Deeyan Napisano 23. julij, 2022 Prijavi Napisano 23. julij, 2022 Kot zanimivost so ze pred leti nardil predelavo na RX8 na vodik Mazda RX-8 Hydrogen RE - Wikipedia EN.M.WIKIPEDIA.ORG 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 23. julij, 2022 Prijavi Napisano 23. julij, 2022 Ja, samo pri nas se zadeva ne bi obnesla glede homologacije tako kot Dacia na etanol Citiraj
FuManchu Napisano 23. julij, 2022 Prijavi Napisano 23. julij, 2022 pred 1 minuto je DonFelipe napisal: Ja, samo pri nas se zadeva ne bi obnesla glede homologacije tako kot Dacia na etanol Bolj kot homologacija bi bil problem sam vodik oz. kje bi ga točil pri nas. Citiraj
DonFelipe Napisano 23. julij, 2022 Prijavi Napisano 23. julij, 2022 Tudi to je vprašanje. Že plin nima dobre mreže Citiraj
Slivka Napisano 28. julij, 2022 Prijavi Napisano 28. julij, 2022 Ja, tako gre to: nafta se je podražila za dvakrat (glede na čas korone), naftna družba pa je dobiček povečala za 5 krat... https://siol.net/posel-danes/novice/nafta-znova-drazja-584631 Kdo zdaj koga kaj... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 1. avgust, 2022 Prijavi Napisano 1. avgust, 2022 Pocenitev! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 1. avgust, 2022 Prijavi Napisano 1. avgust, 2022 Glej no, enkrat da se izide tako, da imam prazen rezervoar takoj po pocenitvi. Moram že zjutraj na črpalko, da ne presahne... 2 1 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 Vsak si sam izračuna kako se mu najbolj izide .... 1 Citiraj
50keda Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 Ja, ni druge kot da se popoldne grem furat, da spraznem tank in lahko grem tankat poceni bencin. 1 2 1 Citiraj
Boss Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 Jaz bom pa naredil en daljši krog, da preverim kje je za kak cent cenejše gorive. Prav dobro se počutim, ko tako privarčujem za gorivo. Ljudje so razvajeni in se jim ne da, jaz pa vem, da brez muje (Mujo z malo) se še čevelj ne obuje. 🤪 4 Citiraj
Bini Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 A niso eni pametovali kako bo šlo gorivo še samo gor..... 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 Pred eno uro je Bini napisal: A niso eni pametovali kako bo šlo gorivo še samo gor..... In zdaj, ko ne gre, sli SLABE volje, ali kaj želiš povedati? (sem vesel, da glih vsaka črna napoved, se vendarle NE uresniči, matrwola, no, že tako je folk čedalj bolj zamorjen, kamorkoli pogledam). 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 pred 13 minutami je Z M A J napisal: In zdaj, ko ne gre, sli SLABE volje, ali kaj želiš povedati? (sem vesel, da glih vsaka črna napoved, se vendarle NE uresniči, matrwola, no, že tako je folk čedalj bolj zamorjen, kamorkoli pogledam). Zanimivo.....🤔 Sem razmišljal ravno obratno,sem VESEL in vidim same spodbudne napovedi pa tudi ljudje so vedno bolj vedri in veseli...... (Do konc poletja) 🥴 2 Citiraj
TBA Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 pred 3 urami je Boss napisal: Jaz bom pa naredil en daljši krog, da preverim kje je za kak cent cenejše gorive. Prav dobro se počutim, ko tako privarčujem za gorivo. Ljudje so razvajeni in se jim ne da, jaz pa vem, da brez muje (Mujo z malo) se še čevelj ne obuje. 🤪 se bom js tud mogu mal zapelat. mogoč do LJ. od kar sem na dopustu nisem naredu 10km. pred 36 minutami je Bini napisal: Zanimivo.....🤔 Sem razmišljal ravno obratno,sem VESEL in vidim same spodbudne napovedi pa tudi ljudje so vedno bolj vedri in veseli...... (Do konc poletja) 🥴 vsaj čez poletje ne bo problemu. sredi jeseni pa spet razno razne omejitve. Citiraj
