Jest Napisano nedelja ob 10:55 Prijavi Napisano nedelja ob 10:55 Zakaj Petrolu? Saj laho tankaš tudi drugje ... INA, Logo, Shell,... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano nedelja ob 11:06 Prijavi Napisano nedelja ob 11:06 pred 12 minutami je godlike napisal: Zakaj pa njemu? Bolj Petrolu. To kaj je dražje Petrol pobaše. Samo malo več ddv-ja dobi drža od višje osnove. Glede na strokovnjake na temu forumu, sem pa mislil, da gre Golobu 100% znesek kar tankaš. 2 Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 14:20 Prijavi Napisano nedelja ob 14:20 (urejeno) pred 7 urami je Jest napisal: Zakaj Petrolu? Saj laho tankaš tudi drugje ... INA, Logo, Shell,... INA (je hrvaško, se izogibam, dokler meje ne uredijo), Shell (mi ni v bližini), Mol pa ima E10. Meni nič ne manjka na Petrolu. A ne bi smel tam točit? 😉 Popravljeno nedelja ob 18:24 od godlike 1 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 18:14 Prijavi Napisano nedelja ob 18:14 pred 7 urami je godlike napisal: Zakaj pa njemu? Bolj Petrolu. To kaj je dražje Petrol pobaše. Samo malo več ddv-ja dobi drža od višje osnove. Kle gor kar nekako vlada neka teorija zarote, da za pocenitve je zaslužen kakšen pristen desni patriot, za podražitve pa vedno in samo Golob, ki si baje tlači dobičke v svoje in Tinine žepe oz. torbico. Da se ne razvija kakšen pretiran spopad med forumaši preventivno za vsako stvar obtožimo Goloba pa je mir. Volk sit kozli celi in to je najbolj važno. Drugač pa malo te moram popravit, dokler bo regulirana cena, Petrol kaj dosti ne more vplivat na ceno, ampak vpliva zgolj gibanja cene nafte na borzah in menjalni tečaj €/$. Edini, ki nekako kompenziran vse skupaj je vlada, ki viša trošarine pri nizkih borznih cenah naftnih derivatov in obratno. Pač nek buffer al kako bi se temu reklo. V glavnem, da pomirim strasti - Holob je kriv, dol z njim. 2 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 18:20 Prijavi Napisano nedelja ob 18:20 pred 3 urami je godlike napisal: Meni meni nič ne manjka na Petrolu. A ne bi smel tam točit? 😉 Ejej, Pandorino skrinjico odpiraš... jaz sem tud reden gost na Petrolu, sploh od kar majo app. Ampak pazi, ker zdaj bo priletelo nekaj ogorčenih postov kako so drugi boljši in da je Petrol zanič. 1 Citiraj
Jest Napisano nedelja ob 18:22 Prijavi Napisano nedelja ob 18:22 pred 4 urami je godlike napisal: INA (je hrvaško, se izogibam, dokler meje ne uredijo), Shell (mi ni v bližini), Mol pa ima E10. Meni meni nič ne manjka na Petrolu. A ne bi smel tam točit? 😉 MOL = INA https://mol.si/si/o-nas/mol-slovenija-d-o-o/mol-ina-d-o-o 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
FuManchu Napisano nedelja ob 18:22 Prijavi Napisano nedelja ob 18:22 Normalno, da je holob kriv. Saj ima on oblast čez. 1 Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 18:28 Prijavi Napisano nedelja ob 18:28 (urejeno) pred 19 minutami je Boss napisal: Drugač pa malo te moram popravit, dokler bo regulirana cena, Petrol kaj dosti ne more vplivat na ceno, ampak vpliva zgolj gibanja cene nafte na borzah in menjalni tečaj €/$. Vplivat ne more. Ampak če tankam jutri, je kupil gorivo ceneje na borzi in proda po maksimalni možni ceni naprej. Če bom točil v torek in država ne bi višala trošarin bo znižala, po formuli, naksimalno možno ceno. Ker bo Petrol kupil prav tako gorivo za torek na borzi, bo marža Petrolu nižja. Torej če tankam jutri, bo imel Peteol več od tega, kot če država ceno spusti in tankam v torek na Petrolu. pred 12 minutami je Jest napisal: MOL = INA To To pa nisem vedel, da slovenska INA ni več pod Hrvaško.... Pa sedež v Kopru. Prej je imel Mol v Lendavi. Popravljeno nedelja ob 18:35 od godlike Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 18:33 Prijavi Napisano nedelja ob 18:33 pred 9 minutami je FuManchu napisal: Normalno, da je holob kriv. Saj ima on oblast čez. No vidiš @godlike... o tem govorim. 