SpEkTr Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 ?ivjo klapa, Zanima me, ?e je kdo tukaj s foruma dejansko zaposlen pri Skorn?ku. Rad bi preveril nekaj informacij. Hvala lepa! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 ?ivjo klapa, Zanima me, ?e je kdo tukaj s foruma dejansko zaposlen pri Skorn?ku. Rad bi preveril nekaj informacij. Hvala lepa! Ja je Wilcat, samo ne vem kako jo bo? dobil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 11. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Aja, bom probal ZS. Samo vpra?anje, ?e kaj forum ?ekira Citiraj
uklopko Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 pokli?i v avtohi?o skoren?ek,pa prosi za Melanijo-wildcat!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
SpEkTr Napisano 11. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2009 pokli?i v avtohi?o skoren?ek,pa prosi za Melanijo-wildcat!! Hvala uklopko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.