Zdravo,
z/za ženo počasi iščeva eno dvojko 2007-2014, če se je slučajno komu skrila pod kavč in jo je pozabil dat na avto.net 😀 Sprejmem tudi od sosedovega bratranca ponudbe, tako da če niste ziher katero generacijo ima Jožko, tole iščemo (lahko tudi pred faceliftom):
Tam nekje do 20. junija 2025 je deadline, ko moja zaključi s porodniško. Bom pa začel malo bolj resno v Nemčijo gledat, če se do konca maja nič ne najde pri nas.
Motor: Najraje 1.3 75hp. Bencinar obvezno.
Menjalnik: Če obstaja avtomatik nočem niti vedet.
Barva: Najraje zelena > bordo rdeča > rumena > oranžna (v tem vrstnem redu)
Vrata: Skoraj nujno 5 vrat (morda jo uspem prepričat, da bi šlo s 3 vratno)
Feltne: 16" se mi zdijo precej brezveze, da jih bo praskala po robnikih. 15"* ali 14" aluminjaste so OK, skoraj najraje pa bi kar jeklenke. Zgoraj na fotki so edine 15" litke, ki mi niso všeč, ampak ni dealbreaker. Lahko so neoriginalne feltne, ampak če vidim Rialke bom kozlal. Ostalo pa čisto odvisno. Samo naj bodo vsaj približno homologirane.
Klima: Mora bit. Ročna je čisto OK, čeprav ne vem, če sem sploh videl kakšno z avtomatsko.
Radio: Nisem čisto proti fancy originalu, ampak če ima avto tisto konzolo za 2DIN (lahko tudi prazno), je pomoje skoraj bolje.
Facelift: Plus točke, ampak sploh ni nujno.
Ostalo: Naj ma čim manj za crknit.
Od dilerja: V življenju nisem enga avta videl takega v živo pri dilerju, kot se je oglaševal. Tako da iz principa najraje ne, ampak morda pa kdo pozna poštenjake.
Budget: Odvisno. Če se najde neka lepotica z malo kilometri, jo z veseljem še 20 let furamo. Lahko pa vzameva zgonjeno kljuse za par let, če je cena primerna. SHOW ME WHAT YOU GOT
Lokacija: Za lep avto se gre tudi v Lendavo, za kljuse bi pa raje, da je bližje Ljubljani ali ravnejši Gorenjski.
Par zadev mi še ni čisto jasnih, pa bom v drugi temi vprašal in morda dopolnim kriterije.
Aja, danes sva šla gledat na Brezovico eno "zelo lepo", ker sva bila ravno na poti iz Logatca. Počena šipa spredaj od kamenčka, paneli 3 različnih barv, nekaj rje in neke male razpokice po lučeh. Znotraj kot da bi furali ovce in najhujše; Renault Kadjar tepihi na tleh. 🤢 Dosti bolj v detajle nisem gledal. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20808064&display=Mazda Mazda2
Toliko zaenkrat pa hvala vnaprej, če kdo kaj izvoha. Zmagovalnemu nasvetu ne uide kaka runda muffinov od moje.
LP,
Oskar
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.