😜 2 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 18:38 Prijavi Napisano nedelja ob 18:38 pred 6 minutami je godlike napisal: Ampak če tankam jutri, je kupil gorivo ceneje na borzi in proda po maksimalni možni ceni naprej. Če bom točil v torek in država ne bi višala trošarin bo znižala, po formuli, naksimalno možno ceno. Ker bo Petrol kupil prav tako gorivo za torek na borzi, bo marža Petrolu nižja. Torej če tankam jutri, bo imel Peteol več od tega, kot če država ceno spusti in tankam v torek na Petrolu. Gorivo je že kupil ceneje, ker višina regulirane cene je vezana na preteklo 14 dnevno obdobje povprečne cene nafte na borzah. Ampak, če pa gre gor jo je pa kupil dražje in jo bo prodajal z manj dobička, do popravka regulirane cene. Ampak, ker gre gor in dol vse skupaj se obe te zadevi nekje v letnem merilu poglihata. Citiraj
Jest Napisano nedelja ob 18:38 Prijavi Napisano nedelja ob 18:38 pred 4 urami je godlike napisal: Meni nič ne manjka na Petrolu. A ne bi smel tam točit? 😉 Mani tudi ne… večinoma tankam na Petrolu… enostavno zato, ker jih je največ tam, kjer se vozim… Če je rezervoar prazen, ko se peljem mimo kakšne druge, grem pač tankat tam… Poleg tega mi je Petrol še bolj enostaven, ker imajo aplikacijo in sem najhitreje gotov, ker ni treba hodit v vrsto pred blagajno… Itak grem pa tankat nekje na vsake dva meseca ali mogoče malo manj … Nazadnje sem tankal 19.2. Pa še nič ne kaže, da bom šel v naslednjem tednu ali dveh … Se lepo večinoma napolni doma v garaži … Edino če grem na kakšno daljšo pot, je potreba po bencinu prej… 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano nedelja ob 18:50 Avtor Prijavi Napisano nedelja ob 18:50 Petrol je dalec najboljsi pri enostavnosti, ne vem kdaj sem bil nazadnje notri da bi plačal. Nobene guzve, se na motorju ne rabis niti celade dol dat. Edino na WCjih na AC jim pa ne dela logika, vse mas digitalno pa qr kode, za lulat pa rabis se plasticno petrol kartico........in dejansko moras preskociti rampo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano nedelja ob 19:04 Prijavi Napisano nedelja ob 19:04 Nekateri so prepričani, da je gorivo pri Petrolu zanič… in da z gorivom na drugih črpalkah naredijo veliko več kilometrov … 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano nedelja ob 19:26 Prijavi Napisano nedelja ob 19:26 pred 46 minutami je Boss napisal: Gorivo je že kupil ceneje, ker višina regulirane cene je vezana na preteklo 14 dnevno obdobje povprečne cene nafte na borzah. Ampak, če pa gre gor jo je pa kupil dražje in jo bo prodajal z manj dobička, do popravka regulirane cene. Ampak, ker gre gor in dol vse skupaj se obe te zadevi nekje v letnem merilu poglihata. Logično. To je bilo samo mišljeno, če grem tankat jutri ali v torek. Poznam model izračuna cene itd... Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 19:34 Prijavi Napisano nedelja ob 19:34 Dol s Petrolom. Naj živi shell. 😄 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 22:39 Prijavi Napisano nedelja ob 22:39 pred 3 urami je Alex napisal: Dol s Petrolom. Naj živi shell. 😄 Sem pa precej raj "PETROLhead" kot pa "SHELL of a person" 😝 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.