Najbolj če pogledaš na zaslonu pravo tovarniško oznako. Vmes (2015-2016) so menjavali število pinov na konektorju, zato bodi previden pri nakupu. Meni je uspelo dobiti originalni del.
Sem dobil.
Mogoče kdo ve če je to prava oznaka za ekran? GML8611J0A
Škoda, ker so to umaknili, če ne bi si privoščil večji ekran
https://www.aliexpress.com/item/1005005109259974.html?
Torej zadevo sem saniral v celoti, dodatno v jašku vgradil reducirni ventil, tako da imam dovod v bajto sedaj omejen na 4bar, sedaj pa birokracija (zavarovalnica zahtevek, ker imam zavarovanje hiše v smislu kaska ob dodatni obrazložitvi serviserja da je do okvare prišlo zaradi previsokega pritiska vode in vloga za povračilo s strani komunale - ta del bo bolj zanimiv :)).....kakorkoli, če bo kdo potreboval kakšne elektro-strojne zadeve priporočam ESROTAR iz LJ.....res kvalitetno, točno kot smo se dogovorili, torej serviserji kot pričakuješ.....celoten strošek menjave/servisa TČ in vgradnjo ventila (vključno z servisom/čiščenjem klime), 1.185.....
null
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.