uklopko Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 ?e nebi stalno nekaj pr?kal na avtu,enostavno to nebi bil jaz! Kaj sem naredil:Zamenjal oran?ne za crom ?arnice sprednih smernikov!Ker je bol malo prostora v motornem delu,sem moral malo koloteka razmontirat-in ?e dobr da mam drobne roke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Alex Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Lepo opravljeno.Jaz jih imam tudi spredaj in je ful lep?e. Citiraj
Grega_ Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 Zelo lepo pride, ?isto druga?e, bravo, se je blo vredno potruditi Citiraj
KAALman Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 jaz mam tudi spredaj tele srebrne... za zadaj jih pa ?e vedno nisem nabavil ?eprav se ne vidi takoj, kar precej lep?e zgleda Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 lepo lepo, samo ?e tisto oran?no plastiko pri ?migavcih bi se nekje moralo belo dobiti, potem bi bila pa zmaga Citiraj
Boss Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 Kako pa zgleda k ?migavc utripa? A je dovolj oran?no, da te kak?en cop ne za?ne guzit? Citiraj
Alex Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 Kako pa zgleda k ?migavc utripa? A je dovolj oran?no, da te kak?en cop ne za?ne guzit? ?e bolj?e kot original delajo. Citiraj
Boss Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 pol bi pa jaz to tud mel Kje se kupi? Citiraj
Alex Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 pol bi pa jaz to tud mel Kje se kupi? Mislim,da v vsaki malo bolj?i tuning trgovini.Jaz jih imam od Philips.?e dve leti svetijo kot mataste. Citiraj
uklopko Napisano 9. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2009 pol bi pa jaz to tud mel Kje se kupi? Kontaktiraj yawarjeja jih ima ?e nekaj na zalogi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.