Slivka Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Italijanskih dizela?ev danes ni na na?ih ?rpalkah (?empeter, Nova Gorica, Soklan) medtem ko je nadpovpre?no veliko Italijanskih bencinarjev, ki ?e v kantice to?ijo. A mogo?e kdo ve, ?e se bo spremenila cena goriva? A mogo?e kdo ve, kako se bo spremenila cena goriva? Se bo podra?ilo ali pocenilo? In kaj se bo podra?ilo oz. pocenilo? Citiraj
Gustav Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Italijanskih dizela?ev danes ni na na?ih ?rpalkah (?empeter, Nova Gorica, Soklan) medtem ko je nadpovpre?no veliko Italijanskih bencinarjev, ki ?e v kantice to?ijo. A mogo?e kdo ve, ?e se bo spremenila cena goriva? A mogo?e kdo ve, kako se bo spremenila cena goriva? Se bo podra?ilo ali pocenilo? In kaj se bo podra?ilo oz. pocenilo? Ravno ?eblajo po radiu da gre dizl dol bencin gor. kok pa ne vem. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Malenkostno - za manj kot cent se spremeni tako na gor kot na dol... ni omembe vredno Citiraj
Jest Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Malenkostno - za manj kot cent se spremeni tako na gor kot na dol... ni omembe vredno Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 LPG se bo jutri malenkost pocenil Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gelipter Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 LPG se bo jutri malenkost pocenil super lp ale? Citiraj
mazdaman Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 LPG se bo jutri malenkost pocenil Jaz sem pa v?eraj tankal Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
MazdaBoy Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Jaz sem pa v?eraj tankal Z veseljem bom jutri natankal poln rezervoar plina. Citiraj
jures Napisano 13. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2014 Danes ob masi ljudi v Rovinju cene dizla spustili na 9.78hrk!!! Vceraj 9.8hrk Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 Gorivo (vse razen LPG) od jutri spet drazje ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 A zato so lahi tako navalili na na?e ?rpalke. Se hotel nato?it, pa je bila taka gu?va, da sem prestavil na jutri... Citiraj
Deeyan Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Gorivo (vse razen LPG) od jutri spet drazje ... ?e zmer bom tanku samo za 30? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 29. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. april, 2014 ?e zmer bom tanku samo za 30? Kako ce jih bos dal za farbanje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Kako ce jih bos dal za farbanje nimam trenutno kej farbat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 V?eraj po spletu okoli??in(beri ena okrogla oran?na lu?ka mi je ?la mal na organe) natankal sakerja s kup?kom, cca 86? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 LPG se bo z jutri?njim dnem pri Petrolu spet nekoliko pocenil ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Deeyan Napisano 9. maj, 2014 Prijavi Napisano 9. maj, 2014 LPG se bo z jutri?njim dnem pri Petrolu spet nekoliko pocenil ... damn, ?imprej morm pre?altat na tovrstno gorivo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 12. maj, 2014 Prijavi Napisano 12. maj, 2014 Goriva od jutri cenej?a ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 12. maj, 2014 Prijavi Napisano 12. maj, 2014 kaj LPG ostane enako lp ale? LPG je sel pred nekaj dnevi dol ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano 12. maj, 2014 Prijavi Napisano 12. maj, 2014 LPG je sel pred nekaj dnevi dol ... To mi deli.... Citiraj
Gelipter Napisano 12. maj, 2014 Prijavi Napisano 12. maj, 2014 LPG je sel pred nekaj dnevi dol ... jest sem mislil da bo LPG tudi malo se pocenil bo treba ?e malo po?akat :vesel:lp ale? Citiraj
Jest Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 Goriva od jutri cenej?a ... In jutri spet nazaj gor ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 Glede na tako minimalno spremembo, se je sploh ?koda s tem ukvarjati. Pri polnem tanku bo recimo 60 do 80 centov razlike. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.