Alex Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 Sej tudi do sedaj so imeli ob avtocestah in hitrih cestah dražje gorivo. ypa skoraj nobeden ni toliko gledal na ceno in je pač tankal tam, kjer je naneslo.Velika večina s katerimi se pogovarjaš niti ni vedela, da je tako. 2 Citiraj
Boss Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 Po novem boš ceno videl šele, ko boš plačeval račun... hehe. Če se ne boš strinjal boš morl pa plačat prečrpavanje iz tanka. 1 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 1. oktober, 2020 Prijavi Napisano 1. oktober, 2020 Sam sem vedno tankal izven AC (pa tam je še kufe 30centov cenejši - govorim za Petrol. ) A na hoferju je kdo že tankal (3 cente ceneje)? Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Ne, na molu pa, 2 centa ceneje Tuš kartica pa to ... 1 Citiraj
Jest Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Jaz sem ene parkrat tankal na crpalki pri Hoferju (FE-Trading) ... brez problemov ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Tudi jaz brez težav. Mi gre pa na živce, da na koncu ne dobim računa, ker je kao avtomat pokvarjen. Lahko bi obvestili prej, pa se prestavim na drugega recimo. 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Jaz nikoli ne tankam na takih pumpah. Vprašanje je, kakšne kvalitete je gorivo v njih glede na obrat (voda v rezervoarjih) Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 haha, ja @Alex ti ne tankaš na takšnih vprašljivih pumpah ... ampak baje tankaš pri privatniku, ki ma najboljšo kvaliteto za najnižjo ceno Šalo na stran, tudi sam razne Maxxene in Hoferje ne obužujem. Najdle kar grem stran od omw je mol pa petrol, če ne druga se ne morm znebit občutka, da tankam bogvekaj (kar seveda ne pomeni, da pri petrolu al pa omw tankam zlato). 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 2 minutama je 50keda napisal: haha, ja @Alex ti ne tankaš na takšnih vprašljivih pumpah ... ampak baje tankaš pri privatniku, ki ma najboljšo kvaliteto za najnižjo ceno Šalo na stran, tudi sam razne Maxxene in Hoferje ne obužujem. Najdle kar grem stran od omw je mol pa petrol, če ne druga se ne morm znebit občutka, da tankam bogvekaj (kar seveda ne pomeni, da pri petrolu al pa omw tankam zlato). Jaz vedno tankam na OMV, redkokdaj kje drugje. Mi je pa najboljši dizel (avto gre nekako najbolje) z shell. Še posebno varianta dizel shell v-power. Je sicer dražja kot navadna a s to nafto se avtu kar meša pa še doseg se kar konkretno poveča. Vsake toliko to dobroto privoščimo puščici. Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Ja, to je bilo pred deregulacijo, js sem samo povzel tvoj komentar, kako bo, ko bomo mel deregulirane cene Teh problemov kje je boljši dizel nimam več, pri bencinu pa baje ne gulufajo tolk Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 13 minutami je 50keda napisal: Ja, to je bilo pred deregulacijo, js sem samo povzel tvoj komentar, kako bo, ko bomo mel deregulirane cene Teh problemov kje je boljši dizel nimam več, pri bencinu pa baje ne gulufajo tolk Ampak, a ne gre tudi tvoj avto z 100 oktanskim bolje? Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Ne, sem probal, ni vidne razlike. Res pa je, da nimam specialne ala Racelogic opreme za merjenje časov xD Moja gre predvsem bolje ko je zunaj hladno, ko mrzel zrak not šopa (žal nimam intercoolerja :P) 1 Citiraj
gregc88 Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 petrol je najvecja šara...verjemi.. Citiraj
50keda Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 @gregc88 rad vrjamem, sam na besedo redko, ko pa bojo tule številke neodvisnih raziskav pa kamot 1 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 43 minutami je 50keda napisal: @gregc88 rad vrjamem, sam na besedo redko, ko pa bojo tule številke neodvisnih raziskav pa kamot Najbrž ugotovitve kakega FB kavč doktorja znanosti za goriva. 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 3 urami je gregc88 napisal: petrol je najvecja šara...verjemi.. Pred nekaj leti je dizel bil res slab a to zaradi mešanja z bio dizlom in je to bila posledica manjša moč in s tem večja poraba. Takrat smo šli na firmi na omw in poznalo se je pol litra na 100km. Sem pa slišal, da je MOL taboljši pri dizlu in bencinu. Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 1 uro je Alex napisal: Najbrž ugotovitve kakega FB kavč doktorja znanosti za goriva. Sj bo Potrč hitro naredil kako raziskavo. 1 Citiraj
Alex Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Danes sem tankal v " sivko" dizel po 0,97€.🤗 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 pred 16 minutami je Alex napisal: Danes sem tankal v " sivko" dizel po 0,97€.🤗 Kje kje? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Danes sem videl 0,97eur/ l na hoferju. To je zato,ker je Lado Bizovičar naredil fajn všečno reklamo za hofer, pa zdaj vsi tankamo tam. 1 Citiraj
Boss Napisano 2. oktober, 2020 Prijavi Napisano 2. oktober, 2020 Haha, še za eno kavico ni prihranka pri polnem tanku. 1 Citiraj
Alex Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 pred 7 urami je Boss napisal: Haha, še za eno kavico ni prihranka pri polnem tanku. Jaz sem sicer tankal drugje a prihranek je prihranek. 🤗Toliko, da vidimo, da ne bo takoj skočila cena na 1,5€ kot so trdili nekateri. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Mogoče je pa zatišje pred nevihto...pomoje noben noče bit preveč očiten 2 2 1 Citiraj
gregc88 Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 pred 12 urami je Bini napisal: Pred nekaj leti je dizel bil res slab a to zaradi mešanja z bio dizlom in je to bila posledica manjša moč in s tem večja poraba. Takrat smo šli na firmi na omw in poznalo se je pol litra na 100km. Sem pa slišal, da je MOL taboljši pri dizlu in bencinu. vsi na sihtu k petrol tankajo nardijo manj ...sploh pozim... in enmu ni vzgal k je blo mrzl in mu prav mehanik...kjes tanku.... zli vn in pjt na mol... in ni blo problemov vec. .. (aja vsi so dizli) sam tankam na petrolu edin motor.... ker je benz in ker ga lahko placam brez da grem dol iz motorja ... kar mi velik pomeni 1 1 Citiraj
Bini Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 pred 1 uro je gregc88 napisal: vsi na sihtu k petrol tankajo nardijo manj ...sploh pozim... in enmu ni vzgal k je blo mrzl in mu prav mehanik...kjes tanku.... zli vn in pjt na mol... in ni blo problemov vec. .. (aja vsi so dizli) sam tankam na petrolu edin motor.... ker je benz in ker ga lahko placam brez da grem dol iz motorja ... kar mi velik pomeni Imajo že ime pravo, Petrol-petrolej in zato ne more avto it nikamor 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.