Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

to je podobno kot v šolah, zdaj je že vsak mulc ki ima 3 treninge fuzbala na teden kao športnik :), in mamice pišejo, da ne smejo preveč telovadit.....se spomnim svojih srednješolskih let, kjer smo imeli v gimanziji kr športni oddelek (en razred) potem so bili pa poleg nas, ki smo imeli po 11 treningov na teden, z enakim statusom nekdo ki je treniral ples (2x na teden), vaterpolo (3x na teden) in podobni šahovski športi :).....

Napisano

Sicer smo v temi cene goriv ... pa ne bom nehal - glede statusov se je zadeva izrodila, če samo pogledamo odločbe šolarjev, ta tega ne zmore, drugi onega. Menda imajo danes tudi na  fakultetah nekateri študentje status oz. z odločbo, ki jim omogoča podaljšan čas pisanja izpitov, kolokvijev ... še malo pa nas bodo vozili slepi in gluhi piloti 🙃

Zdaj grem pa v Mazde natankat bencin. :)

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

To pa je gorivo za politike in kregat narod. Menda je JJ v prejšnjem mandatu podelil 7 takih dodatkov-penzij, Golob v tekočem 8.

Če bi mene kdo vprašal, bi jaz vse te dodatke ukinil. Dober umetnik je dobil nagrado, je cenjen, in to je to. Podobno bi naredil z ostalimi dodatki za razne državne "zaslužnosti", ki so jih morda nekateri zaslužili, dosti je pa tudi takih, ki si jih niso, ampak so bili zraven ... plačujemo jih davkoplačevalci. Teh stvari (žrtvovanje za državo) se ne dela za denar, za morebitne dodatke, ali pa enostavno jaz zadev ne razumem?

Enkrat toliko se 100% strinjam s tvojim razmišljanjem. 👍

Napisano

Sej se strinjam, da to nima smisla, ampak da bi pa zato na referendume hodili je pa še bolj abotno in mnogo dražje.

Ok back to cene goriv.

Tole bo dražje, ampak kako bo pa ćez 14 dni?

33112_1.png

Napisano
pred 3 minutami je Boss napisal:

Sej se strinjam, da to nima smisla, ampak da bi pa zato na referendume hodili je pa še bolj abotno in mnogo dražje.

Ok back to cene goriv.

Tole bo dražje, ampak kako bo pa ćez 14 dni?

Po moje bo enako, ker bo perjad dvignilia  trošarine. Malha je prazna. 

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Po moje bo enako, ker bo perjad dvignilia  trošarine. Malha je prazna. 

A če ne bo dvignila trošarina, a se boš opravičil al se boš delal, da tega nisi napisal. To je zdaj popularno v politiki, da dajo javno izjavo pol se pa delajo, da niso tega rekli in da je bil to AI.🤪

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

A če ne bo dvignila trošarina, a se boš opravičil al se boš delal, da tega nisi napisal. To je zdaj popularno v politiki, da dajo javno izjavo pol se pa delajo, da niso tega rekli in da je bil to AI.🤪

Kaj sem napisal? Kdo jaz?? 🤔

Napisano
WWW.24UR.COM

Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah liter 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocest podražil za 2,7 centa na 1,495 evra, liter dizelskega goriva pa za 1,1 centa na 1,524 evra.

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 minuto je Jest napisal:
WWW.24UR.COM

Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah liter 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocest podražil za 2,7 centa na 1,495 evra, liter dizelskega goriva pa za 1,1 centa na 1,524 evra.

Zdaj sem tankal oba avta, benzin in dizel

Oba, sta bila kar prazna, tako, da bi moral tankat v vsakem primeru. 

Napisano

Cene nafte gredo dol, holob pa nam nabija cene. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 3 minutami je FuManchu napisal:

Cene nafte gredo dol, holob pa nam nabija cene. 

Pravilno. Kaj pa se vozite z benzinom. 

Poglejte nas električniste. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.