Slivka Napisano 16. december, 2015 Prijavi Napisano 16. december, 2015 No, zdaj bomo pa videli, koliko je Shellova nafta res bolj?a od ostalih. Je pa res nekaj cenej?a - 90? za 100 litrov... Citiraj
Tadej7ad Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 V?eraj tankal dizla za 0,999 EUR (Gleisdorf, A) in se potem na naslednji pumpi videl ceno 0,989 EUR 1 Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Boss Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 ?udno, da danes se pa nih?e ni oglasil, ker gre za ob?utno zni?anje cen goriv. Za diesel celo 7,4 centa. http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/cene-pogonskih-goriv-ob-polnoci-obcutno-navzdol.html 1 Citiraj
Freak Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 A bemu, js sem pa dans tanku Citiraj
Boss Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 Pejt reklamirat pa naj ti denar vrnejo ... 1 Citiraj
Alex Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 ?udno, da danes se pa nih?e ni oglasil, ker gre za ob?utno zni?anje cen goriv. Za diesel celo 7,4 centa. http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/cene-pogonskih-goriv-ob-polnoci-obcutno-navzdol.htmlMa kak?no ob?utno zni?anje neki? Nafta je po 34 dolarjev za sod?ek trenutno in baje bo po novem letu padla celo na 20.Pri tej ceni bi morala bit 60 centov za liter. Jaz sem pravkar tankal, sicer samo pol rezervarja, da sem dobil nagradni bon za 10 let brezpla?nega tankanja.Prepla?al sem ga za neverjetnih 1,80? za pol rezervoarja. Res carsko.Sicer pa si vlada ne more privo??it manj?ega zni?anja oz.da bi pove?ala tro?arino, ker smo razen Italije ?e vedno najdra?ji v na?i okolici. 1 Citiraj
Boss Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 Se pravi nisi zadovoljen, ker je ni?je, a bi bilo bolje, da bi ?el gor? Citiraj
Alex Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Se pravi nisi zadovoljen, ker je ni?je, a bi bilo bolje, da bi ?el gor?Ne,seveda da je v redu,da gre dol,ker glede cen na svetovnih trgih sploh ne sme it gor ampak bi ga morali ?e znato bolj poceniti. Citiraj
Z M A J Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Ne,seveda da je v redu,da gre dol,ker glede cen na svetovnih trgih sploh ne sme it gor ampak bi ga morali ?e znato bolj poceniti.Rahlo cinicno bi lahko pripomnil, da so nam vrgli prgisce drobtin Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Rahlo cinicno bi lahko pripomnil, da so nam vrgli prgisce drobtin Se ne strinjam! Niti ne rahlo in niti ne cini?no... Citiraj
Jest Napisano 4. januar, 2016 Prijavi Napisano 4. januar, 2016 Cene goriv gredo jutri zacuda spet dol... 100 oktanski bencin bo cenejsi za 1,6 centa, dizelsko gorivo za 1 cent in 95 oktansko gorivo za 0,8 centa ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 4. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 4. januar, 2016 Noro 1 cent.....v italiji sem nasel dizel ze za 1.05....pa je italija sinonim za drag benz - na acticesti je se gedno dizl 1.4-1.5 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. januar, 2016 Prijavi Napisano 4. januar, 2016 Uf kok bo lu?tno, najprej 3benz centi za faking popravilo cest, v nadaljevanju je menda govora celo o 6 oz. 9. centih na liter! SUPER in ?e BOLJ?E OD TEGA SE OBETA! Fakkoff, pa naj za tole razpi?ejo referendum, ?e ga ?e za vsak klin?ev klinac! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 4. januar, 2016 Prijavi Napisano 4. januar, 2016 Uf kok bo lu?tno, najprej 3benz centi za faking popravilo cest, v nadaljevanju je menda govora celo o 6 oz. 9. centih na liter! SUPER in ?e BOLJ?E OD TEGA SE OBETA! Fakkoff, pa naj za tole razpi?ejo referendum, ?e ga ?e za vsak klin?ev klinac! Jebemliga..pa kaj se grejo,,???kaj ?e ho?ejo,,???pa saj gre za to od cestne takse in itd...to je Noro.?e bo to RES..bo cela Jeba.:-):-):-):-) lp, Citiraj
