Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je godlike napisal:

Tudi če ima netmetering se plačuje omrežnimo po blokih.

In ker če ni sončno ni štroma, je še kako poomembno kdaj všteka 😉

Eh...ti nimaš pojma😉...poslušaj VO Australije...vštekaš ponoči,in ti sončna elektrarna zastonj fila😃👍 

Ja seveda...ko je tam noč,pri nas sije sonce,in obratno...tako,da imamo v bistvu nonstop štroma k dreka...samo politike je treba poslušati,in bo vse super😂

Popravljeno od skritikrt
Napisano (urejeno)

Jaz se ne sekiram glede cene, imam vedno 10 centov cenej pa se naj draži kolikor hoče.... 😁🤗😉

Popravljeno od Bini
  • 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)
pred 47 minutami je Slivka napisal:
SIOL.NET

Vozniki lahko v torek pričakujejo zvišanje reguliranih maloprodajnih cen goriv, poročajo Moje Finance. 

Kje so tisti lepi časi, ko je vlada bencin fiksirala na 1 € :)

V trgovinah, na črpalkah, pri gradnji nepremičnin, itd. po 5-ih letih zapravljamo okoli 50% več, plača mi je šla gor mogoče 10% ...  

Popravljeno od Janez007
Napisano

Še malo in bomo ujeli Italijane. V petek sem videl v Udinah dizel po 1.62€. 

Zelo lepo se zvišuje pri nas.

Holobnjak  je res car. 👍

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Kje so tisti lepi časi, ko je vlada bencin fiksirala na 1 € :)

To je bilo v časih, ko je helikopterski denar padal z neba. Tisto gorivo bodo plačevali še naši vnuki.

• Všeč 3
  • Haha 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Naše cene so že dolga leta z uredbo navezane na mediteransko borzo ... tisto z 1 € je bil dober PR takratne vlade, nizka cena za potrošnike in še država je služila na polno. Ker je nizka borzna cena takrat to omogočala. 😃

image.png

Napisano

Takrat, ko je bil bencin 1eur, so bile trosarine zelo visoke, oz. visje trosarine so bile oz. so se kar samo se od avgusta 2024 naprej (za dizel).

Napisano
pred 5 minutami je Janez007 napisal:

Naše cene so že dolga leta z uredbo navezane na mediteransko borzo ... tisto z 1 € je bil dober PR takratne vlade, nizka cena za potrošnike in še država je služila na polno. Ker je nizka borzna cena takrat to omogočala. 😃

image.png

Ne mi zabavo kratit s temi grafi, ker mene sprošča, da lahko udriham čez Golobnjak. 😜

Jebaj se Taubi - rabiš denar nas ubogih davkoplačevalcev, da lahko Tinciko naokoli po Kartibih furaš. (Vir: komentar na Nova24)

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal:

Obrazložitev PR takratne vlade je bila, da je cena takšna zaradi blaženja gospodarske krize. 

So nekoliko kasneje tudi razložili, da mora biti prosti trg in deregulacija cen goriv, ker da so goriva zato toliko draga, ker so regulirana. Mene je sicer bolele glava ob taki logiki, ampak eni so jo pa zapopadli na polno.... dokler.... hehe je konkurenca začela delovati.... v kartelnem dogovarjanju kako skupaj dvigniti marže in cene. Ja to so bili zlati časi, ne pa zdajle, ko jim en neprilagojeni holob omejuje marže. Kako si sploh ta Primorc dovoli kaj takega.... omejevat svobodno podjetniško inavativnost in pobudo.

33112_1.png

Napisano
pred 8 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Obrazložitev PR takratne vlade je bila, da je cena takšna zaradi blaženja gospodarske krize. 

Mah, nc niso dal, cena nafte na borzah je bila tolk nizka, oni so pa trosarine nabil gor, ce ne bi bila se nizja. Sj pravm, za dizel imamo samo se zdj od avgusta visje trosarine kot so bile takrat. Za bencin so bile pa takrat najvisje.
Razen ce je bil to plan za blazenje gospodarske krize, da naberejo kar se da davkov, da sebi potalajo pa si oblazijo krizo

Napisano

Če potegnemo črto, upajmo, da se odpeljejo tej golobnjaki čim prej na smetišče zgodovine in da končno dobimo zopet normalno vlado. 

Tejle golobnjaki imajo pa res super podporo ljudstva.😄😄

Napisano

Počasi se vračamo v čase pred kovidovanjem, a plače ostajajo enake kot pred desetimi leti.

Drugače pa ni lepšega ko se z dizlom peljaš mimo vseh kateri čakajo v vrsti ; te dni sem z Traficom 1,9 dTi naredil s polno posodo 1000km ; tempomat lepo na 50 in 130km/h ter lepo razvozil folk v zavode ter nabavil gradbeni material in stvari na kmetiji, pa lepo prikolico pripel ter skočil še po motokultivator.

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano

Dejte tele težke teme o gorivu pisati tako, da bodo določeni janšisti razumeli. Eni imajo razumevanje namreč še na osnovnošolski ravni 😛

Podpis.png

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Ne mi zabavo kratit s temi grafi, ker mene sprošča, da lahko udriham čez Golobnjak. 😜

Jebaj se Taubi - rabiš denar nas ubogih davkoplačevalcev, da lahko Tinciko naokoli po Kartibih furaš. (Vir: komentar na Nova24)

Vsaj nekdo, ki spremlja Nova24.

• Haha 5
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Vsaj nekdo, ki spremlja Nova24.

Ja moram, da me teli na Nova24 utrdijo v prepričanju, da je lahko še bistveno slabše kot je zdaj.

33112_1.png

Napisano

Saj je slabše vsak teden😁 

Če un polizanc Kordiš ni sposoben svojega idola vidt je res slabo. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 12 minutami je FuManchu napisal:

Saj je slabše vsak teden😁 

Če un polizanc Kordiš ni sposoben svojega idola vidt je res slabo. 

Ne se ekirat, sej ni tolk hudo, čez 14 dni ti obljubim, da bodo znižali za par centov (ugibam za bencin bo 1,4 centa dol, nafta pa 1,6 dol). Kordiš gre v Venezuelo in bo izprosil tanker ali dva nafte pa bo spet vse fino, Holob je pa že vplačal počitnice, tako da ne rab več tolk postranskega zaslužka.

Jaz grem na forum od Mladine takrat, za naslednjih 14 dni, ko pa spet podraži pa nazaj na forum od Nova24, da zajamem ves ta Zeitgeist. 😄

33112_1.png

Napisano
pred 5 urami je DonFelipe napisal:

Drugače pa ni lepšega ko se z dizlom peljaš mimo vseh kateri čakajo v vrsti

A ti si tud denarnico in plačilno kartico pozabil doma? :nevem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.