DonFelipe Napisano 28. februar, 2023 Prijavi Napisano 28. februar, 2023 Cuker in sol se žal od nekdaj križata, ampak vse kar LGBTjevci porabijo mi davkoplačevalci krijemo Citiraj
FuManchu Napisano 28. februar, 2023 Prijavi Napisano 28. februar, 2023 pred 9 urami je Bini napisal: Zadnji cajt, da se cene bencin vs disel malo zbližajo, ker dizlaši že nekaj časa točijo solze.... 👍 Saj se bo nič bat. Že sedaj je vlada dvignila trošarine... 2 Citiraj
godlike Napisano 28. februar, 2023 Prijavi Napisano 28. februar, 2023 pred 11 urami je Bini napisal: Zadnji cajt, da se cene bencin vs disel malo zbližajo, ker dizlaši že nekaj časa točijo solze.... 👍 Jaz pa se ne strinjam. Dizl in bencin bi morala imeti vedno iste trošarine. Tak pa se je vsa leta umetno preferiralo dizl. Citiraj
SpEkTr Napisano 1. marec, 2023 Prijavi Napisano 1. marec, 2023 Ampak potem boš imel dražji kruh in vse ostalo kar paše zraven. 1 Citiraj
godlike Napisano 1. marec, 2023 Prijavi Napisano 1. marec, 2023 pred 9 urami je SpEkTr napisal: Ampak potem boš imel dražji kruh in vse ostalo kar paše zraven. Zakaj? Saj pa se firmam trošarine vrača. Al sem v zmoti? Citiraj
MazdaBoy Napisano 1. marec, 2023 Prijavi Napisano 1. marec, 2023 dne 28. 2. 2023 ob 7:37 je Bini napisal: Zadnji cajt, da se cene bencin vs disel malo zbližajo, ker dizlaši že nekaj časa točijo solze.... 👍 ha ha, pr šparovčku 5.5l/100 km relacija še ni krize 😆 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 1. marec, 2023 Prijavi Napisano 1. marec, 2023 Počasi bo potrebno preklopliti na Aixama poleg rednega vozu. 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 1. marec, 2023 Prijavi Napisano 1. marec, 2023 pred 28 minutami je DonFelipe napisal: Počasi bo potrebno preklopliti na Aixama poleg rednega vozu. To je una gajba za krompir na kolesih? Za v gostilno je. 1 3 Citiraj
DonFelipe Napisano 2. marec, 2023 Prijavi Napisano 2. marec, 2023 pred 15 urami je FuManchu napisal: To je una gajba za krompir na kolesih? Za v gostilno je. Ali pa za kam naokoli če ne želiš nisi v Zokilandu. Citiraj
MazdaBoy Napisano 2. marec, 2023 Prijavi Napisano 2. marec, 2023 (urejeno) Verjetno je res mislil, do prve gostilne in domov, za kam naokoli verjetno ni preveč varen. Kolk pa sploh to gre po števcu? 25km/h? Popravljeno 2. marec, 2023 od MazdaBoy Citiraj
Z M A J Napisano 2. marec, 2023 Prijavi Napisano 2. marec, 2023 pred 6 urami je DonFelipe napisal: Ali pa za kam naokoli če ne želiš nisi v Zokilandu. Ali pa za prevoz parih nutrij, za znameniti NU3JAŠKI PLES. (ja sej vem, enmal sem kreljo, hehe) 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 2. marec, 2023 Prijavi Napisano 2. marec, 2023 pred 47 minutami je MazdaBoy napisal: Verjetno je res mislil, do prve gostilne in domov, za kam naokoli verjetno ni preveč varen. Kolk pa sploh to gre po števcu? 25km/h? 25km/h z vetrom v hrbet in na dober dan. 1 Citiraj
Slivka Napisano 2. marec, 2023 Prijavi Napisano 2. marec, 2023 Obstajajo tudi druge znamke, ki na ravnem odseku pri brezveterju zmorejo 56km/h po policijskem radarju. Ne sprašujte, kako vem... 3 Citiraj
DonFelipe Napisano 2. marec, 2023 Prijavi Napisano 2. marec, 2023 Očitno vam omenjeni mopedauti niso poznani. Kaj pa pravite na legendarni Piaggio APE? S tem greš lahko na AC, samo ni pa za loviti Nine in podobne zadeve... 2 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 Če me spomin ne vara, je Shell že bil v Sloveniji. Pa ne vem, zakaj je odšel. In ne vem, zakaj se zopet vrača... 1 Citiraj
Carot Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 pred 1 uro je Slivka napisal: Če me spomin ne vara, je Shell že bil v Sloveniji. Pa ne vem, zakaj je odšel. In ne vem, zakaj se zopet vrača... Shell je ŠE prisoten v Sloveniji null Citiraj
x-layer Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 Točno tako, izvoz Rače-Fram... 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
g.Wankel Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 pred 1 uro je Slivka napisal: Če me spomin ne vara, je Shell že bil v Sloveniji. Pa ne vem, zakaj je odšel. In ne vem, zakaj se zopet vrača... Mogoče si zamenjal z AGIPom. 1 Citiraj
Slivka Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 Zanimivo, ker kolikor sem jaz videl, ima Shell črpalke samo za tovorna vozila: - Shell Truck Center v FRAMU pri Mariboru - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila v Sežani - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila v Ajdovščini - Shell avtomatska črpalka v Šempetru pri Gorici - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila v Kopru - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila na Jesenicah Pa najbrž je še kakšna. Vem pa, da je včasih bila Shellova črpalka na Jesenicah nasproti stavbe, v kateri je zdaj občina. In mislim, da je bila tudi v Vodicah... Citiraj
x-layer Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 V Framu ni samo za tovorna vozila... 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Carot Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 Pravkar je x-layer napisal: V Framu ni samo za tovorna vozila... null 4 Citiraj
jacques33 Napisano 14. marec, 2023 Prijavi Napisano 14. marec, 2023 Pred eno uro je Slivka napisal: Zanimivo, ker kolikor sem jaz videl, ima Shell črpalke samo za tovorna vozila: - Shell Truck Center v FRAMU pri Mariboru - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila v Sežani - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila v Ajdovščini - Shell avtomatska črpalka v Šempetru pri Gorici - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila v Kopru - Shell avtomatska črpalka za tovorna vozila na Jesenicah Pa najbrž je še kakšna. Vem pa, da je včasih bila Shellova črpalka na Jesenicah nasproti stavbe, v kateri je zdaj občina. In mislim, da je bila tudi v Vodicah... V Vodicah je bil Agip. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Slivka Napisano 28. marec, 2023 Prijavi Napisano 28. marec, 2023 Nihče ni že 14 dni prej opozarjal na tole! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.