FuManchu Napisano 23. oktober Prijavi Deli Napisano 23. oktober EV-jev je toliko na zalogi, da lahko naročiš modelno leto 2022🤣 5 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 23. oktober Prijavi Deli Napisano 23. oktober pred 1 uro je g.Wankel napisal: Ja k morjo skopat dinozavre 😅 Jh, saj, kvaliteta materialov je res taka, kot da so ga iz premoga izrezljali... Elektronika pa tudi dela, kot da je še iz časa izpred vesoljnega potopa... Zna biti, da so kakšni malo inteligentnejši dinozavri programirali... 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
etcho Napisano 24. oktober Prijavi Deli Napisano 24. oktober Dizel je za traktorje. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 24. oktober Prijavi Deli Napisano 24. oktober pred 3 urami je etcho napisal: Dizel je za traktorje. Kolega, ki prodaja BMW-je pravi, da je velika večina prodanih avtov in suv-ov še vedno dizelskih. In pa razno razne kombinacije hibridov. 3 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano 24. oktober Prijavi Deli Napisano 24. oktober (urejeno) BMW ima večje avte in poslednično več dizlov in tako ne more predstavljati realne slike. Dejansko je samo malo več dizlov, ker hibridov ne štejemo v bencin. 2023: Skoraj polovica (49 %) lani registriranih osebnih avtomobilov je vozila na dizelsko, 46 % pa na bencinsko gorivo. Popravljeno 24. oktober od godlike Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
MazdaBoy Napisano 24. oktober Prijavi Deli Napisano 24. oktober Tankal danes po novi spremenjeni ceni 😆 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 24. oktober Prijavi Deli Napisano 24. oktober ... in zdaj si slabe volje? 🤪 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano 26. oktober Prijavi Deli Napisano 26. oktober dne 24. 10. 2024 ob 23:58 je Boss napisal: ... in zdaj si slabe volje? 🤪 Seveda je slabe volje ker je vreme zadnji teden zanič, pa večini elektrifikašev je težko priznati da so legebitrovstvo. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano sobota ob 23:26 Prijavi Deli Napisano sobota ob 23:26 Ej, da nau Holob slučajno cenil goriva v torek... mislim resno, jaz sem včeraj tankal polno pa me bo kap če zvem, da bi lahko v torek prihranil cel evro. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano sobota ob 23:38 Prijavi Deli Napisano sobota ob 23:38 pred 9 minutami je Boss napisal: Ej, da nau Holob slučajno cenil goriva v torek... mislim resno, jaz sem včeraj tankal polno pa me bo kap če zvem, da bi lahko v torek prihranil cel evro. Ma kakšno znižanje neki. Kmalu bomo prehiteli Italijane s cenami goriva. Pa so imeli oni že blizu 2€ / liter. Sedaj dobiš benzin ta za 1.65€ in dizel za 1.6€/liter. Na, začetku leta smo bili še med najcenejšimi, sedaj drugi nižajo cene mi jih višamo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano nedelja ob 10:41 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 10:41 Tako je treba Golob, naj zdaj ta desni jamrajo, ta levi bomo pol pod Janšo jamral. Prehitimo še Italijo pa smo prvaki al kako? Evropski prvaki. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel Napisano nedelja ob 10:52 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 10:52 Valda morajo imeti italijani ceneje...ne more biti škart roba dražja od dobre 2 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano nedelja ob 12:44 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 12:44 Dol s Holobom! 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 15 urami Prijavi Deli Napisano pred 15 urami Je očitno Holob prebral mojo jezo in si je upal spustit le za en cent pri dizlu. OK za 50 centov pri tanku mu ne bom težil, naj mu bo. 