jures Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Opazam vse ve? uporabnikov s podpisom Xedos. Dajte se pofo?kat, da naredim eno majhno bazico, mogo?e ?e kako sre?anje! 6ke in 9ke! Hvala! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Js ne pridem ker pol bom mogu ?raufat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Js ne pridem ker pol bom mogu ?raufat. hahahahaha... zakaj pa zna? vse ?raufat! Sam kriv prjatu.... Citiraj Feel free....
theBill Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Evo tukaj Xedos 6 Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
uroš76 Napisano 16. maj, 2009 Prijavi Napisano 16. maj, 2009 hahahahaha... zakaj pa zna? vse ?raufat! Sam kriv prjatu.... kdor je dobr je dober ni kaj pa tud nalepke zna delat Citiraj
mazdaman Napisano 19. maj, 2009 Prijavi Napisano 19. maj, 2009 Opazam vse ve? uporabnikov s podpisom Xedos. Dajte se pofo?kat, da naredim eno majhno bazico, mogo?e ?e kako sre?anje!6ke in 9ke! Hvala! evo moje Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 19. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2009 evo moje uuuu lepa...enaka moji Js ne pridem ker pol bom mogu ?raufat. Jaz pa to drugace razumem.....Da bi rad prisel zelo, samo mora svojo posravfat zato... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Napisano 20. maj, 2009 Mazdaman, a smem vpra?at zakaj si jo pa tolk grdo pofoto?opal ? :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Napisano 20. maj, 2009 Mazdaman, a smem vpra?at zakaj si jo pa tolk grdo pofoto?opal ? :ne vem: Sej jo ni Citiraj
Jest Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Napisano 20. maj, 2009 Sej jo ni Potem jo je pa nekdo drug Poglej samo robove okoli avta... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Napisano 20. maj, 2009 Najdu eno sliko moje bivse... slikano leta 2003 na Pagu ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Mazdaman, a smem vpra?at zakaj si jo pa tolk grdo pofoto?opal ? :ne vem: V ozadju so bili cigli. Risar pa ?al bolj kvalitetnega Photoshopa ne omogo?a in za kaj drugega pa nisem imel ?asa:( .Slu?beni rac pa ?al nima Photoshopa. Se opravi?ijem za tako slabe slike, bom pripopal bolj?e ko jih nardim. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 2. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Najdu eno sliko moje bivse... slikano leta 2003 na Pagu ... eskotova? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 eskotova? Esko??? Kdo to je? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
theBill Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Da mal o?ivimo to temo, ?e moj Xedos 6 Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
jures Napisano 30. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2010 lepa. neverjetno na avto .net se 4 prodajajo za 3000? pa se V6 niso......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 lepa. neverjetno na avto .net se 4 prodajajo za 3000? pa se V6 niso......... res v?e?n avto, ko sm js kupoval avto sm tut mal iskal Xedoske, ampak so ble predrage za moj ?ep Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
esko Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 Esko??? Kdo to je? It iz aj Ekola moja. Ampak zanimivo ko komu re?e? V6 je takoj ah kaj bom stem to ?re ko dolenjc . Meni pa to predstavlja prednost pred 1.6, ?e pohvalim se al je 2.0 V6 Citiraj
firga Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Bolje prepozno kot nikoli. Nisem aktiven na forumu, po bom moral biti. A ne!!! 2,5 V6 aut. je zakon!!! Citiraj
jstdoma Napisano 12. november, 2010 Prijavi Napisano 12. november, 2010 Bolje prepozno kot nikoli. Nisem aktiven na forumu, po bom moral biti. A ne!!!2,5 V6 aut. je zakon!!! Ena tak?na se je pr Kr?i?niku v Zagorju prodajala !? Citiraj
Deeyan Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 ?e moja xedos-ka. V6? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 5. december, 2010 Prijavi Napisano 5. december, 2010 V6? ti samo ?e o V6 ?tudira?... ko pa odraste? malo bo? o V8 pol o V10, kasneje V12 ko bo? pa ?e siv ratval pa o W16 jz sm ?e kr na inline 4 nivoju Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.