sportman333 Napisano včeraj ob 07:49 Prijavi Napisano včeraj ob 07:49 to je podobno kot v šolah, zdaj je že vsak mulc ki ima 3 treninge fuzbala na teden kao športnik :), in mamice pišejo, da ne smejo preveč telovadit.....se spomnim svojih srednješolskih let, kjer smo imeli v gimanziji kr športni oddelek (en razred) potem so bili pa poleg nas, ki smo imeli po 11 treningov na teden, z enakim statusom nekdo ki je treniral ples (2x na teden), vaterpolo (3x na teden) in podobni šahovski športi :)..... 5 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 08:38 Prijavi Napisano včeraj ob 08:38 Za status športnika se gre zdaj... Tam so ugodnosti. Citiraj
Janez007 Napisano včeraj ob 09:33 Prijavi Napisano včeraj ob 09:33 Sicer smo v temi cene goriv ... pa ne bom nehal - glede statusov se je zadeva izrodila, če samo pogledamo odločbe šolarjev, ta tega ne zmore, drugi onega. Menda imajo danes tudi na fakultetah nekateri študentje status oz. z odločbo, ki jim omogoča podaljšan čas pisanja izpitov, kolokvijev ... še malo pa nas bodo vozili slepi in gluhi piloti 🙃 Zdaj grem pa v Mazde natankat bencin. 3 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 10:36 Prijavi Napisano včeraj ob 10:36 pred 4 urami je Janez007 napisal: To pa je gorivo za politike in kregat narod. Menda je JJ v prejšnjem mandatu podelil 7 takih dodatkov-penzij, Golob v tekočem 8. Če bi mene kdo vprašal, bi jaz vse te dodatke ukinil. Dober umetnik je dobil nagrado, je cenjen, in to je to. Podobno bi naredil z ostalimi dodatki za razne državne "zaslužnosti", ki so jih morda nekateri zaslužili, dosti je pa tudi takih, ki si jih niso, ampak so bili zraven ... plačujemo jih davkoplačevalci. Teh stvari (žrtvovanje za državo) se ne dela za denar, za morebitne dodatke, ali pa enostavno jaz zadev ne razumem? Enkrat toliko se 100% strinjam s tvojim razmišljanjem. 👍 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 12:26 Prijavi Napisano včeraj ob 12:26 Sej se strinjam, da to nima smisla, ampak da bi pa zato na referendume hodili je pa še bolj abotno in mnogo dražje. Ok back to cene goriv. Tole bo dražje, ampak kako bo pa ćez 14 dni? Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 12:30 Prijavi Napisano včeraj ob 12:30 pred 3 minutami je Boss napisal: Sej se strinjam, da to nima smisla, ampak da bi pa zato na referendume hodili je pa še bolj abotno in mnogo dražje. Ok back to cene goriv. Tole bo dražje, ampak kako bo pa ćez 14 dni? Po moje bo enako, ker bo perjad dvignilia trošarine. Malha je prazna. Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 16:49 Prijavi Napisano včeraj ob 16:49 pred 6 urami je Alex napisal: Po moje bo enako, ker bo perjad dvignilia trošarine. Malha je prazna. A če ne bo dvignila trošarina, a se boš opravičil al se boš delal, da tega nisi napisal. To je zdaj popularno v politiki, da dajo javno izjavo pol se pa delajo, da niso tega rekli in da je bil to AI.🤪 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 18:32 Prijavi Napisano včeraj ob 18:32 pred 2 urama je Boss napisal: A če ne bo dvignila trošarina, a se boš opravičil al se boš delal, da tega nisi napisal. To je zdaj popularno v politiki, da dajo javno izjavo pol se pa delajo, da niso tega rekli in da je bil to AI.🤪 Kaj sem napisal? Kdo jaz?? 🤔 1 Citiraj
Jest Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami S torkom podražitev bencina, dizla in kurilnega olja | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah liter 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocest podražil za 2,7 centa na 1,495 evra, liter dizelskega goriva pa za 1,1 centa na 1,524 evra. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 1 minuto je Jest napisal: S torkom podražitev bencina, dizla in kurilnega olja | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se bo ob nespremenjenih trošarinah liter 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocest podražil za 2,7 centa na 1,495 evra, liter dizelskega goriva pa za 1,1 centa na 1,524 evra. Zdaj sem tankal oba avta, benzin in dizel Oba, sta bila kar prazna, tako, da bi moral tankat v vsakem primeru. Citiraj
FuManchu Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Cene nafte gredo dol, holob pa nam nabija cene. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 3 minutami je FuManchu napisal: Cene nafte gredo dol, holob pa nam nabija cene. Pravilno. Kaj pa se vozite z benzinom. Poglejte nas električniste. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.