NevLado Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar pred 5 urami je Janez007 napisal: Moral sem prejle tankat in prihranil v primerjavi s tankanjem jutri skupaj 0,16€. Pacek, dej mal ta prah obriš pred steklcom z eno suho mikrofibro Citiraj
Janez007 Napisano 24. februar Prijavi Napisano 24. februar (urejeno) pred 24 minutami je NevLado napisal: Pacek, dej mal ta prah obriš pred steklcom z eno suho mikrofibro Še številke na števcu komaj preberem, kje da bi opazil prah. Sicer pa kaj bom pucal, če ga bom prodal. 😀 A domet si opazil ... 916 km 🙂 Ko natankaš ti pa? Je vsaj 700 km? 😁 Popravljeno 24. februar od Janez007 Citiraj
Jest Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Dol s cenami goriva Dobra novica za voznike: bencin in dizel od torka občutno cenejša | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah liter 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocest pocenil za 5,7 centa na 1,481 evra, liter dizelskega goriva pa... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
samSimon Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec Mogoče pa ne bi slabo zdele še kurilca v cisterno natankat Citiraj
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 1 uro je Jest napisal: Dol s cenami goriva gor z Golobom? 😱 Sej me bo še kdo po zdravju vprašal. 3 Citiraj
Jest Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 18 minutami je Boss napisal: gor z Golobom? 😱 Sej me bo še kdo po zdravju vprašal. po šipi ti bojo vseeno srali 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec pred 21 minutami je Jest napisal: po šipi ti bojo vseeno srali Ej so se specializirali. Zdaj v nizkem preletu se userje zadane rob havbe, drek leti po celi havbi, direkt v šipo od koder se odbije in razsuje še po strehi (sanke niso nič obranile). 4m dolgo sled je naredil - to nisem še videl. Škoda, da nisem slikal. Nimam glih občutljivega želodca, ampak tukaj me je pa kr malo zvilo, da sem sapo lovil ob poglediu na to golobjo mojstrovino. Citiraj
Alex Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec (urejeno) pred 8 minutami je Boss napisal: Ej so se specializirali. Zdaj v nizkem preletu se userje zadane rob havbe, drek leti po celi havbi, direkt v šipo od koder se odbije in razsuje še po strehi (sanke niso nič obranile). 4m dolgo sled je naredil - to nisem še videl. Škoda, da nisem slikal. Nimam glih občutljivega želodca, ampak tukaj me je pa kr malo zvilo, da sem sapo lovil ob poglediu na to golobjo mojstrovino. To pomeni pri nas na obali, da boš dobil dosti šolfov. Veliko ptičjega dreka= veliko denarja. 😊 Popravljeno 10. marec od Alex Citiraj
godlike Napisano 10. marec Prijavi Napisano 10. marec (urejeno) pred 4 urami je Jest napisal: po šipi ti bojo vseeno srali Ja to je neodvisno od tega kdo je na oblasti. Popravljeno 10. marec od godlike Citiraj
jures Napisano 10. marec Avtor Prijavi Napisano 10. marec Đrmni 2,3€ ta zelen ...naslednjic pridem upam z lpg... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Janez007 Napisano včeraj ob 14:20 Prijavi Napisano včeraj ob 14:20 (urejeno) Tankajte v torek ... se bosta zelo verjetno bencin in dizel pocenila. Saj se počutim, kot da bi bil JJ na oblasti. 🤣 Popravljeno včeraj ob 14:22 od Janez007 4 1 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 15:34 Prijavi Napisano včeraj ob 15:34 pred 32 minutami je Tilen5 napisal: Dol s Holobom! To itak vedno 💪 1 Citiraj
FuManchu Napisano včeraj ob 15:45 Prijavi Napisano včeraj ob 15:45 Pred eno uro je Janez007 napisal: Tankajte v torek ... se bosta zelo verjetno bencin in dizel pocenila. Saj se počutim, kot da bi bil JJ na oblasti. 🤣 Me je zamikalo, da bi šel kr še enga bencinarja nabavit😁 2 3 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 16:01 Prijavi Napisano včeraj ob 16:01 Jaz sem na rezervi v cx30, avto kaže, da je še 40 km dometa. Ampak bom riskiral in se vozil te dni v rikverc, da kaj prišparam do torka. 1 4 Citiraj
Bini Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Pred eno uro je Alex napisal: Jaz sem na rezervi v cx30, avto kaže, da je še 40 km dometa. Ampak bom riskiral in se vozil te dni v rikverc, da kaj prišparam do torka. Jaz pa povnga.... 🥴😉 Citiraj
Boss Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Ne se veselit prezgodaj - Taubi pravi, da bo trošarine zvišal. Sam zato, da nas jebe v glavo. Dol s Holobom.😜 2 Citiraj
godlike Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 3 urami je Janez007 napisal: Tankajte v torek ... se bosta zelo verjetno bencin in dizel pocenila. Saj se počutim, kot da bi bil JJ na oblasti. 🤣 Enga sem tankal danes. Drugega pa bom moral v ponedeljek. Meni ne bo noben nič šenkal 😅 3 Citiraj
Janez007 Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 24 minutami je godlike napisal: Enga sem tankal danes. Drugega pa bom moral v ponedeljek. Meni ne bo noben nič šenkal 😅 Tankaj 5 litrov oz. kolikor rabiš do torka ... 😃 1 Citiraj
godlike Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami V malo raketo gre 33L od oka. Da bi za 1€ 2x stal na pumpi, nima smisla. Je čas več vreden. Mogoče pa delam od doma, pa ne bom rabil tankat pred torkom. 😉 1 Citiraj
Boss Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Pa ne boš šenkal ta 1€ temu nemarnemu ptiču. Naj si zapomni dan, ko mu nisi dal evra. 1 Citiraj
godlike Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 15 urami je Boss napisal: Pa ne boš šenkal ta 1€ temu nemarnemu ptiču. Naj si zapomni dan, ko mu nisi dal evra. Zakaj pa njemu? Bolj Petrolu. To kaj je dražje Petrol pobaše. Samo malo več ddv-ja dobi drža od višje osnove. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.