Slivka Napisano 19. julij, 2016 Prijavi Napisano 19. julij, 2016 Kolikor je meni znano, je znotraj evropske unije prost pretok blaga in storitev... :ne vem: Ve kdo kaj ve? o tem? Citiraj
Jest Napisano 19. julij, 2016 Prijavi Napisano 19. julij, 2016 Kolikor je meni znano, je znotraj evropske unije prost pretok blaga in storitev... :ne vem: Ve kdo kaj ve? o tem? Naceloma ja... izjema je trosarisnko blago (cigareti, alkohol, pogonska goriva ... ) ... Vsaj tako imam v spominu, da je bilo enrkat govora... Zato sem pa tudi omenil ... Pa ze veckrat sem zasledil v kaksni oddaji na nemski TV, ko carina dela kontrole in pri kamionih preverjajo, ce imajo kaksne nelegalno pritrjene rezervoarje ... ker imajo menda lahko samo toliko goriva s seboj, kot je deklarirano v tehnicni dokumentaciji vozila ... Se nekaj na to temo >> http://in-fit.si/vstop-hrvaske-v-eu/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
samSimon Napisano 19. julij, 2016 Prijavi Napisano 19. julij, 2016 ?aki, potemtakem zdej lahko s Hrva?ke prpeljem 4 ?teke ?ikov, ne ve? zgolj 1? Citiraj
Jest Napisano 1. avgust, 2016 Prijavi Napisano 1. avgust, 2016 Od jutri dalje gorivo spet cenejse... >> http://www.zurnal24.si/opolnoci-se-spremenijo-cene-goriv-clanek-275267 95-oktanski bencin se bo pocenil za 1,2 centa pri litru. To pri polnem 50-litrskem rezervoarju pomeni 60 centov prihranka. Nova cena je 1,174 evra za liter.Dizelsko gorivo se opolno?i poceni za 2,2 centa, kar pri polnem 50-litrskem rezervoarju pomeni 1,10 evra prihranka. Nova cena je 1,080 evra za liter. 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 16. avgust, 2016 Prijavi Napisano 16. avgust, 2016 Dizel cenejsi, bencin malce drazji ... http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/bencin-le-za-malenkost-gor-dizel-pa-dol.html Neosvin?eno 95-oktansko gorivo bo po novem stalo 1,175 evra za liter, kar je le za 0,1 centa ve? kot doslej. Dizelsko gorivo pa se bo pocenilo za 1,4 centa in bo po novem zana?alo 1,066 evra za liter. Ceni naftnih derivatov, ki jih na vsakih 14 dni ?e dolo?a dr?ava, se bosta spremenili. Neosvin?eno 95-oktansko gorivo bo po novem stalo 1,175 evra za liter, kar je le za 0,1 centa ve? kot doslej. Dizelsko gorivo pa se bo pocenilo za 1,4 centa in bo po novem zana?alo 1,066 evra za liter, so sporo?ili iz OMV Slovenija. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Napisano 29. avgust, 2016 Cene goriv gredo spet gor ... Od jutri dalje bo 95-oktanski bencin drazji za 3,8 centa na liter, dizelsko gorivo pa 4,6 centa na liter ... :ne vem: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skydriver6 Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Napisano 29. avgust, 2016 Po tem bom napolnu rezervoar zve?er ker sem na rezervi. Citiraj error driver 6
Slivka Napisano 29. avgust, 2016 Prijavi Napisano 29. avgust, 2016 Pred nekaj meseci sem nekemu dizela?u s ?tajerske spraznil rezervoar. S tem bencinom sem do zdaj delal me?anico za motorko in kosilnico. Sicer gre zaloga po?asi h koncu, a se vseeno ne sekiram, ?e se bencin podra?i. Drva so ve?inoma pod streho, za kositi pa letos tudi ne bo ve? veliko. In, konec koncev, kaj se ve - mogo?e bo pa potrebno spet komu prazniti rezervoar... Citiraj
pob Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Napisano 30. avgust, 2016 Pride ?lovek na bencinsko in vpra?a, koliko stane kapljica bencina.- "Ah, dajte no, kaplijica ne stane ni?."- "OK, potem mi ga pa nakapljajte poln tank." 1 Citiraj
