Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prav srčkani ste ko za centke pizdakate.... love it :wub:

... aja Golob je kriv.😄

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je Boss napisal:

Prav srčkani ste ko za centke pizdakate.... love it :wub:

... aja Golob je kriv.😄

Si mogoče preštel, koliko centkov se je nabralo v, kaj pa vem, zadnjem letu?

Čakaj, a ni Janša vedno kriv za vse? Pri vas pa človek res nikoli ne ve, pri čem je...

Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Čakaj, a ni Janša vedno kriv za vse? Pri vas pa človek res nikoli ne ve, pri čem je...

Kaj pa zdej zagovarjaš ti Janšo, sej itak nisi nikoli za njega 😜

• Haha 3
  • Ljubim 1

Podpis.png

Napisano

Kako ga zagovarjam, če pa sprašujem, če ni on kriv?

Čudne sisteme zagovorov in obrambe imate tu...

Za njega nisem bil. Ampak glede na vse "nove obraze" in tudi glede na "stari obraz", ki se obeta, se mi zdi, da je še najmanj slab. In ravno tu na tem forumu ste me prepričali v to... Čeprav, ravno tu, na tem forumu, ste me prepričali, da je vedno Janša za vse kriv... Še dobro, da je do volitev še dve leti. In če bo šlo tako naprej, nas bodo itak Kitajci pohopsal. In potem bomo imeli Džinpinga in to bo to...

Napisano

Ja kaj zdej spet ni OK, pa sej čez Taubija udriham. Tud z besedo gologlavega ne omenjam pa spet ni OK. Kdaj hudiča boste eni zadovoljni?

pred 2 urama je Slivka napisal:

Kle maš pa čist prav, če bi 1 cent prišparal bi mel na koncu leta za pol kile medu, kar pa ni za odmet. Če prišparam dva centa bo že za kilco, al pa celo šteko 12 l mleka si lahko privoščim, ker se je drugač ne bi mogel.

Če pa je deset centov je pa že cela fasunga za en teden. Pol jih moram samo še 51 plačat, da pridem skozi leto

Ja splača se sekirat za cente in iz kože skakat. Če ne trenutno pa vsaj na zalogo. Pomaga.... pa aja, Golob je kriv. Sej še smem to napisat al bo kdo užaljen, ker nisem Janšarija omenil.

33112_1.png

Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Ja kaj zdej spet ni OK, pa sej čez Taubija udriham. Tud z besedo gologlavega ne omenjam pa spet ni OK. Kdaj hudiča boste eni zadovoljni?

Kle maš pa čist prav, če bi 1 cent prišparal bi mel na koncu leta za pol kile medu, kar pa ni za odmet. Če prišparam dva centa bo že za kilco, al pa celo šteko 12 l mleka si lahko privoščim, ker se je drugač ne bi mogel.

Če pa je deset centov je pa že cela fasunga za en teden. Pol jih moram samo še 51 plačat, da pridem skozi leto

Ja splača se sekirat za cente in iz kože skakat. Če ne trenutno pa vsaj na zalogo. Pomaga.... pa aja, Golob je kriv. Sej še smem to napisat al bo kdo užaljen, ker nisem Janšarija omenil.

Ah, če bi bil samo za dvig cen goriva kriv. Potem bi ga še nekako prebavljali. 😉

Napisano

Kle pa nimaš prav. Kot ti matematika sicer teče, tokrat si pa zgrešil...

Če bi bil liter nafte 1 cent cenejši, bi jih (jaz konkretno) nabral v enem letu za okoli 28€. 

Ker pa vemo, da je bila nafta v začetku decembra 2023 po 1,461, zdaj pa je po 1,561, je to 10 centov razlike. Kar v mojem primeru pomeni okoli 280€... Čeprav smo osemčlanska družna, s tem denarjem dobim več kot celo fasungo za en teden...

Sm kmet an s hribu doma, pei se bl počas učim. Se prau, po novm je za use kriu Golob. Zmenenu!

Napisano

Bemtiš, pri 200 litrskem "rezervoarju" se bi že skoraj iz Nove Gorice splačalo it na Hrvaško po nafto... 

Od Nove Gorice do Rupe je 100 km. Pa še nazaj 100 km. Pri porabi npr. 6,5 l/100 km (nekateri vozimo dizle, pa je to za nas kar visoka poraba...) je to 13 litrov, kar po hrvaški ceni znese 18€. Torej, pri 100 litrih si na nuli. Kar je več, kot 100 litrov, si v plusu - če ne šteješ svojega časa...

Napisano
pred 17 minutami je Slivka napisal:

Kle pa nimaš prav. Kot ti matematika sicer teče, tokrat si pa zgrešil...

Hmmm, zakaj nimam prav, sej sem napisal tako, da gledam lastno situacijo. Ne vem matematika se v tvojem in mojem primeru ne razlikuje kot postopek, le rezultat je drugačen, ker so vhodni parametri različni. :nevem:

Al mate kmetje s hribov drugačno matematiko, ko kej kupujete in drugačno ko kej prodajate? :hudicek: OK ja... lopata party na vidiku. 😜

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.