🤪 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano pred 15 urami Prijavi Deli Napisano pred 15 urami Dizel in bencin od polnoči cenejša | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah na bencinskih servisih zunaj avtocest liter 95-oktanskega bencina pocenili 2,4 centa na 1,486 evra in liter dizelskega goriva za en cent na 1,518 evra. Pocenilo se bo... Jaz sem nazadnje tankal 23.9., ko je bil bencin po 1.475 € ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 14 urami Prijavi Deli Napisano pred 14 urami Ko sem jaz nazadnje tankal, je bil po 1,37. Ne, ni bilo v Sloveniji ampak pri pregrešno dragih Hrčkih... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano pred 13 urami Prijavi Deli Napisano pred 13 urami Super, ravno jutri moram tankat... 👍 Na MOL-u bom, bo še - 2c,ravno prav za kofe.... 😁🤗😉 Nekaj da Golob nekaj pa Orban.... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Deli Napisano pred 13 urami Pred eno uro je Slivka napisal: Ko sem jaz nazadnje tankal, je bil po 1,37. Sej zato pa udrihamo po Holobu, sploh zato ker je on tam bliz tvojih koncev pa nam take dela. 😜 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 13 urami Prijavi Deli Napisano pred 13 urami Sem ti že v eni drugi temi napisal: kar smo volili, to imamo. Lahko bi vedeli, kaj bo. Saj je bil Pahor tudi tu blizu doma... 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Deli Napisano pred 13 urami Maš prav, sam ene posebneže od tam dobivamo... bemti zdaj bom na volitvah moral gledat od kod kandidat za premijeja prihaja... na črni listi mam zdajle Novo Gorico pa Grasuplje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano pred 11 urami Prijavi Deli Napisano pred 11 urami (urejeno) Ehhh. Otročarije. Fičniki gor, fičniki dol. Sem danes raketo tankal. Moral sem, ker bi z dometom prišel na 15 km 😉 Popravljeno pred 10 urami od godlike Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano pred 9 urami Prijavi Deli Napisano pred 9 urami pred 2 urama je godlike napisal: Ehhh. Otročarije. Fičniki gor, fičniki dol. Sem danes raketo tankal. Moral sem, ker bi z dometom prišel na 15 km 😉 Si bil na rezervi in ti je komp prikazal omenjeni domet? Tankaj takoj ko se prižge rezerva! 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano pred 9 urami Prijavi Deli Napisano pred 9 urami Drži. Rezerva se mi je vžgala pri 56km dometa. Prevozil sem še 8, da sem prišel do črpalke. Če pa bi še celo popoldne vozil, kar sem moral, bi pa padel na okoli 15km, kar mi je norost, srečo izzivat. Načeloma grem na prvo črpalko, ko se lučka prižge. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano pred 9 urami Prijavi Deli Napisano pred 9 urami Razumem. Pa tudi s popolnim izpraznjenjem se hitro poškoduje črpalka in ostale komponente, že tako pa se nabirajo smeti v rezervoarju. Hudič je pa povrh vsega ker so danes te črpalke oziroma pumpe tako zanič da delujejo na polovični zmogljivosti in vsega hudiča posrkajo notri. Če je le mogoče tankaj raje na MOL in ostalih kjer narediš za enako ceno 100km več. 2 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 8 urami Prijavi Deli Napisano pred 8 urami pred 4 urami je Boss napisal: Maš prav, sam ene posebneže od tam dobivamo... bemti zdaj bom na volitvah moral gledat od kod kandidat za premijeja prihaja... na črni listi mam zdajle Novo Gorico pa Grasuplje. No, počasi se boš naučil. Ko si boš zapomnil ta dva kraja, bomo šli pa naprej. Da ne bo preveč podatkov naenkrat... Če še malo pogledamo bolj daljno zgodovino: Izraelci so prečkali Rdeče morje in štirideset let blodili po puščavi, preden so prišli v obljubljeno deželo, kjer sta se cedila med in mleko. Pa se malo troštam, da nam manjka samo še 7 let... Čeprav se mi zdi, da smo mi prišli v obljubljeno deželo, polizali med in mleko, potem pa zblejali v rdeče morje... Ampak, da ne bomo "smetili" teme, raje neham. Bom čez 14 dni spet malo pogledal sem... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.