Baby Viper Napisano 4. januar, 2016 Prijavi Napisano 4. januar, 2016 tole se sploh sli? tragikomi?no:"Od litra bencina bo od jutri manj kot tretjina pripadla prodajalcu za njegov zaslu?ek in pokrivanje stro?kov nabave, pojasnjujejo Finance. Kar dve tretjini pa bosta ?li v dr?avno blagajno. Ali povedano v ?tevilkah: ?e boste za rezervoar bencina od?teli 60 evrov, bo prodajalcu ostalo 19,5 evra, kar 40,5 evra pa vam pobere dr?ava. Od tega zneska je 26,6 evra tro?arina, za 3,1 evra drugih dajatev, na vse to pa pla?ate ?e 10,8 evra DDV, pi?ejo v Financah" 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
lucky_13 Napisano 4. januar, 2016 Prijavi Napisano 4. januar, 2016 Meni se skrajno neumno zdi, da se na tro?arine in ostale dajatve, ki gredo dr?avi ?e zraven DDV nabije. Dr?ava si dodatno vzame zato, ker ti je ?e neki vzela. Definicija norosti! Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Avstrija tankal dizel po 0,933 pa ni najcenejsa pumpaEuro95 - 1.02? ! 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Se manj je, kot sem napisal ... 0,51? za liter UNP ... Enaka cena za LPG je ocitno tudi na Litijski v Ljubljani ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 13. januar, 2016 Prijavi Napisano 13. januar, 2016 Res je,sm mal pred novim letom tm napolnu bombo in vpra?u glede trajanja akcija, pa naj bi ?e cel januar taka cena dr?al. Se pa ne bi n? branu, ?e bi kr stalno taka cifra velala 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
nutrimedo Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 Sem se peljal v?eraj mimo Schladminga in ne boste verjeli, po koliko imajo dizl-po 91 centov in to v turisti?nem kraju za ljudi z debelej?o denarnico. ?koda, ker sem mel skoraj poln tank. Citiraj
Boss Napisano 14. januar, 2016 Prijavi Napisano 14. januar, 2016 ja ven bi zlil... tolk ugodne ponudbe pa res ni za zamudit Citiraj
jures Napisano 15. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2016 Ni samo bencin.... Cestninski razred 2A (avto):letna 110 ?mese?na 30 ?tedenska 15 ? Cene avstrijskih vinjet Cene vinjet za osebna vozila:letna 85,70 ?2-mese?na 25,70 ?10-dnevna 8,80 ? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 15. januar, 2016 Prijavi Napisano 15. januar, 2016 Ni samo bencin.... Cestninski razred 2A (avto):letna 110 ?mese?na 30 ?tedenska 15 ? Cene avstrijskih vinjet Cene vinjet za osebna vozila:letna 85,70 ?2-mese?na 25,70 ?10-dnevna 8,80 ? Samo Avstrijci imajo poleg vinjete se predornine... Na sever prakticno tezko prides, brez da bi placal se dodatno (recimo v smeri proti Salzburgu placas Tauern tunel ali ce gres cez Grosglockner ali pa ce gres na avtovlak cez Mallnitz ... ) ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 15. januar, 2016 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2016 Samo Avstrijci imajo poleg vinjete se predornine... Na sever prakticno tezko prides, brez da bi placal se dodatno (recimo v smeri proti Salzburgu placas Tauern tunel ali ce gres cez Grosglockner ali pa ce gres na avtovlak cez Mallnitz ... ) ... Mi mamo enako za Karavanke. ?e pa primerja? Trojane, Markovec, jih je v Avstriji vsaj 10x ve? takih po 500-1000m Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 15. januar, 2016 Prijavi Napisano 15. januar, 2016 Mi mamo enako za Karavanke. ?e pa primerja? Trojane, Markovec, jih je v Avstriji vsaj 10x ve? takih po 500-1000m Karavanke so skupne ... in se kasirajo verjetno samo zato, ker je tako skupaj dogovorjeno ... Kakorkoli... iz Slovenije skoraj ne mores priti na sever brez placila predornine ... pa ce gres do Salzburga ali pa do Dunaja ... Sicer so kaksni "obvozi"... samo koliko so stroskovno in casovno upraviceni pa je druga stvar ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.