godlike Napisano pred 10 urami Prijavi Deli Napisano pred 10 urami pred 54 minutami je DonFelipe napisal: Razumem. Pa tudi s popolnim izpraznjenjem se hitro poškoduje črpalka in ostale komponente, že tako pa se nabirajo smeti v rezervoarju. Hudič je pa povrh vsega ker so danes te črpalke oziroma pumpe tako zanič da delujejo na polovični zmogljivosti in vsega hudiča posrkajo notri. Če je le mogoče tankaj raje na MOL in ostalih kjer narediš za enako ceno 100km več. Za smeti vem. Moj tank je na raketi je mali, nekaj takega kot na M2. Lahko rečem, da sem danes tankal 33.8l. Drugo je, da na Fordu piše, da lahko tankaš E5 in E10, če pa bo avto stal dalj časa, pa daj E5, ker s stanjem z E10 lahko tank začne roštat. Za to tankam na Petrolu, ki še ima edini E5 na vseh pumpah. Dam kdaj E10, samo se trudim, da je izjemoma. Zakaj pa bi naj bil mađarski/hrvaški bencin tolko boljši kot Petrolov? 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 8 urami Prijavi Deli Napisano pred 8 urami pred 1 uro je godlike napisal: Zakaj pa bi naj bil mađarski/hrvaški bencin tolko boljši kot Petrolov? Sej ni... to so blodnje. 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano pred 7 urami Prijavi Deli Napisano pred 7 urami pred 55 minutami je Boss napisal: Sej ni... to so blodnje. Kako to misliš? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 6 urami Prijavi Deli Napisano pred 6 urami Tako kot sem napisal... nikoli nisem opazil razlike med gorivi, da bi pa z enim naredil 100km več je pa pač lovska. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.