Boss Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 pred 3 urami je Bini napisal: A niso eni pametovali kako bo šlo gorivo še samo gor..... Brez regulacij bi teli požrešni vojni dobičkarji samo dražili. Vzrok bi pa bil: Putin Tam, kjer nimajo regulacij je že marsikje skoraj že 2,5 EUR: Norveška, Nemčija, Velika Britanija.... 1 1 Citiraj
Bini Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 pred 56 minutami je Boss napisal: Brez regulacij bi teli požrešni vojni dobičkarji samo dražili. Vzrok bi pa bil: Putin Tam, kjer nimajo regulacij je že marsikje skoraj že 2,5 EUR: Norveška, Nemčija, Velika Britanija.... Točno tako👍 Citiraj
Alex Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 (urejeno) pred 2 urama je Boss napisal: Brez regulacij bi teli požrešni vojni dobičkarji samo dražili. Vzrok bi pa bil: Putin Tam, kjer nimajo regulacij je že marsikje skoraj že 2,5 EUR: Norveška, Nemčija, Velika Britanija.... V Franciji ni regulirane cene pa je po večini od 1,68-2€.Preverjeno iz prve roke. Najcenejše gorivo je ponavadi na pumpah Total. Je pa tudi res, da je dvesto različnih prodajalcev in je res konkurenca na vsakih par kilometrov. Popravljeno 2. avgust, 2022 od Alex 2 Citiraj
Bini Napisano 2. avgust, 2022 Prijavi Napisano 2. avgust, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: V Franciji ni regulirane cene pa je po večini od 1,68-2€.Preverjeno iz prve roke. Najcenejše gorivo je ponavadi na pumpah Total. Je pa tudi res, da je dvesto različnih prodajalcev in je res konkurenca na vsakih par kilometrov. Pri nas je že 1.53€.... bencin95😉 3 Citiraj
Bini Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 Na tem bencinskem servisu več dni namesto bencina točili dizel, v okvari do 500 vozil SIOL.NET Na Hrvaškem na bencinski črpalki Ina v Donji Dubravi v Medžimurju so vozniki več dni... Tudi to se zgodi, mogoče bi pa naši X motorji šli na tole novo gorivo... 🙃😊 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 3. avgust, 2022 Prijavi Napisano 3. avgust, 2022 To ni nič novega! V Zokilandu lahko vidiš kako malomaren folk zameša cevi oziroma točilne pištole dizel za bencin in obratno ; tisti kateremu se mudi hitro zameša cevi in zgodi se omenjeno. Da ne govorimo kako tisti ki tankajo mešanico (stari mopedi, kosilnice, motokultivatorji, ...) pozabijo doliti olje ker ne smejo zadev rihtati na mestu po njihovo zaradi oviranja, kurilnega olja ne moreš več osebno točiti ampak ga imajo pod ključem,... Počasi bomo morali bojkotirati njih in gretovce da bodo videli kako ni enostavno... Nafto pa uporabljamo tudi za privabljanje in omamljanje divjih prašičev... 1 Citiraj
Boss Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 Če bo ostalo pri tem trendu bi lahko čez slabih 14 dni bil bencin pod 1,4 dizel pa pod 1,5. Mogoče je zato Pelosijeva šibala na Tajvan, da zaneti novo krizo in da spet dvigne ceno energentom. 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano 4. avgust, 2022 Prijavi Napisano 4. avgust, 2022 Ko pride do recesije in to zna bit kmalu bo nafta 50$ pred 2 minutama je Boss napisal: Če bo ostalo pri tem trendu bi lahko čez slabih 14 dni bil bencin pod 1,4 dizel pa pod 1,5. Mogoče je zato Pelosijeva šibala na Tajvan, da zaneti novo krizo in da spet dvigne ceno energentom. Sam d... k mešajo povsod..... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust, 2022 Prijavi Napisano 15. avgust, 2022 Rahla pocenitev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 15. avgust, 2022 Prijavi Napisano 15. avgust, 2022 pred 1 minuto je Z M A J napisal: Rahla pocenitev. To je le pesek v oči. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.