Boss Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 27 minutami je DonFelipe napisal: Ja. Ampak, a ni zanimivo da jih je zelo malo v Zokilandu? Jaz mislim da zato, ker Zoki se je odloču zajebavat @DonFelipe Citiraj
DonFelipe Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj pred 3 urami je Boss napisal: Jaz mislim da zato, ker Zoki se je odloču zajebavat @DonFelipe Očitno ni druge. 1 Citiraj
godlike Napisano 7. maj Prijavi Napisano 7. maj (urejeno) Verjetno so ti najbolj profitabilni in jih niso želi odstopiti Shell-u. Ne verjamem, da je Zoki lahko Orbana komandiral. Popravljeno 8. maj od godlike 1 Citiraj
Jest Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Cene bencina, dizla in kurilnega olja še naprej drsijo navzdol | 24ur.com WWW.24UR.COM Ob nespremenjenih trošarinah bodo najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja od torka do vključno ponedeljka, 3. junija 2024, znašale 1,495 evra za... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Le kam to pelje 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Pelje proti cenejšim gorivom, kam pa drugam. Mislim, če ti pa to ni jasno, ... ... ... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Jasno mi je, da ne razumeš zajebancije. Še sreča da si najbolj aktiven v objavljanju vicev. 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Matick Napisano 20. maj Prijavi Napisano 20. maj Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Le kam to pelje Ane, čudo kaj se zgodi k cena nafte na svetovnih trgih pada 😂 2 3 Citiraj
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal: Jasno mi je, da ne razumeš zajebancije. Še sreča da si najbolj aktiven v objavljanju vicev. No, prvi stavek bi tudi jaz tebi lahko napisal. Ampak, da ne bo preveč hude krvi, se bom raje vzdržal... Citiraj
FuManchu Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj (urejeno) pred 7 minutami je Shrek napisal: Eee včeraj tankal....ne. Tudi jaz. Dajo pa pacienti novinarski tak naslov, kot da gre za 2€ cena dol. Da jih ni sram, banda šalabajzarska. Popravljeno 21. maj od FuManchu 4 Citiraj
godlike Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 18 minutami je FuManchu napisal: Tudi jaz. Dajo pa pacienti novinarski tak naslov, kot da gre za 2€ cena dol. Da jih ni sram, banda šalabajzarska. Vse za klike. Če je taki naslov, se bolj klika. Tudi jaz sem včeraj Forda zvrhal. 3 Citiraj
Jest Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Sem nazadnje tankal 2. maja… naredil do danes slabih 800 km… pa je se vec kot pol rezervoarja … tako da ta mesec verjetno ne bo vec treba tankat… Aja… vmes sem parkrat doma priklopil na strom 🤪 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Pred eno uro je FuManchu napisal: Tudi jaz. Dajo pa pacienti novinarski tak naslov, kot da gre za 2€ cena dol. Da jih ni sram, banda šalabajzarska. Ja sej gre za 2€ dol. Na 33 litrov 🙃 1 Citiraj
Matick Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 25 minutami je g.Wankel napisal: Ja sej gre za 2€ dol. Na 33 litrov 🙃 To pa se pozna. Bomo tkole padce lovil pa bo kmal denarja za kaksno vilo na morju 4 Citiraj
Bini Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Jaz sem ga pa moral natočiti kar v Mostarju za 2.64BM, ni šlo drugače..... 1 Citiraj
ignacij Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj Ma ja ne, stisnes tukaj, stisnes tam, pa gres na koncu na kepco v Portoroz (sam seveda). 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 6 minutami je ignacij napisal: Ma ja ne, stisnes tukaj, stisnes tam, pa gres na koncu na kepco v Portoroz (sam seveda). A za blejski Sladogled ne bo zadost? 2 Citiraj
Boss Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Dobr to Golob rihta cene na svetovnem trgu... rab za predvolilne bombončke. Pol k bodo EU volitve mim, bo pa naroču naj jih borze spet dvignejo. Lisica je ta Golob oziroma Golob je ta lisica. 🤪 3 Citiraj
DonFelipe Napisano 22. maj Prijavi Napisano 22. maj Vse je odvisno od LGBT lobija kateri diktira cene večine surovin in uslug. Pri nas je to Legebitra | Zagovorništvo pravic LGBTI-oseb LEGEBITRA.SI Citiraj
Boss Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Ma, a že spet dol? Pa kaj se gre tale Golob, da tkole niža ceno goriv. Čimprej naj gredo volitve mim pa da je konc tega sranja pa da Golob spet ceno dvigne, da ga bodo lahko tud tadesni kurcal. Do takrat bomo pa trpel tale znižanja. Ceni dizla in bencina naj bi v torek padli | 24ur.com WWW.24UR.COM Cene pogonskih goriv se bodo v torek ponovno spremenile. Morda se vam splača s točenjem goriva še malo počakati, saj napovedi kažejo... 1 1 Citiraj
godlike Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Mah, zadnjič ko je dol šlo, sem moral v ponedeljek tankat, tokrat bom jutri. Izgleda da se držim amerišnega pregovora: There is no free lunch. 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.