mazdaman Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Napisano 30. avgust, 2016 Pred nekaj meseci sem nekemu dizela?u s ?tajerske spraznil rezervoar. S tem bencinom sem do zdaj delal me?anico za motorko in kosilnico. Sicer gre zaloga po?asi h koncu, a se vseeno ne sekiram, ?e se bencin podra?i. Drva so ve?inoma pod streho, za kositi pa letos tudi ne bo ve? veliko. In, konec koncev, kaj se ve - mogo?e bo pa potrebno spet komu prazniti rezervoar...Ja sedaj prihaja spet ta ?as :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Slivka Napisano 30. avgust, 2016 Prijavi Napisano 30. avgust, 2016 Kak?en? A je treba tudi tebi spraznit rezervoar? Citiraj
Jest Napisano 7. september, 2016 Prijavi Napisano 7. september, 2016 Enaka cena za LPG je ocitno tudi na Litijski v Ljubljani ... Vceraj sem se peljal proti Sk. Loki ... in sem pri crpalki Logo na Grencu videl, da je LPG po 0,49? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 7. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2016 Ampak dva centa na 50L je en evro, saj vec ponucas do tja pa nazaj... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 7. september, 2016 Prijavi Napisano 7. september, 2016 Ampak dva centa na 50L je en evro, saj vec ponucas do tja pa nazaj... Jaz nimam LPGin ga verjetno tudi nikoli ne bom imel ... tako da meni dol visi za to ... Ampak nekdo, ki je pa recimo iz Medvod, pa ima blizje do Sk. Loke kot o Kranja ... Mogoce bo pa Ajvar dal not LPG ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Baby Viper Napisano 7. september, 2016 Prijavi Napisano 7. september, 2016 Lih na tem logotu sm nazadnje tankal po 0,499? ko sm bil bliz Medvod in v primerjavi z obi?ajnimi petrolovimi cenami je razlike ubistvu 7,5 centov.Sicer je pri mojih 35ih litrih potem to le 2,5? razlike, tko da bi se spla?al edin ?e bi bla razdalja do logota in nazaj kraj?a od 50km, kot je petrol (tolk namre? nardim za tedva evra in pol) Pri kak?ni 80-90 litrski bombi je pa ta razlika vsaj 2x Primskovo in Litijska sta pa ?e vedno 0,49? in ostajata trenutno ?e najbol?a re?itev. 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
brezy Napisano 9. september, 2016 Prijavi Napisano 9. september, 2016 Ja .eni je super da ima Petrol na Primskovem v Kranju najni?jo ceno Petrol Primskovo Kranj Citiraj
Jest Napisano 12. september, 2016 Prijavi Napisano 12. september, 2016 Od jutri dalje bo gorivo malenkost cenejse ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 12. september, 2016 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2016 V ita sem tankal zelenca za 1,36, medtem ko je an AC bil tudi 1,7x Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Jutri gredo cene goriv spet gor... tokrat sem imel sreco, da se je sinoci prizgala lucka in sem maloprej tankal... in tako prisparal dober evro... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gorjup13 Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Woohoo spontano tankal po ni?ji ceni lu?ka mi gori ?e od petka Citiraj
Alex Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Wooohooo, nisem tankal, ?eprav sem blizu rezerve. Za en evro porabim nafte, ?e avto upalim, grem do benzinske in se vrnem domov. 4 Citiraj
FuManchu Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Ma za tist kofe, ko "p?para?" al pa "zgubi?" se ne spla?a nekaj extra hodt na pumpe. Nikoli ?e nisem ?el zaradi podra?itve prej to?it nafto.Mi je pa prov sme?no, kako ovce navalijo na pumpe ve?er pred podra?itvo 3 Citiraj
jures Napisano 10. oktober, 2016 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Woohoo lucka gori v seati, zuni je dez jaz pa z barchetto po LJ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Woohooo ... imel ?ist prazen tank in ?el upravi?eno na pumpo - nisem ovca ampak brez goriva no?e it naprej 5 Citiraj
Jest Napisano 10. oktober, 2016 Prijavi Napisano 10. oktober, 2016 Jaz grem tudi tankat takrat, ko je prazno... in tokrat se je izslo, da sem celo prisparal za eno kavo... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.