Bini Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober Pri 1000 litrih k. olja se pa nekaj pozna, par kofetov.... 🤣😉 Citiraj
Boss Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober Pa noben na forumu še ni ćez Holoba udaril? Čedalje tršo kožo mate... opetnajstil vas je za 60 centov. 1 Citiraj
Bini Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober pred 4 minutami je Boss napisal: Pa noben na forumu še ni ćez Holoba udaril? Čedalje tršo kožo mate... opetnajstil vas je za 60 centov. To je takrat, ko gre dol.... 😂🤣😉 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober pred 1 uro je Bini napisal: To je takrat, ko gre dol.... 😂🤣😉 Kako pa ti tankaš sploh, a ti dajo posebno povabilo za udeležbo na tankanju? 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 7. oktober Prijavi Napisano 7. oktober Ko Goloba več ne bo, bo precej boljše. Citiraj
Jest Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober Občutna podražitev goriv: bencin za 4,1, dizel za 2,9 centa | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah na bencinskih servisih zunaj avtocest liter 95-oktanskega bencina podražil za 4,1 centa na 1,510 evra in liter dizelskega goriva za 2,9 centa... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober pred 11 minutami je Tilen5 napisal: Dol s Holobom! Saj on ne določa cen... v bistvu ne določa nič sam. 😉 1 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober Prijavi Napisano 21. oktober A zato so bile danes kar konkretne vrste na parih bencinskih servisih, ko sem šel mimo. Se mi je zdelo, da v tem grmu tiči zajec. Kakorkoli obrnemo, pri (popolnoma praznem) 50L rezervoarju torej teoretično privarčuješ celih 2 EUR, kdor je šel danes tankat. Teoretično sem napisal zato, ker če se je nekdo npr. namensko odpravil od doma in šel tankat, pa da ima do tja npr. 2km in še nazaj 2km do doma, potem je prihranka "kurckej", hehe. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober Se bo počasi še nam z Italijanske meje splačalo it tankat na Hrvaško. Pri 50tih litrih nafte je razlike 8 €... 2 Citiraj
etcho Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober (urejeno) Moj sodelavec to že nekaj časa prakticira. Sečovlje - Plovanija, cca 3 km. Popravljeno 22. oktober od etcho 3 Citiraj
Matick Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober pred 10 urami je Z M A J napisal: A zato so bile danes kar konkretne vrste na parih bencinskih servisih, ko sem šel mimo. Se mi je zdelo, da v tem grmu tiči zajec. Kakorkoli obrnemo, pri (popolnoma praznem) 50L rezervoarju torej teoretično privarčuješ celih 2 EUR, kdor je šel danes tankat. Teoretično sem napisal zato, ker če se je nekdo npr. namensko odpravil od doma in šel tankat, pa da ima do tja npr. 2km in še nazaj 2km do doma, potem je prihranka "kurckej", hehe. Ce vracunas cas ki ga porabis do tja in nazaj + cakanje na bencinski, pol lahko recemo da si v minusu 1 3 1 Citiraj
Bini Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober Pri nas takrat vidiš same dobre makine z kitajskimi gumami gor😵💫Se ve kaka jim je računica.... 🥴🫣 2 Citiraj
DonFelipe Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober Kdor pa ima legendo pa ne škrtari in ne jamra To sem pa danes slišal po zelo dolgem času : 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober Jzt mam legendo in tudi nič ne škrtarim, tko da kar dizel tankam v bencinarja, nek se vidi luksuz 💪 1 1 Citiraj
Boss Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober Jaz sem pa tud sam legenda, ker se kar mim bencinske peljem. JBG sam napitnine pri eni pizzi dam več kot pa je tale podražitev. Sem pa drugač v trendu dandanašnjega mindseta. Zakaj se reče bencinska pumpa, k da majo sam bencin. Osebno sem prizadet in jezen, ker se ne reče dizelska pumpa al pa vsaj bencinska in dizelska pumpa. 1 3 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 22. oktober Prijavi Napisano 22. oktober Ker dizelsko pumpo maš že v avtu 🤦♂️ 1 2 1 Citiraj
godlike Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober (urejeno) pred 16 urami je Boss napisal: Sem pa drugač v trendu dandanašnjega mindseta. Zakaj se reče bencinska pumpa, k da majo sam bencin. Osebno sem prizadet in jezen, ker se ne reče dizelska pumpa al pa vsaj bencinska in dizelska pumpa. Črpalka za gorivo 😉 Bencinska je za to, ker pravi dedi vozijo bencin. Dizla 30 let in več nazaj skoraj noben ni vozil. Popravljeno 23. oktober od godlike 2 Citiraj
Slivka Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober A bi ti rad mojo lopato srečal? 1 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 15 urami je Boss napisal: Jaz sem pa tud sam legenda, ker se kar mim bencinske peljem. JBG sam napitnine pri eni pizzi dam več kot pa je tale podražitev. Sem pa drugač v trendu dandanašnjega mindseta. Zakaj se reče bencinska pumpa, k da majo sam bencin. Osebno sem prizadet in jezen, ker se ne reče dizelska pumpa al pa vsaj bencinska in dizelska pumpa. wtf did you just assume ...? 2 Citiraj
godlike Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober (urejeno) pred 2 urama je Slivka napisal: A bi ti rad mojo lopato srečal? Zakaj. Leta 1995 bi lahko lastnike dizlov na eno roko preštel. Evo, leta 2001, je bilo v Sloveniji 16% novih avtov dizl. Torej kot pravim. Pred 2000, so bili v manjšini. Ali pa traktorji, kamioni, avtobusi. Ne vem kaj groziš z lopato, ker so to dejstva. Popravljeno 23. oktober od godlike 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Ja, ob tem je pa dejstvo tudi, da na novega dizla čakaš 8 mesecev, na novega štromarja pa 2 meseca. Vsaj tako je bilo, ko smo mi kupovali dizla. So mi vsakič, ko sem povprašal, če je že prišel, ponudili električnega češ krajši dobavni rok, če se mudi... No, ko sem tvoj zapis še enkrat prebral, sem pa ugotovil, da v bistvu imaš popolnoma prav: dedi vozijo nedizla. Dedci si pa privoščijo kakšnega spodobnega turbo-dizla, da zvleče vse njihove hobije na vse lokacije... 1 1 Citiraj
godlike Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Pred eno uro je Slivka napisal: Ja, ob tem je pa dejstvo tudi, da na novega dizla čakaš 8 mesecev, na novega štromarja pa 2 meseca. Vsaj tako je bilo, ko smo mi kupovali dizla. So mi vsakič, ko sem povprašal, če je že prišel, ponudili električnega češ krajši dobavni rok, če se mudi... Se strinjam. To pa so mehki načini prisile. Tudi sam imam vsakokrat večjo težavo kaj kupit. Pri i20n, je bil maximalni čakalni rok 12 mesecev. Sedaj je ukinjega, tvojo "čudo" še vsaj proizvajajo. Citiraj
g.Wankel Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 1 uro je Slivka napisal: Ja, ob tem je pa dejstvo tudi, da na novega dizla čakaš 8 mesecev, na novega štromarja pa 2 meseca. Ja k morjo skopat dinozavre 😅 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.