glasbo in s plesom. Citiraj
TBA Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 13 urami je Bini napisal: Jaz pa plešem, ko mi žena špila... 🤣 Ena resnična😂. Srečna žena, srečno življenje 2 Citiraj
Bini Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 47 minutami je TBA napisal: Ena resnična😂. Srečna žena, srečno življenje Tako se to dela pa maš mir... 😉👌 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 2 urama je Bini napisal: Tako se to dela pa maš mir... 😉👌 Na kakšen način? A si to poješ ? danes sem jo slišal tudi na harmoniko .... ali pa si prepevaš .... 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 (urejeno) Natočil do roba in plesal zraven malo Popravljeno 8. november, 2022 od FuManchu 1 3 Citiraj
DonFelipe Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 Saab 9-3 Turbo Coupe? Si plesal s pomočjo Fione ali Gaynor? Vam ni bilo premraz? Citiraj
Boss Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 No ja, sej to je to, namest, da bi se ljudje privezal pa plešejo... pred 4 urami je FuManchu napisal: Natočil do roba in plesal zraven malo 2 Citiraj
FuManchu Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 pred 2 minutama je Boss napisal: No ja, sej to je to, namest, da bi se ljudje privezal pa plešejo... Avto je ugasnjen. Saj vidiš turbo števec na nuli 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 8. november, 2022 Prijavi Napisano 8. november, 2022 Pred eno uro je FuManchu napisal: Avto je ugasnjen. Saj vidiš turbo števec na nuli Vse jasno. Očitno se ponavlja in spet bomo imeli plesno policijo Citiraj
Tilen5 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 In pol me vprašajo zakaj ga pijem,..grem tankat plačam 95€ se vsedem v avtomobil mi zavibrira telefon pogledam vidim sporočilo na 24ur...cene griv dol 😑 4 Citiraj
dvorjan Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Jaz pa parkiral z range "12 km". Bom šel v sredo tankat, jutri bo gužva. 😃 4 Citiraj
DonFelipe Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Ni hudič da je toliko folka na Legebitri zadnji teden .... Citiraj
Matick Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Pred eno uro je TiEn napisal: In pol me vprašajo zakaj ga pijem,..grem tankat plačam 95€ se vsedem v avtomobil mi zavibrira telefon pogledam vidim sporočilo na 24ur...cene griv dol 😑 Pr dizlu se pozna. Pr benicanrju pa tale razlika ni vredna casa k bi ga jutr zabil na pumpi 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Mam dizel,..neč gem šeno flašo pinele odpret 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 Pri dizlu se marsikaj pozna že od nekdaj, ampak zadnje 2 leti so se časi obrnili na glavo 2 Citiraj
FuManchu Napisano 21. november, 2022 Prijavi Napisano 21. november, 2022 pred 52 minutami je TiEn napisal: Mam dizel,..neč gem šeno flašo pinele odpret Pa le glej, da boš malo zaplesal nutrijaški ples zraven 🤣 4 Citiraj
Haxballer Napisano 5. december, 2022 Prijavi Napisano 5. december, 2022 Jutri občutna(?) pocenitev bencina in dizla. Če gre pri komu tank proti koncu, se mogoče splača počakati kak dan 1 Citiraj
Bini Napisano 5. december, 2022 Prijavi Napisano 5. december, 2022 Jp, stvari grejo počasi v stare tirnice Ampak se bo že našlo 🧐kaj, za dvig cen in polnjenje proračuna..... 🥴😟 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 5. december, 2022 Prijavi Napisano 5. december, 2022 Seveda. A ste nazdravili na nove župane vaših občin ? 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.