Z M A J Napisano 7. julij, 2015 Prijavi Napisano 7. julij, 2015 Sicer malenkostne spremembe, ampak raje navzdol kot navzgor, vsekakor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Germanija, pa nic ni narobe ce ta cnejs dizl tankas Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 in zakaj bi blo kaj narobe, ce tankas navaden dizel? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2015 in zakaj bi blo kaj narobe, ce tankas navaden dizel?Boss bo ziher reku da je gnojnca Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Kaj mam pa jaz s tem? :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 15. julij, 2015 Prijavi Napisano 15. julij, 2015 pomoje se je hotu mal hvalt, da je v nemciji pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. julij, 2015 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2015 Ha ha butli Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 20. julij, 2015 Prijavi Napisano 20. julij, 2015 Meni je prav. http://www.siol.net/novice/gospodarstvo/2015/07/nove_cene_goriva.aspx Citiraj
mazdaman Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 A ve kdo kam gredo jutri cene?Se spla?a ?e danes naro?iti kurilno olje? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 ?e je kdo morda v dilemi kam it tankat LPG, svetujem Verov?kovo, kjer imajo 0,555 za liter. NORO POCENI VO?NJA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 A ve kdo kam gredo jutri cene?Se spla?a ?e danes naro?iti kurilno olje? Saj se spreminjajo na dva tedna ali? Prejsnji teden se je dizel malce pocenil, ostalo je ostalo nespremenjeno ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Najbolj, za 2,2 centa po litru, se bo opolno?i pocenil 95-oktanski bencin. Njegova nova cena bo 1,331 evra za liter.Dizel se bo pocenil za 0,9 centa, za liter bo potrebno od?teti 1,178 evra. Citiraj
Gelipter Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Najbolj, za 2,2 centa po litru, se bo opolno?i pocenil 95-oktanski bencin. Njegova nova cena bo 1,331 evra za liter.Dizel se bo pocenil za 0,9 centa, za liter bo potrebno od?teti 1,178 evra.Uauuu....super novica ,jutri grem napolnit...:-):-):-)lp Citiraj
crusher Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Morem po?akat da mi doktor mazdo porihta, pol grem pa tud jaz nafilat mojo 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Uauuu....super novica ,jutri grem napolnit...:-):-):-)lpGelipter, ne pozabi ga nalit ?e v kantico 5L za domov, bo? pri?paral ?e nadaljnjih 11 centov. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ja, meni se bo tokrat precej poznalo. ?enina petka ima manj kot 1/4 rezervoarja, BTjki ?e 40 km sveti lu?ka, motor je tudi ?e bolj na hlape, pa ?e kak?nih 10 litrov v kantico za me?anico za motorko in kosilnico. Pri koli?ini se pa ?e malenkost kar nabere... Citiraj
Z M A J Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ja, meni se bo tokrat precej poznalo. ?enina petka ima manj kot 1/4 rezervoarja, BTjki ?e 40 km sveti lu?ka, motor je tudi ?e bolj na hlape, pa ?e kak?nih 10 litrov v kantico za me?anico za motorko in kosilnico. Pri koli?ini se pa ?e malenkost kar nabere...Saj pozna? pregovor; kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni. No in tovrstni pohlep mene dostikrat tepe (po denarnici). Ker se nasmejem v stilu; heh 5?, pa to je totalni drobi?. Ampak 20 x 5? je pa ?e 100 in kot gre drugi pregovor; "kamen na kamen pala?a" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Gelipter, ne pozabi ga nalit ?e v kantico 5L za domov, bo? pri?paral ?e nadaljnjih 11 centov. Ej...dobra ideja..se bom potrudil,,lp:-):-):-):-) 1 Citiraj
Boss Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Pol vzem vsaj 20 litrsko, da bo skoraj pol evra prihranka... to je pa ?e neki... to so bili 104 tolarji neko? Citiraj
dragana.stojiljk Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 ?e je le mo?nost in sem blizu tankam v Avstriji. V Cmureku. Diesel trenutno 1,09?. Se zna zgodit kako nedeljo med 9. in 10. zve?er da je 1? liter, ker je bencinska uro pred zaprtjem. Pa ob?utno ve? km naredim. 1 Citiraj
jures Napisano 4. avgust, 2015 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Jaz mam se 2000L cisterno zakopano pod vrtom za plin. Da to zdaj nafilas pa pocakas da bo benz 2? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Jaz mam se 2000L cisterno zakopano pod vrtom za plin. Da to zdaj nafilas pa pocakas da bo benz 2? Privat lpg pumpa Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Jest Napisano 17. avgust, 2015 Prijavi Napisano 17. avgust, 2015 Jutri spet malce dol ... za vse razen za plina?e Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 18. avgust, 2015 Prijavi Napisano 18. avgust, 2015 Kurilnega se bo kar splacalo narocit pocasi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.