godlike Napisano pred 15 urami Prijavi Deli Napisano pred 15 urami pred 54 minutami je DonFelipe napisal: Razumem. Pa tudi s popolnim izpraznjenjem se hitro poškoduje črpalka in ostale komponente, že tako pa se nabirajo smeti v rezervoarju. Hudič je pa povrh vsega ker so danes te črpalke oziroma pumpe tako zanič da delujejo na polovični zmogljivosti in vsega hudiča posrkajo notri. Če je le mogoče tankaj raje na MOL in ostalih kjer narediš za enako ceno 100km več. Za smeti vem. Moj tank je na raketi je mali, nekaj takega kot na M2. Lahko rečem, da sem danes tankal 33.8l. Drugo je, da na Fordu piše, da lahko tankaš E5 in E10, če pa bo avto stal dalj časa, pa daj E5, ker s stanjem z E10 lahko tank začne roštat. Za to tankam na Petrolu, ki še ima edini E5 na vseh pumpah. Dam kdaj E10, samo se trudim, da je izjemoma. Zakaj pa bi naj bil mađarski/hrvaški bencin tolko boljši kot Petrolov? 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Deli Napisano pred 13 urami pred 1 uro je godlike napisal: Zakaj pa bi naj bil mađarski/hrvaški bencin tolko boljši kot Petrolov? Sej ni... to so blodnje. 2 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFelipe Napisano pred 12 urami Prijavi Deli Napisano pred 12 urami pred 55 minutami je Boss napisal: Sej ni... to so blodnje. Kako to misliš? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano pred 11 urami Prijavi Deli Napisano pred 11 urami Tako kot sem napisal... nikoli nisem opazil razlike med gorivi, da bi pa z enim naredil 100km več je pa pač lovska. 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Deli Napisano pred 4 urami Je razlika! Zagotovo! In vedno jo lahko dokažem! Kadar sem tankal na Petrolu na Lomu in šel v Koper je bila opazno manjša poraba kot če sem tankal na MOLu v Kopru in šel v Logatec. Pa je enaka trasa, samo v drugo smer... 1 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Deli Napisano pred 1 uro pred 9 urami je Boss napisal: Tako kot sem napisal... nikoli nisem opazil razlike med gorivi, da bi pa z enim naredil 100km več je pa pač lovska. Molova nafta smrdi iz auspuha, medtem ko shellova ne. Molova nafta =več bio goriva noter. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.