g.Wankel Napisano 27. junij, 2022 Prijavi Napisano 27. junij, 2022 Pred eno uro je DonFelipe napisal: In verjemi mi, ta ni samo za šotorsko oziroma počitniško prikolico, ampak še za marsikaj drugega. Dec objasnu vse. null 7 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. junij, 2022 Prijavi Napisano 27. junij, 2022 pred 6 urami je Shrek napisal: Tudi bencinarja neb nikoli imel...🤣 Vlečno kljuko imajo samo Čehi, da prikolico vozijo 😂 Povsem napačno si obveščen. Oz. pomankljivo informiran. Čehi vozjo bicikle na strehi. Vlečna kljuka je za prevoz biciklov, takšnih ki jih je škoda za na streho. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
DonFelipe Napisano 28. junij, 2022 Prijavi Napisano 28. junij, 2022 Ti si nor! A veš kaj pa vpliva na tvojo porabo? Citiraj
Boss Napisano 28. junij, 2022 Prijavi Napisano 28. junij, 2022 Alex je že tolk zarečenega kruha pojedu, da se je že kr mal zredu. 😜 Drugač pa ja se kar strinjam... ni šanse, da kupim rabljen avto s kljuko. Ko se spomnim davnih let, kako smo z vleko ne preveč težkih prikolic zjebal sklopko na yugotu vsako leto med dopustom. Še celo na Wartburgu pa je mela prikola z robo le cca 400kg. Sreča so bili vsi teli avto tolk enostavni, da sem si lahko sklopko sam menjaval. S kljukami se avto uničuje pa ne glede kolk so praktične. Ja tudi, če se sam bicikle gor vozi... ko se gre na dopust jih večina takih preobremeni zadnjo premo pa če pol počijo fedri je to še najmanj. 2 1 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 29. junij, 2022 Prijavi Napisano 29. junij, 2022 Aja? Potem ne poznate praktičnosti v kolikor toliko govorite čez kljuke. Citiraj
Alex Napisano 29. junij, 2022 Prijavi Napisano 29. junij, 2022 pred 16 minutami je DonFelipe napisal: Aja? Potem ne poznate praktičnosti v kolikor toliko govorite čez kljuke. Kljuka je dobra za šlepat drugi avto. Ali pa, za vozit pivo na dopust. 😉 Citiraj
Shrek Napisano 29. junij, 2022 Prijavi Napisano 29. junij, 2022 (urejeno) In to češko... V češki prikolici... Popravljeno 29. junij, 2022 od Shrek 1 Citiraj
FuManchu Napisano 29. junij, 2022 Prijavi Napisano 29. junij, 2022 pred 1 uro je Alex napisal: Kljuka je dobra za šlepat drugi avto. Ali pa, za vozit pivo na dopust. 😉 Kljuka je super v vseh pogledih. Če se mi kdo nabije zadi ga bom po vsej verjetnosti odvlekel sabo... Sploh je pa fina, če imaš doma prikolico tako ali drugačno. Je velik lažje vlečt, kot brez kljuke 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 29. junij, 2022 Prijavi Napisano 29. junij, 2022 pred 46 minutami je FuManchu napisal: Kljuka je super v vseh pogledih. Če se mi kdo nabije zadi ga bom po vsej verjetnosti odvlekel sabo... Sploh je pa fina, če imaš doma prikolico tako ali drugačno. Je velik lažje vlečt, kot brez kljuke Sam zna bit pa zlo zabavno vlect brez kljuke 😂 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 pred 7 urami je FuManchu napisal: Kljuka je super v vseh pogledih. Če se mi kdo nabije zadi ga bom po vsej verjetnosti odvlekel sabo... Sploh je pa fina, če imaš doma prikolico tako ali drugačno. Je velik lažje vlečt, kot brez kljuke Avto je narejen za se vozit. Če rabiš kaj tovori je za to namenjen kombi. Za večje tovore pa tovornjak. Če bi bili avti narejeni za tovorjenje balasta , bi bili že vsi serijsko opremljeni z kljuko. 😉 1 1 Citiraj
Shrek Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 (urejeno) Izjema smo Čehi. Popravljeno 30. junij, 2022 od Shrek 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 Kaj mislite za koliko bodo šle cene gor čez 4 dni, torej 4. julija? Dvomim, da bo šlo kaj dol, ne glede na svetovne trge goriv. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 pred 3 urami je Z M A J napisal: Kaj mislite za koliko bodo šle cene gor čez 4 dni, torej 4. julija? Dvomim, da bo šlo kaj dol, ne glede na svetovne trge goriv. za 5 centov. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 dne 28. 6. 2022 ob 22:05 je Boss napisal: ni šanse, da kupim rabljen avto s kljuko. S kljukami se avto uničuje pa ne glede kolk so praktične. Ni šans da kupim rabljen avto od osebka, ki ima 100kil. Zic je zanesljivo zje... vprašanje kako je s fedri. 1 3 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal: Ni šans da kupim rabljen avto od osebka, ki ima 100kil. Zic je zanesljivo zje... vprašanje kako je s fedri. Si koga od nas mogoče mislil 1 2 Citiraj
FuManchu Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal: Ni šans da kupim rabljen avto od osebka, ki ima 100kil. Zic je zanesljivo zje... vprašanje kako je s fedri. Vsak taprav dec ma 100kg skor🤣 Bolj je odvisno od kvalitete sedeža in usnja oz. tkanine. 1 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 Pred eno uro je FuManchu napisal: Vsak taprav dec ma 100kg skor🤣 Bolj je odvisno od kvalitete sedeža in usnja oz. tkanine. Ta forum me bo čist ponižal. Nisem ne pravi slovan, ne pravi dec 1 3 1 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 Glej, če ne veganiraš, gretiraš, kardaširaš, LGBT-jaš in podobne novodobne neumnosti počneš potem si na pravi poti. 2 Citiraj
Bini Napisano 30. junij, 2022 Prijavi Napisano 30. junij, 2022 Nihče ne ve kaka bo cena, samo ugibamo lahko..... Citiraj
samSimon Napisano 1. julij, 2022 Prijavi Napisano 1. julij, 2022 Verjetno skrajni čas, da tankam kurilca doma, jeseni bo verjetno samo še huje, ne? Seveda mislim cisterno za ogrevanje 😅 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. julij, 2022 Prijavi Napisano 1. julij, 2022 Jaz sem tankal danes čeprav sem imel še nekaj v tanku,.. se ne obremenjujem(na delo me more avto pripeljat pa če je po 2€) Citiraj
Alex Napisano 1. julij, 2022 Prijavi Napisano 1. julij, 2022 pred 6 minutami je TiEn napisal: Jaz sem tankal danes čeprav sem imel še nekaj v tanku,.. se ne obremenjujem(na delo me more avto pripeljat pa če je po 2€) Kateri ples je bil danes na pumpah? 🤔 Citiraj
Bini Napisano 1. julij, 2022 Prijavi Napisano 1. julij, 2022 pred 41 minutami je samSimon napisal: Verjetno skrajni čas, da tankam kurilca doma, jeseni bo verjetno samo še huje, ne? Seveda mislim cisterno za ogrevanje 😅 Uf, jaz pa samo upam, da bo drugo leto cena padla na 1€....🤔 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.