Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

jures

Priporočeno sporočilo

pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Ja k morjo skopat dinozavre 😅

Jh, saj, kvaliteta materialov je res taka, kot da so ga iz premoga izrezljali...

Elektronika pa tudi dela, kot da je še iz časa izpred vesoljnega potopa... Zna biti, da so kakšni malo inteligentnejši dinozavri programirali...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 3 urami je etcho napisal:

Dizel je za traktorje.

Kolega, ki prodaja BMW-je pravi, da je velika večina prodanih avtov in suv-ov še vedno dizelskih. In pa razno razne kombinacije hibridov. 

• Všeč 3
  • Haha 1

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

BMW ima večje avte in poslednično več dizlov in tako ne more predstavljati realne slike.

Dejansko je samo malo več dizlov, ker hibridov ne štejemo v bencin.

2023:

Skoraj polovica (49 %) lani registriranih osebnih avtomobilov je vozila na dizelsko, 46 % pa na bencinsko gorivo.

Popravljeno od godlike
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ej, da nau Holob slučajno cenil goriva v torek... mislim resno, jaz sem včeraj tankal polno pa me bo kap če zvem, da bi lahko v torek prihranil cel evro.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 9 minutami je Boss napisal:

Ej, da nau Holob slučajno cenil goriva v torek... mislim resno, jaz sem včeraj tankal polno pa me bo kap če zvem, da bi lahko v torek prihranil cel evro.

Ma kakšno znižanje neki. Kmalu bomo prehiteli Italijane s cenami goriva. Pa so imeli oni že blizu 2€ / liter. Sedaj dobiš benzin ta za 1.65€ in dizel za 1.6€/liter.

Na, začetku leta smo bili še med najcenejšimi, sedaj drugi nižajo cene mi jih višamo. 

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Je očitno Holob prebral mojo jezo in si je upal spustit le za en cent pri dizlu. OK za 50 centov pri tanku mu ne bom težil, naj mu bo. 🤪

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

WWW.24UR.COM

Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah na bencinskih servisih zunaj avtocest liter 95-oktanskega bencina pocenili 2,4 centa na 1,486 evra in liter dizelskega goriva za en cent na 1,518 evra. Pocenilo se bo...

Jaz sem nazadnje tankal 23.9., ko je bil bencin po 1.475 € :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pred eno uro je Slivka napisal:

Ko sem jaz nazadnje tankal, je bil po 1,37.

Sej zato pa udrihamo po Holobu, sploh zato ker je on tam bliz tvojih koncev pa nam take dela. 😜

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Maš prav, sam ene posebneže od tam dobivamo... bemti zdaj bom na volitvah moral gledat od kod kandidat za premijeja prihaja... na črni listi mam zdajle Novo Gorico pa Grasuplje. :hudicek:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ehhh. Otročarije. Fičniki gor, fičniki dol.

Sem danes raketo tankal.

Moral sem, ker bi z dometom prišel na 15 km 😉

Popravljeno od godlike
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Drži. Rezerva se mi je vžgala pri 56km dometa. Prevozil sem še 8, da sem prišel do črpalke.

Če pa bi še celo popoldne vozil, kar sem moral, bi pa padel na okoli 15km, kar mi je norost, srečo izzivat.

Načeloma grem na prvo črpalko, ko se lučka prižge.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Razumem. 

Pa tudi s popolnim izpraznjenjem se hitro poškoduje črpalka in ostale komponente, že tako pa se nabirajo smeti v rezervoarju. 

Hudič je pa povrh vsega ker so danes te črpalke oziroma pumpe tako zanič da delujejo na polovični zmogljivosti in vsega hudiča posrkajo notri. Če je le mogoče tankaj raje na MOL in ostalih kjer narediš za enako ceno 100km več.

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 1
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 4 urami je Boss napisal:

Maš prav, sam ene posebneže od tam dobivamo... bemti zdaj bom na volitvah moral gledat od kod kandidat za premijeja prihaja... na črni listi mam zdajle Novo Gorico pa Grasuplje. :hudicek:

No, počasi se boš naučil. Ko si boš zapomnil ta dva kraja, bomo šli pa naprej. Da ne bo preveč podatkov naenkrat...

Če še malo pogledamo bolj daljno zgodovino: Izraelci so prečkali Rdeče morje in štirideset let blodili po puščavi, preden so prišli v obljubljeno deželo, kjer sta se cedila med in mleko. Pa se malo troštam, da nam manjka samo še 7 let...

Čeprav se mi zdi, da smo mi prišli v obljubljeno deželo, polizali med in mleko, potem pa zblejali v rdeče morje...

Ampak, da ne bomo "smetili" teme, raje neham. Bom čez 14 dni spet malo pogledal sem...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.